ΓΑΝΤΙΑ - ΛΑΙΜΟΥΔΙΕΡΕΣ

ΓΑΝΤΙΑ - ΛΑΙΜΟΥΔΙΕΡΕΣ
Λαιμουδιέρες απλές και ισοθερμικές, ιδανικές για να σας διατηρούν ζεστούς κατα την διάρκεια του αγαπημένου σας χόμπυ αλλά και για καθημερινή χρήση. Η σταθερή θερμοκρασία που προσφέρουν είναι οτι καλύτερο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Γάντια για το κυνήγια και όζι μόνο, ικανά να διατηρούν τα χέρια σας ζεστά ακόμα και κάτω απο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΓΑΝΤΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΚΡΥΛΙΚΑ
  Γάντια ακρυλικά, ιδιαίτερα ζεστά και οικονομικά. Διατηρούν τα χέρια σας ζεστά, ακόμα και κάτω απο ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Ιδανικά για το κυνήγι αλλά και το ψάρεμα κατα την διάρκεια του χειμώνα, για την εργασία σας ή για οποιαδήποτε άλλη καθημερινή χρήση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του..
  3,50€
 • FLEECE ΛΑΙΜΟΥΔΙΕΡΑ
  Λαιμουδιέρες fleece ιδανικές για την προστασία του λαιμού απο το έντονο κρύο του χειμώνα. Απαραίτητο αξεσουάρ για τους φίλους του ψαρέματος, του κυνηγίου και όχι μόνο, αφού μπορεί να φορεθεί και σαν αξεσουάρ για οποιαδήποτε καθημερινή χρήση. Εμποδίζουν τον ιδρώτα και ταυτόχρονα διατηρούν σταθερή θερ..
  3,70€
 • ΠΛΕΚΤΗ ΛΑΙΜΟΥΔΙΕΡΑ
  Λαιμουδιέρες πλεκτές ιδανικές για την προστασία του λαιμού απο το έντονο κρύο του χειμώνα. Απαραίτητο αξεσουάρ για τους φίλους του ψαρέματος, του κυνηγίου και όχι μόνο, αφού μπορεί να φορεθεί και σαν αξεσουάρ για οποιαδήποτε καθημερινή χρήση. Εμποδίζουν τον ιδρώτα και ταυτόχρονα διατηρούν σταθερή θε..
  4,70€
 • ΓΑΝΤΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ THINSULATE
  Γάντια με την γνήσια ισοθερμική επένδυση Thinsulate. Διαθέτουν Fleece στο εσωτερικό τους, για να διατηρούν τα χέρια σας ζεστά ακόμα και κάτω απο ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Πολύ χρήσιμα για το κυνήγι ή το ψάρεμα, αλλά και για καθημερινή οποιαδήποτε άλλη χρήση. Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ προσιτή..
  8,40€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2022
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question