ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑΖωντανά δολώματα στο κατάστημα μας όλο τον χρόνο. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε φαραώ, καραβιδάκι, μάνες, μονοδόλια, μπικατίνι, κορδέλα και πολλά άλλα δολώματα ανάλογα με την εποχή. Τα ζωντανά δολώματα δεν διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πωλούνται μόνο απο την φυσική μας έδρα στην Μιαούλη 2, στα Λουτρά Αιδηψού. Για κρατήσεις δολωμάτων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2226024112.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • BIGATTINI
  Το Bigattini είναι το εισαγώμενο ζωντανό δόλωμα, που κάνει θραύση στους σαργούς και στα μελανούρια. Δεν απευθύνεται όμως μονο σε αυτά τα ψάρια, αφού η αδιάκοπη κίνηση του πάνω στο αγκίστρι αποτελεί πρόκληση για οποιοδήποτε ψάρι περάσει κοντά του. Ψαρεύεται κυρίως με την τεχνική του Εγγλέζικου και το..
  0,00€
 • ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ
  Ο Ακροβάτης είναι το πιο γνωστό εισαγώμενο ζωντανό δόλωμα στην αγορά, αφού τόσο το χαμηλό του κόστος όσο και η αποτελεσματικότητα του το κατατάσουν στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων ψαράδων. Είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές και για όλους τους βυθούς. Mπορεί να δολωθεί είτε σε μικρά κομμάτια ..
  0,00€
 • ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ JUMBO
  Αναμφισβήτητα το κορυφαίο ζωντανό δόλωμα εισαγωγής. Ο Αμερικάνος Jumbo είναι ένα σκουλήκι με πολύ αίμα και φώσφορο, κατάλληλο τόσο για την ημέρα όσο και για την νύχτα. Ψαρεύει σε όλους τους Ελληνικούς βυθούς, κυρίως τους ζεστούς μήνες του χρόνου δηλαδή απο Μάιο μέχρι Νοέμβριο. Διατηρείται σε 10-14 C..
  0,00€
 • ΚΑΡΑΒΙΔΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ
  Το καραβιδάκι είναι το πιο γνωστό Ελληνικό ζωντανό δόλωμα, λόγω της χαμηλής τιμής και της αποτελεσματικότητας του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα παραγάδια, δουλεύει όμως εξίσου καλά και στην καθετή απο σκάφος. Το δολώνουμε ξεκινώντας απο την ουρά και βγάζοντας το αγκίστρι μας στον θώρακα του. Ε..
  0,00€
 • ΚΟΡΔΕΛΑ
  Η Κορδέλα είναι ένα ακόμα δόλωμα εισαγωγής, ιδιαίτερα αποτελεσματικό λόγω της οσμής αλλά και των υγρών που εκκρίνει. Μπορούμε να το βρούμε μόνο κατα την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών δηλαδή Ιούνιο μέχρι και Σεμπτέμβρη. Το σκουλήκι αυτό μπορεί να φτάσει σε μήκος μέχρι και το 1,5 μέτρο και δολώνεται..
  0,00€
 • ΜΑΝΕΣ
  Η μάνα είναι ένα Ελληνικό ζωντανό δόλωμα, ιδανικό για σχεδόν κάθε είδους τεχνική ψαρέματος λόγω της τιμής του αλλά και των χαρακτηριστικών του. Είναι δόλωμα σκληρό, φωσφορούχο, κατάλληλο τόσο για την ημέρα όσο και για την νύχτα και μπορεί να δολωθεί είτε ολόκληρο με βελόνα είτε σε μικρότερα κομμάτια..
  0,00€
 • ΜΟΝΟΔΟΛΙΑ
  Τα Μονοδόλια εισαγωγής είναι ένα απο τα καλύτερα ζωντανά δολώματα για την τεχνική του Casting-Surfcasting. Δολώνονται ολόκληρα με την χρήση βελόνας και πάντα προσέχοντας να μην χάσουν τα υγρά τους κατά την δόλωση. Είναι φωσφορούχα, με κίνηση πάνω στο αγκίστρι, δουλεύουν οποιαδήποτε εποχή (κυρίως ότα..
  0,00€
 • ΦΑΡΑΩ
  Ο βασιλιάς των ζωντανών δολωμάτων, είναι αναμφισβήτητα ο Φαραώ. Ψαρεύει εξίσου καλά τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα, αν και οι ιδιότητες του όπως το αίμα και ο φώσφορος που διαθέτει, μας κάνει να τον έχουμε σαν πρώτη μας επιλογή κυρίως για βραδινά ψαρέματα. Απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα ψάρια και εί..
  0,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question