ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 8345

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 8345

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 8345
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Τιμή: 87,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 8345

Καλάμι: Η σειρά Shimano Alivio Boat Quiver αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη λύση σε πολύ προσιτή τιμή, για τους φίλους του ψαρέματος από σκάφος και πιο συγκεκριμένα για τις τεχνικές ψαρέματος της καθετής, της ελαφριάς συρτής επιφανείας, ακόμα και το ψάρεμα των καλαμαριών. Το Alivio Quiver είναι κατασκευασμένο απο Carbon 30Τ για να αντέχει σε μεγάλες πιέσεις, μασίφ μύτη για μεγάλη ευαισθησία αλλά και αξιόπιστο κάρφωμα, καθώς και ανοξείδωτους οδηγούς Hardlite της Shimano με αντιοξειδωτική προστασία. Ένα καλάμι πολύ ανώτερο της τιμής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σκάφος. Έχει μήκος 1,80m, casting weight 50-150gr και συνολικό βάρος 174gr.

Μηχανισμός: Μηχανισμός οριζοντίου τυμπάνου Uno Taro 45. Οικονομικός αλλά πολύ αξιόπιστος μηχανισμός, ιδανικός για συρτές αφρού, καλάμαρια και όχι μόνο. Διαθέτει ανοξείδωτο κατανεμητή για ομοιόμορφο στρώσιμο της πετονιάς ή του νήματος, σκελετό και πομπίνα απο γραφίτη για μεγάλη μείωση του ολικού βάρους αλλά και αντίσταση στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό, ανοξείδωτο κεντρικό γρανάζι για μεγάλη αντοχή στις δυνάμεις που προκαλούνται σε δύσκολες συνθήκες μάχης, αστεροειδές σύστημα φρένων ακριβείας, ζυγισμένο χερούλι απο βαμμένο αλουμίνιο και εργονομική λαβή απο γραφίτη. Έξυπνη πρόταση αγοράς που συνδυάζει την ποιότητα με την τιμή. Έχει βάρος 465gr, χωρητικότητα πομπίνα 0,45mm/268m και σχέση περιστροφής 3,8:1.

Νήμα: Η Ιταλική εταιρεία μας παρουσιάσει το Jatsui Striker Braid x8. Ένα υψηλής ποιότητας και οκτάκλωνης πλέξης νήμα, μαλακό και ελαφρύ, με μεγάλες αντοχές και ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την ίδια ευκολία τόσο για παράκτια ψαρέματα (Spinning, Shore Jigging, Lrf) αφού επιτυγχάνει με χαρακτηριστική ευκολία μακρινές βολές, όσο και για τεχνικές απο σκάφος (συρτή επιφανείας, μολύβι φύλακα, Tai Rubber, συρτοκαθετές). Διαθέτει μικρή ελαστικότητα, καθώς και μεγάλες αντοχές στον κόμπο και την τριβή. Μία οικονομική αλλά άκρως αξιόπιστη πρόταση της Jatsui για τους φίλους του ψαρέματος. Διαμέτρου 0,20mm και σε συσκευασία 275m. Ρόζ χρώματος.

 



Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question