ΒΙΟΔΟΛΩΜΑΤΑ

ΒΙΟΔΟΛΩΜΑΤΑ
Αποξηραμένα δολώματα Dynabait και βιοδολώματα της Marukyu, πολύ αποτελεσματικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ιδανικά για όλα τα ψάρια και για όλες σχεδόν τις τεχνικές ψαρέματος. Δοκιμάστε τα και θα μείνετε έκπληκτοι απο την αποδοτικότητα τους.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΛΑΔΙ ΣΑΡΔΕΛΑΣ SHARK
  Λάδι σαρδέλας Ιταλικής κατασκευής και ειδικά επεξεργασμένο για ψάρεμα, απο την εταιρία Shark. Μοναδικό σε γεύση και οσμή, ιδανικό για πρόσθετη χρήση σε ζυμάρια, άλλα δολώματα, ακόμα και σε τεχνητά. Προσελκύει απο μακριά τα ψάρια λόγω της φυσικής σύστασης του, ακόμα και αν το χρησιμοποιήσετε σε ελάχι..
  5,00€
 • ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ DYNABAIT 12-15cm
  Αποξηραμένα καλαμάρια απο την Dynabait. Η συσκευασία περιέχει 7-9 καλαμάρια απο 12 εώς 15cm. Ιδανικά για ψάρεμα απο βάρκα αλλα και για τεχνικές Casting. Βάζουμε το καλαμάρι για 30-40 λεπτά σε γλυκό ή θαλασσινό νερό, και αποκτα ξανά τις αρχικές του ιδιότητες. Εξαιρετικό προιόν με δοκιμασμένα αποτελέσ..
  9,00€
 • FIIISH ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΦΕΡΟΡΜΟΝΗΣ
  Ενισχυτική αρωματική πάστα φερορμόνης απο την Γαλλική Fiiish. Μετά απο έρευνες ετών, η Fiiish δημιούργησε την πάστα attractant για ακόμα μεγαλύτερες και σίγουρες επιτυχίες. Το άρωμα της προσελκύει απο μακριά τα αρπακτικά του βυθού και σε συνδυασμό με την ελκυστική κίνηση του σιλικονούχου σώματος, τα..
  13,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2020
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question