ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0249

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0249

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 0249
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 137,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0249

Καλάμι: Νέο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος από την Sim Engineering, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Carbon και ιδανικό για τους λάτρεις του Shore Jigging, αλλά και τους κυνηγούς μεγάλων θηραμάτων. Το action του έχει μεγάλο εύρος και για αυτό είναι κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία τεχνητών δολωμάτων. Έχει λαβή από αντιολισθητικό EVA για σίγουρο κράτημα, καθώς και οδηγούς διπλής στήριξης κατάλληλους και για νήμα. Μία πρόταση από την Sim που συνδυάζει την προσιτή τιμή με την κατασκευαστική αξιοπιστία.. Έχει μήκος 2,70m, jig weight 40-170gr και βάρος 300gr. Το προϊόν καλύπτεται απο εγγύηση 36 μηνών.

Μηχανισμός: Ο νέος μηχανισμός Okuma Tomcat 6000 είναι ένας πανίσχυρος μηχανισμός πολλαπλών χρήσεων, ικανός να ανταπεξέλθει σε τεχνικές τόσο απο ακτή όσο και απο σκάφος. Διαθέτει αντιδιαβρωτικό σώμα και ρότορα απο carbon, μανιβέλα αλουμινίου heavy duty, σύστημα εξισορρόπησης ρότορα cyclonic flow rotor, καθώς και κεντρικό γρανάζι υψηλής ακρίβειας. Επίσης διαθέτει σύστημα άμεσης αντεπιστροφής με ρουλεμάν, καθώς και πομπίνα αλουμινίου με αντιδιαβρωτική προστασία. Έχει βάρος 400gr, σχέση περιστροφής 4,5:1, χωρητικότητα πομπίνας 0,30mm/275m, δύναμη φρένων 12kg και 6+1 inox ρουλεμάν.

Νήμα: Η Ιταλική εταιρεία μας παρουσιάσει το Jatsui Striker Braid x8. Ένα υψηλής ποιότητας και οκτάκλωνης πλέξης νήμα, μαλακό και ελαφρύ, με μεγάλες αντοχές και ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την ίδια ευκολία τόσο για παράκτια ψαρέματα (Spinning, Shore Jigging, Lrf) αφού επιτυγχάνει με χαρακτηριστική ευκολία μακρινές βολές, όσο και για τεχνικές απο σκάφος (συρτή επιφανείας, μολύβι φύλακα, Tai Rubber, συρτοκαθετές). Διαθέτει μικρή ελαστικότητα, καθώς και μεγάλες αντοχές στον κόμπο και την τριβή. Μία οικονομική αλλά άκρως αξιόπιστη πρόταση της Jatsui για τους φίλους του ψαρέματος. Διαμέτρου 0,18mm και σε συσκευασία 275m. Ρόζ χρώματος.

 



Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question