ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
Παντελόνια ειδικά σχεδιασμένα για το κυνήγι και τις εξορμήσεις σας στην φύση. Αδιάβροχα ή απλά, σε χρώμα παραλλαγής και όχι μόνο. Κορυφαία ποιότητα σε ιδανικές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS 2018c
  Παντελόνι κυνηγίου Toxotis 2018c. Μία εξαιρετική επιλογή αφού είναι ιδανικό για όλες τις εποχές και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην σκληρή χρήση. Είναι κατασκευασμένο απο ανθεκτικό ύφασμα twill 8oz. Βαμβακερό 100% και με 6 εργονομικές τσέπες. Σε χρώμα παραλλαγής. ..
  25,00€
 • ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS 2006
  Παντελόνι κυνηγίου Toxotis 2006. Ζεστό και βαμβακερό, κατασκευασμένο απο ανθεκτικό ύφασμα 12oz. Διαθέτει 7 τσέπες και είναι μεγάλης αντοχής στα σκισίματα. Πολύ καλό τόσο για κυνήγι όσο και για άλλες χρήσεις λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητας του. ..
  29,00€
 • ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS 2015
  Παντελόνι Toxotis 2015, ιδανικό για το κυνήγι αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση λόγω της μεγάλης αντοχής του. Κατασκευασμένο απο ανθεκτικό ύφασμα twill. Είναι πετροπλυμένο και 100% βαμβακερό. Ιδιαίτερα ενισχυμένο για σκληρή χρήση. Διαθέτει 6 εργονομικές τσέπες και 1 τσέπη για μαχαίρι. Πολύ αξιόπισ..
  35,00€
 • ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS 2014
  Παντελόνι Toxotis 2014, ιδανικό για το κυνήγι αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση λόγω της μεγάλης αντοχής του. Κατασκευασμένο απο ανθεκτικό ύφασμα twill. Είναι 100% βαμβακερό και ενισχυμένο για σκληρή χρήση. Διαθέτει 7 εργονομικές τσέπες. Πολύ αξιόπιστη επιλογή και πολύ ανώτερο της τιμής του. ..
  39,00€
 • ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS 2020
  Το απόλυτο αδιάβροχο κυνηγετικό παντελόνι, δεν είναι άλλο απο το Toxotis 2020. Είναι 100% αντιανεμικό και αδιάβροχο, με διαπνέουσα dps μεμβράνη. Διαθέτει θερμοκολλημένες ραφές και στεγανοποιημένα φερμουάρ. Λεπτό και ελαφρύ με ρύθμιση velcro στα μπατζάκια. ..
  45,00€
 • ΜΠΕΚΑΤΣΟΠΑΝΤΕΛΟΝΟ DISPAN 3ΑΠΚ
  Το νέο αδιάβροχο μπεκατσοπανέλονο 3ΑΠΚ της Dispan, πραγματικά σαρώνει τις πωλήσεις με την κορυφαία ποιότητα αλλά και την προσιτή τιμή του. Κατασκευασμένο απο ύφασμα Sanforized για να μην πίνει το παντελόνι στο πλύσιμο, καθώς και αδιάβροχες ενισχύσεις εμπρός και πίσω. Επίσης έχει 6 βαθιές τσέπες που ..
  46,00€
 • ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ TOXOTIS 2007
  Μπεκατσοπαντέλονο Toxotis. Από τους μηρούς και κάτω αδιάβροχο και αντιανεμικό ύφασμα με διαπνέουσα μεμβράνη dps και εξωτερική επένδυση rip stop για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Από τους μηρούς και πάνω ανθεκτικό ύφασμα από 65% πολυεστέρα και 35% βαμβάκι. Δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια με τις καλύτερε..
  55,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2018
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question