ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 2443

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 2443

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 2443
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 135,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 2443

Καλάμι: Το Akemi είναι το νέο δίσπαστο μοντέλο της Shimatsu, για ψάρεμα απο σκάφος με τις τεχνικές της συρτής αφρού και βυθού. Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά του, είναι η παραβολικότητα σε συνδυασμό με την σκληρότητα, κάτι το οποίο οφείλεται στην τελευταίας τεχνολογίας Fiberglass που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του. Εφοδιασμένο με δαχτυλίδια που δεν χαράζονται απο την χρήση νήματος. Η ευαίσθητη κορυφή του είναι ένα απο τα μεγάλα του ατού, αφού ανταποκρίνεται άμεσα στις τσιμπιές. Εξαιρετικό καλάμι σε απίστευτη τιμή. Έχει μήκος 2,10m, casting weight 30-50lb και βάρος 355gr.

Μηχανισμός: Ο Shimatsu Zero-9 διαθέτει άκαμπτο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, ρότορα σχεδιασμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ισορροπημένη λειτουργία και ελαχιστοποίηση των κραδασμών, ορειχάλκινα γρανάζια για την μετάδοση της κίνησης και κουμπί για την επιλογή ηχητικών φρένων. Κάποια από τα δυνατά σημεία του είναι, το πολύδισκο σύστημα φρένων του με δυνατότητα μικρορυθμίσεων και η εργονομική του αλουμινένια μανιβέλα του με την οβάλ αντιολισθητική λαβή. Το σύνολο ολοκληρώνεται με την αλουμινένια μπομπίνα χωρητικότητας 0,40mm /300m, τα 1+1 ατσάλινα ρουλεμάν και την σχέση περιστροφής που είναι 6.2:1

Νήμα: Η Simago με το νέο της νήμα, καλύπτει την μεγάλη ζήτηση που υπήρχε στην αγορά για ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό οκτάκλωνο νήμα. Με την ιδιαίτερα απαλή υφή, τις μεγάλες αντοχές και την ανθεκτικότητα, καθώς και την ελαχιστοποίηση των τριβών, το νέο Simago Braid x8 είναι σίγουρο οτι θα σας ενθουσιάσει. Ιδανικό για κάθε τεχνική ψαρέματος παράκτια ή απο σκάφος, ανάλογα με την διάμετρο που θα επιλέξετε. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε απο τις δυνατότητες του. Διαμέτρου 0,30mm και σε συσκευασία 300m. Κόκκινου χρώματος.




Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ

Αξιολογήσεις (2)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question