ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ - ΠΑΡΑΜΑΛΑ

ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ - ΠΑΡΑΜΑΛΑ
Ετοιμες αρματωσιές, παράμαλα, πολυάγκιστρα, αλλά και διάφορα συναφή είδη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Μελετημένα και κατασκευασμένα απο τα καλύτερα υλικά και στις πιο προσιτές τιμές. Προτιμήστε τα και θα μείνεται απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΘΕΤΗΣ FLUOROCARBON
  Κατασκευάσαμε μία χειροποίητη αρματωσιά καθετής από τα καλύτερα υλικά και με πολύ προσοχή στον σχεδιασμό της, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα της τόσο στα βαθιά όσο και στα ρηχά. Για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου πετονιά Seaguar, η οποία αποδεδειγμένα αποτελεί το..
  0,00€
 • ΠΑΡΑΜΑΛΟ ΜΕ 2 ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ
  Έτοιμα παράμαλα, αρματωμένα με 2 παπαγαλέ αγκίστρια bronze χρώματος. Iδανικά για καθετή απο σκάφος αλλά και για πεταχτάρια απο ακτή. Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  0,35€
 • ΠΑΡΑΜΑΛΟ ΜΕ 3 ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ
  Έτοιμα παράμαλα, αρματωμένα με 3 παπαγαλέ αγκίστρια bronze χρώματος. Iδανικά για καθετή απο σκάφος αλλά και για πεταχτάρια απο ακτή. Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,40€
 • ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΑΠΙΚΟ
  Έτοιμες αρματωσιές απίκο για τους φίλους της συγκεκριμένης τεχνικής ψαρέματος. Κατασκευασμένες απο πετονιά υψηλής ποιότητας 0,30mm, φελό απο φελιζόλ, δαγκωτό μολύβι και σαλαγκιά No12 ή αγκίστρια Νο9. Αξιόπιστη και οικονομική λύση.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  0,80€
 • ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ
  Πολυάγκιστρα αρματωμένα με 10 αγκίστρια παπαγαλέ bronze χρώματος, ιδανικά για ζυμάρια ψαροτροφής ή νωπά ψάρια (σαρδέλα-φρίσα, κ.τ.λ.). Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Δεμένα σε σειρά πάνω στην μάνα. Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι τ..
  0,90€
 • ΕΤΟΙΜΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑΣ
  Έτοιμη αρματωσιά για καλαμαριέρες απο την Uno. Η διάμετρος της πετονιάς είναι 0,42mm (μάνα) και 0,35mm (παράμαλο) Έχει ολικό μήκος 1,80 μέτρα και μπορείτε να τοποθετήσετε πολύ εύκολα μέχρι 3 καλαμαριέρες πάνω στις παραμάνες. Η απόσταση μεταξύ κάθε καλαμαριέρας είναι 50cm, ενώ το κάθε παράμαλο έχει μ..
  1,00€
 • ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΛΟ
  Πολυάγκιστρα με παράμαλο, αρματωμένα με 10 αγκίστρια παπαγαλέ bronze χρώματος. Ιδανικά για ζυμάρια ψαροτροφής ή νωπά ψάρια (σαρδέλα-φρίσα, κ.τ.λ.). Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Τα αγκίστρια είναι δεμένα απο την μάνα με μικρό παράμαλο μήκους 1cm. Εξαιρετική σχέση ποιότη..
  1,00€
 • ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΜΕ CROSS ΧΑΝΤΡΑ
  Έτοιμη αρματωσιά καθετής απο την Uno με 2 αγκίστρια και cross χάντρες (σταυρός), για να περιστρέφονται εύκολα τα παράμαλα χωρίς να μπερδεύονται μεταξύ τους. Κατασκευασμένη απο εξαιρετικής ποιότητας πετονιά και αγκίστρια για αντέχει ακόμα και σε μεγάλα ψάρια χωρίς πρόβληματα απώλειας. Η απόσταση μετα..
  1,20€
 • ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΕ ΣΥΡΜΑ
  Πολυάγκιστρα συρμάτινα δεμένα στην μάνα, αρματωμένα με 10 αγκίστρια παπαγαλέ bronze χρώματος. Ιδανικά για ψαροτροφή ή νωπά ψάρια (σαρδέλα-φρίσα, κ.τ.λ.). Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας σύρμα και αγκίστρια. Ενισχυμένη κατασκευή για μεγάλες αντοχές σε δαγκώματα απο γοφάρια και όχι μόνο. Εξαιρετικ..
  1,30€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question