ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΥΡΤΗ - ΚΑΘΕΤΗ

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΥΡΤΗ - ΚΑΘΕΤΗ
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για τις τεχνικές της συρτής επιφανείας και της καθετής απο σκάφος. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 3982
  Καλάμι: Το Sea Boat της Lineaeffe είναι ένα οικονομικό καλάμι, απαραίτητο μέσα σε κάθε βάρκα. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για μεγάλη αντοχή στην ..
  37,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 0571
  Καλάμι: Ένα πολυμορφικό καλάμι βάρκας που πρέπει να έχει κάθε ψαράς στην βάρκα του, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει  για την εφαρμογή πολλών τεχνικών ψαρέματος. To Shimatsu Valera είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από υλικό fiber glass, έχει μήκος 1,40m, βάρος 228gr και αντοχή 50-100gr. Με το..
  39,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 1066
  Καλάμι: To δίσπαστο καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Mustang είναι μία οικονομική και άκρως αξιόπιστη πρόταση για ψάρεμα απο σκάφος. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο F..
  40,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 3368
  Καλάμι: Πολύ οικονομική και αξιόλογη πρόταση της Shimano, κυρίως για το ψάρεμα των καλαμαριών απο σκάφος αλλά και για πολύ ελαφρύ tenya. Το Shimano XFX SS είναι ένα καλάμι ψαρέματος κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για να αντέχει στις μεγάλες παραβολές. Πολύ ελαφρύ και ξεκούραστο όσο δεν φαν..
  43,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 8345
  Καλάμι: Δίσπαστο καλάμι ψαρέματος απο την Colmic, ιδανικό για πολλές χρήσεις απο σκάφος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για καθετές σε βαθιά νερά με μικρά ή μεγαλύτερα μολύβια, αλλά και για ψάρεμα τσαπαριού ή ελαφριάς συρτής αφρού για λαβράκια, τονοειδή, κ.τ.λ. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fi..
  62,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 0881
  Καλάμι: Το δίσπαστο Shimano Vengeance AX Boat, είναι ένα καλάμι ψαρέματος απο σκάφος που δεν πρέπει να λείπει απο κανέναν. Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και σαν καλάμι γενικής χρήσης, αφού είναι ιδανικό για πολλά ψαρέματα όπως καθετή, συρτή αφρού, τσαπαρί, συρτοκαθετές, συρτή βυθού και όχι μόνο. Η ο..
  75,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 7044
  Καλάμι: Ένα πολυχρηστικό καλάμι ψαρέματος, που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σκάφος. Το Dam Steel Power Red Light Boat είναι αυτό που χρειάζεστε για καθετή, καλαμάρια στον αφρό ή στον βυθό, Tenya, ελαφριές συρτοκαθετές και όχι μόνο. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλών πιέσεων και πρωτοποριακή κορυφή ..
  90,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question