ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ TAI RUBBER

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ TAI RUBBERΕπιλεγμένα καλάμια και μηχανισμοί για την πολύ αποδοτική τεχνική ψαρέματος Tai Rubber. Συνδυάστε ποιότητα και οικονομία επιλέγοντας ένα απο τα ολοκληρωμένα σέτ που διαλέξαμε για εσάς, απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ TAI RUBBER 4421
  Καλάμι: To ολοκαίνουργιο Daiwa Legalis για την τεχνική του Tai Rubber, ήρθε για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση που υπήρχε στην αγορά για ενα αξιόπιστο και επώνυμο καλάμι Tai Rubber σε πολύ προσιτή τιμή. Η σειρά Legalis άλλωστε της Daiwa, μας συνηθίζει σε πολύ ποιοτικά καλάμια σε προσιτές τιμές και για..
  165,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ TAI RUBBER 7365
  Καλάμι: Το ολοκαίνουργιο Daiwa Powermesh Tai Rubber, είναι η νέα πρόταση της Daiwa για την συγκεκριμένη τεχνική ψαρέματος. Η προσιτή τιμή καθώς και η αξιοπιστία του, αποτελούν τα μεγαλύτερα κίνητρα για να το αποκτήσετε. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από HVF carbon, διαθέτει δράση κορυφής, βάση μηχανισ..
  200,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ TAI RUBBER 8470
  Καλάμι: Το Crony Gundog Tai Rubber II είναι κατασκευασμένο απο υψηλής πυκνότητας Carbon για μέγιστες αντοχές σε μεγάλες κυρτώσεις, ακόμα πιο ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα ενισχυμένο στον κορμό του blank κατα 37% απο τον προκάτοχο του. Διαθέτει οδηγούς Fuji O Concept για άριστη διαχείριση λεπτών νημάτων, δρ..
  240,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question