ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ - ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ - ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ
Όλοι ξέρουμε πόσο απαραίτητα είναι τα ποιοτικά στριφτάρια και οι δυνατές παραμάνες για το ψάρεμα μας. Επιλέξτε μέσα απο την γκάμα μας τα στριφτάρια και τα παρελκόμενα τους, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σε κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ HOOKED
  Παραμάνα ψαρέματος Hooked. Απίστευτα δυνατή και με πολύ εύκολο άνοιγμα. Ιδιαίτερα ανθεκτική στην φθορά του θαλασσινού νερού. Το κλείσιμο της είναι απόλυτα ασφαλές ώστε να μην υπάρχουν απώλειες. Το σχήμα της επιτρέπει το εύκολο πέρασμα στριφταριού στο πίσω μέρος.  Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και δ..
  0,60€
 • ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ INTERLOCK SNAP
  Μία απο τις πιο γνωστές παραμάνες ψαρέματος. Η Intelock Snap της Uno ασφαλίζει και απελευθερώνει με μεγάλη ευκολία και αξιοπιστία. Είναι ιδανική για πολλές τεχνικές ψαρέματος, διαθέτει αντοχή στην συνεχή χρήση, καθώς και στην αλατότητα του θαλασσινού νερού. Σε πολύ προσιτή τιμή και με την εγγύηση πο..
  0,60€
 • ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ROLLING
  Στριφτάρια ψαρέματος rolling σε οικονομική τιμή, ενισχυμένα και πολύ ανθεκτικά για συνεχή και επίπονη χρήση. Μαύρου χρώματος. Εμπιστευθείτε τα άφοβα σε κάθε αρματωσιά σας και σε οποιαδήποτε τεχνική ψαρέματος. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Νούμερο Τεμάχια Test ..
  0,60€
 • ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ROLLING ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Οικονομική και αξιόπιστη στριφταροπαραμάνα ασφαλείας κορυφαίας ποιότητας. Αποτελείται απο στριφτάρι rolling και παραμάνα safe snap με μεγάλες αντοχές. Ιδανική για οποιαδήποτε ψαρευτική χρήση. Εύκολο άνοιγμα και ασφαλές κλείσιμο για μην υπάρχουν απώλειες. Δεν πρέπει να λείπει απο κανέναν ψαρά και τον..
  1,00€
 • ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΤΡΙΠΛΑ
  Τριπλά στριφτάρια ψαρέματος, οικονομικά και πολύ αξιόπιστα. Ιδανικά για διάφορες χρήσεις στο ψάρεμα σας, όπως την κατασκευή αρματωσιών για καθετές ή καλαμάρια και όχι μόνο. Πολύ ισχυρά και με υψηλή αντοχή στην διάβρωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Χρώματος Nickel. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙ..
  1,00€
 • ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DUOLOCK
  Η γνωστή σε όλους παραμάνα ψαρέματος Duolock ή αλλιώς παραμάνα ''Θήτα''. Μεγάλη αντοχή και ακαμψία, εύκολο άνοιγμα αλλά ταυτόχρονα και σίγουρο κλείσιμο που δεν επιτρέπει απώλειες. Ιδανική για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Οικονομική και αξιόπιστη παραμάνα που δεν πρέπει να λείπει απο ..
  1,20€
 • OWNER ALL PURPOSE SNAP 4183
  Παραμάνες ψαρέματος τύπου Θ απο την Owner. Ιδιαίτερα ανθεκτικές και δοκιμασμένες με τις καλύτερες κριτικές. Εύκολο άνοιγμα και απόλυτη ασφάλεια κατα το κλείσιμο τους, κατασκευασμένες απο επεξεργασμένο inox υλικό για να αντέχουν στην φθορά του αλμυρού νερού αλλά και στην επίπονη χρήση. Δοκιμάστε τις ..
  1,80€
 • ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
  Στριφτάρι με παραμάνας ταχείας απελευθέρωσης απο την Spro. Κατασκευασμένα για να αντέχουν στην φθορά που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Ιδανικό για τεχνικές ψαρέματος στις οποίες απαιτείται εύκολη και γρήγορη απασφάλιση. Κορυφαία ποιότητα Spro σε προσιτή τιμή. Χρώματος Black Nickel. ΠΙΝΑ..
  1,80€
 • ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ CRANE
  Απο τα πιο δυνατά στριφτάρια ψαρέματος που υπάρχουν στην αγορά. Ιδανικά για Heavy Duty χρήση αφού η ποιότητα και η αντοχή τους είναι εκπληκτική. Στα μεγάλα μεγέθη τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κανέναν ενδοιασμό ακόμα και για ψάρια πολλών κιλών. Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά που ..
  1,80€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question