ΣΚΟΥΦΟΙ - ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

ΣΚΟΥΦΟΙ - ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ
Σκούφοι απλοί και ισοθερμικοί, ιδανικοί για το κυνήγι αλλά και για οποιαδήποτε άλλη καθημερινή δραστηριότητα. Η επένδυση που διαθέτουν θα σας προσφέρουν την σωστή θερμοκρασία αλλά και την προστασία απο το κρύο του χειμώνα που αναζητάτε. Κουκούλες Full Face για την πλήρη κάλυψη του προσώπου, ώστε να διατηρείται σταθερή θερμοκρασία κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ
  Σκούφος ακρυλικός εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή. Ιδανικός για την προστασία της κεφαλής και την διατήρηση της σταθερής θερμοκρασίας κατά τους χειμερινούς μήνες. Απαραίτητος για το ψάρεμα ή το κυνήγι, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη καθημερινή δραστηριότητα. Χρώματος χακί.   Κ..
  2,90€
 • ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ THINSULATE
  Εξαιρετικής ποιότητας σκούφος σε πολύ οικονομική τιμή. Κατασκευασμένος με ενισχυμένη πλέξη (καλαμπόκι), ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την μοναδική ισοθερμική επένδυση Thinsulate και υποαλλεργικό Fleece, για να διατηρείται σταθερή θερμοκρασία και προστασία απο το έντονο κρύο. Πολύ χρήσιμο για το κυνήγι και..
  4,00€
 • THINSULATE ΚΟΥΚΟΥΛΑ FULL FACE
  Τα γνωστά Full Face με την γνήσια ισοθερμική επένδυση Thinsulate, για να διατηρούν ζεστό το πρόσωπο σας και να το προστατεύουν απο το έντονο κρύο. Αυτή η κουκούλα διαθέτει επένδυση απο υποαλλεργικό ζεστό Fleece, πλέξη χοντρή και ενισχυμένη (καλαμπόκι), και αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για το κυνήγι ..
  4,40€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question