ΒΙΟΔΟΛΩΜΑΤΑ

ΒΙΟΔΟΛΩΜΑΤΑ
Αποξηραμένα δολώματα Dynabait και βιοδολώματα της Marukyu, πολύ αποτελεσματικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ιδανικά για όλα τα ψάρια και για όλες σχεδόν τις τεχνικές ψαρέματος. Δοκιμάστε τα και θα μείνετε έκπληκτοι απο την αποδοτικότητα τους.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΛΑΔΙ ΣΑΡΔΕΛΑΣ SHARK
  Λάδι σαρδέλας Ιταλικής κατασκευής και ειδικά επεξεργασμένο για ψάρεμα, απο την εταιρία Shark. Μοναδικό σε γεύση και οσμή, ιδανικό για πρόσθετη χρήση σε ζυμάρια, άλλα δολώματα, ακόμα και σε τεχνητά. Προσελκύει απο μακριά τα ψάρια λόγω της φυσικής σύστασης του, ακόμα και αν το χρησιμοποιήσετε σε ελάχι..
  4,50€
 • MARUKYU BIOWORMS
  Η Marukyu Japan, έκανε και πάλι την διαφορά στα βιοδολώματα. Τα Bioworms κατασκευάστηκαν με βάση την γαρίδα, και είναι ιδανικά για καθετή και όχι μόνο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και για Casting, αφού τα Bioworms προσελκύουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Απίστευτα πιό δυνατή γεύση απο την απλ..
  5,90€
 • MARUKYU POWER ISOME
  Η επιστήμη συνεργάστηκε με την φύση, και το γνωστό δόλωμα ‘’Ακροβάτης’’ έγινε τεχνητό. Η Marukyu Japan, πρωτοπόρος στην βιοτεχνολογία, παρουσιάζει φόρμουλες αμινοξέων (δεν είναι κατασκευασμένα από άμυλο ή σιλικόνη), με βάση τα φυσικά δολώματα όπως ο ακροβάτης. Isome στην Ελλη..
  6,90€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPRAY
  Αμινοξέα ψαρέματος σε διάφορες γεύσεις. Πολύ αποδοτικά για τις καλαμαριέρες και γενικότερα για χρήση σε τεχνητά δολώματα, αφού προσελκύουν απο μακριά όλα τα αρπακτικά λόγω της έντονης μυρωδιάς που αφήνουν. Διατίθενται σε συσκευασία των 60ml σε οικολογικό μπουκαλάκι spray για εύκολο ψέκασμα. Ιταλικό ..
  7,50€
 • ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ DYNABAIT 12-15cm
  Αποξηραμένα καλαμάρια απο την Dynabait. Η συσκευασία περιέχει 7-9 καλαμάρια απο 12 εώς 15cm. Ιδανικά για ψάρεμα απο βάρκα αλλα και για τεχνικές Casting. Βάζουμε το καλαμάρι για 30-40 λεπτά σε γλυκό ή θαλασσινό νερό, και αποκτα ξανά τις αρχικές του ιδιότητες. Εξαιρετικό προιόν με δοκιμασμένα αποτελέσ..
  9,00€
 • FIIISH ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΦΕΡΟΡΜΟΝΗΣ
  Ενισχυτική αρωματική πάστα φερορμόνης απο την Γαλλική Fiiish. Μετά απο έρευνες ετών, η Fiiish δημιούργησε την πάστα attractant για ακόμα μεγαλύτερες και σίγουρες επιτυχίες. Το άρωμα της προσελκύει απο μακριά τα αρπακτικά του βυθού και σε συνδυασμό με την ελκυστική κίνηση του σιλικονούχου σώματος, τα..
  13,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2018
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question