ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ
Αδιάβροχα για το κυνήγι και όχι μόνο. Ελαφριά και πολύ ανθεκτικά για να αντέχουν στην σκληρή χρήση. Επιλέξτε το αδιάβροχο που επιθυμείτε και κερδίστε άμεσα σε ποιότητα και τιμή.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ TOXOTIS 010
  Αδιάβροχο σέτ παντελόνι-σακάκι, με την εγγύηση Toxotis. Ιδανικό για το κυνήγι αλλα και για το ψάρεμα. Πολύ ελαφρύ αλλά εξαιρετικά αξιόπιστο. Αδιάβροχο 100% με τσαντάκι μεταφοράς. Διαθέτει στο εσωτερικό του θερμοκολλημένες ραφές, και είναι χρώματος χακί.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Se..
  20,00€
 • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ TOXOTIS 010C
  Αδιάβροχο σέτ παντελόνι-σακάκι, με την εγγύηση Toxotis. Ιδανικό για το κυνήγι αλλα και για το ψάρεμα. Πολύ ελαφρύ αλλά εξαιρετικά αξιόπιστο. Αδιάβροχο 100% με τσαντάκι μεταφοράς. Διαθέτει στο εσωτερικό του θερμοκολλημένες ραφές, και είναι χρώματος παραλλαγής.    Κάντε εγγραφή στο κ..
  25,00€
 • ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΦΟΡΜΑ BEHR 86-590
  Save 10.7%
  Αδιάβροχη φόρμα υψηλής ποιότητας δύο τεμαχίων για το ψάρεμα και όχι μόνο. Αντιανεμική για μην την διαπερνά ο κρύος αέρας και με ζεστή εσωτερική επένδυση για να διατηρεί το σώμα σε σταθερή θερμοκρασία. Το σακάκι μπορεί να φορεθεί και μόνο του χωρίς το παντελόνι. Κατασκευασμένη απο 50% πολυεστέρα και ..
  125,00€ 140,00€
 • ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΦΟΡΜΑ BEHR 86-580
  Αδιάβροχη φόρμα απο την Behr, αντιανεμική και επιπλέουσα, για το ψάρεμα ή το σκάφος και όχι μόνο. Ιδανική για ακραίες καιρικές συνθήκες αφού σας κρατάει στεγνούς και ζεστούς για όσο χρειαστεί. Το σακάκι μπορεί να φορεθεί και ξεχωριστά. Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα standards του νεότερου EN ISO 1..
  150,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question