ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ TAI RUBBER 4421

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ TAI RUBBER 4421

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 4421
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 165,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ TAI RUBBER 4421

Καλάμι: To ολοκαίνουργιο Daiwa Legalis για την τεχνική του Tai Rubber, ήρθε για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση που υπήρχε στην αγορά για ενα αξιόπιστο και επώνυμο καλάμι Tai Rubber σε πολύ προσιτή τιμή. Η σειρά Legalis άλλωστε της Daiwa, μας συνηθίζει σε πολύ ποιοτικά καλάμια σε προσιτές τιμές και για σχεδόν όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλών πιέσεων, ιδιαίτερα ελαφρύ και πανίσχυρο, με αντιολισθητική λαβή, καθώς και Fuji O Concept οδηγούς για άριστη διαχείριση νήματος. Δοκιμάστε το νέο αυτό μοντέλο της Daiwa και είναι σίγουρο οτι θα ικανοποιηθείτε στο μέγιστο. Έχει μήκος 2,08m, jig weight 40-160gr και βάρος 165gr.

Μηχανισμός: Το νέο μοντέλο της Okuma στους Baitcasting μηχανισμούς ήρθε για να κατακτήσει το κοινό που ψαρέυει απο σκάφος με την τεχνική του Rai Rubber, αλλά είναι ιδανικό για για άλλα ψαρέματα όπως καθετές, τσαπαρί, καλαμάρια κτλ. Ο Okuma Serrano διαθέτει συμπαγές άκαμπτο σωμα απο γραφίτη, διπλή μανιβέλα αλουμινίου με αντιολισθητικό Knob Winn Grip (λαβής γκόλφ) για σίγουρο κράτημα, μαγνητικά φρένα ακριβείας, καθώς και κατανεμητή για ομοιόμορφη κατανομή νήματος στην πομπίνα. Έχει βάρος 199gr, χωρητικότητα πομπίνας 0,31mm/100m, δύναμη φρένων max 5kg και σχέση περιστροφής 7,2:1.

Νήμα: Νέο οκτάκλωνο πολύχρωμο νήμα από την Owner. Το Kizuna είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιαπωνία, από πολύ δυνατές ίνες πολυαιθυλενίου, με μοναδική δομή μεταξύ τους που δημιουργεί πιο σφιχτή πλέξη, η οποία δεν χαλαρώνει με το πέρασμα του χρόνου, σε αντίθεση με τη συνηθισμένη δομή που χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή νημάτων. Η διαφορά είναι ότι οι μισές ίνες ακολουθούν αντίθετη φορά από τις άλλες μισές και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό νήμα, με τεράστια αντοχή και μεγάλη ανθεκτικότητα στην τριβή. Είναι ελαφρύ, επιπλέει στο νερό και είναι ιδανικό για μακρινές βολές. Είναι εύκαμπτο και δεν μπερδεύεται εύκολα. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς είναι ανθεκτικό στην απορρόφηση υγρασίας και ηλιακό φώς. Ιδανικό για κάθε τεχνική ψαρέματος. Διαμέτρου 0,15mm, σε συσκευασία 150m. Multicolor.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question