ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ
Ισοθερμικές κάλτσες κορυφαίας ποιότητας απο Ελληνικά και ξένα εργοστάσια, ιδανικές για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα όπως το ψάρεμα, το κυνήγι, την ορειβασία, την πεζοπορία και όχι μόνο. Επιλέξτε υψηλή ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • TTK'S ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ
  Ισοθερμικές κάλτσες Ελληνικής κατασκευής, οικονομικές και αξιόπιστες αφού είναι δοκιμασμένες στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Αποτελούνται απο μαλλί και ακρυλικό, ώστε να παρέχουν σταθερή θερμοκρασία στα κάτω άκρα και προστασία απο το κρύο. Ιδανικές για το κυνήγι, το ψάρεμα, την εργασία σας, αλλά κα..
  4,40€
 • HIK SPEED ALPINE THERMAL
  Οι Hik Speed της Alpine Thermal, είναι ισοθερμικές κάλτσες υψηλών επιδόσεων, για πολλαπλές δραστηριότητες. Με νήματα Isolfil και Coolmax μονής πλέξης που εξασφαλίζουν ζεστά και στεγνά πόδια. Απαλές, μακρυκάλαμες, αγκαλιάζουν το πόδι με εξαιρετικό τρόπο λόγω των τεχνικών πλέξεών τους. Έχουν απίστευτη..
  12,00€
 • OLYMPUS TREKK ALPINE THERMAL
  Νιώστε πιό ζεστοί στο αγαπημένο σας χόμπι το ψάρεμα ή το κυνήγι, με μία ισοθερμική κάλτσα Olympus Trekk τριών νημάτων της Alpine Thermal. Μία δυνατή με εξαιρετική ποιότητα και εφαρμογή κάλτσα, η οποία εάν συνδυαστεί με ένα καλής ποιότητας ορειβατικό μποτάκι ή γαλότσα με επένδυση, θα σας προσφέρει τη..
  14,00€
 • ISLAND PEAK ALPINE THERMAL
  Η απόλυτη προστασία στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Εξαιρετικής κατασκευής ισοθερμική κάλτσα με τρία νήματα (Merinos, isolfil, coolmax ), τα οποία εγγυούνται την πραγματική προστασία στις χαμηλές θερμοκρασίες. Η Island Peak πέρασε επιτυχώς πολλές φορές τα τεστ απόδοσης στις υψηλότερες κορυφές του κό..
  20,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2018
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question