ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 1775

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 1775

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 1775
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 155,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 1775

Καλάμι: Η Okuma τα κατάφερε ξανά. Μας παρουσιάζει το Okuma Tomcat Shore Jig, ένα καλάμι ψαρέματος ειδικά σχεδιασμένο για την απαιτητική τεχνική του Shore Jigging, σε πολύ προσιτή τιμή και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το Blank του κατασκευάστηκε απο 100% Carbon υψηλών πιέσεων 24 τόνων, για μεγάλες αντοχές σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος και μεγάλες κυρτώσεις. Διαθέτει οδηγούς Sic Heavy Duty με αντιοξειδωτική προστασία, για άριστη ρίψη και διαχείριση νήματος. Η βάση μηχανισμού είναι κατασκευασμένη απο Carbon, ενώ η αντιολισθητική λαβή που διαθέτει μας βοηθάει στο ασφαλές κράτημα του καλαμιού κατα την επίπονη διαδικασία των ρίψεων. Ένα καλάμι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν μαθαίνοντας την συγκεκριμένη τεχνική, αλλά και για πιο έμπειρους χρήστες αφού οι δυνατότητες του πολύ ανώτερες της τιμής του Έχει μήκος 2,74m, jig weight 40-120gr και ολικό βάρος 456gr.

Μηχανισμός: Ο νέος μηχανισμός Shimano Nexave 5000 Fe ήρθε για να προκαλέσει πάταγο στην μικρομεσαία κατηγορία, αφού πλέον ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα μηχανισμό Shimano με τεχνολογία Hagane Gear σε πραγματικά πολύ προσιτό κόστος. Ελαφρύς, πανίσχυρος, με πολύ δυνατά φρένα, και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής όπως αρμόζει σε έναν μηχανισμό της Shimano, είναι σίγουρο οτι θα αποτελέσει ένα απο τα Best Seller της χρονιάς. Με σύστημα κατανομής Varispeed II, σκελετό απο XT-7 υλικό, πομπίνα αλουμινίου Cold Forged Alouminium Spool, καθώς και ανοξείδωτα ρουλεμάν με την γνωστή αντοχή της Shimano. Έχει βάρος 320gr, 4 ρουλεμάν, σχέση περιστροφής 5,8:1, χωρητικότητα 0,35mm/175m και δύναμη φρένων max 8,5kg.

Νήμα: Η Ιταλική εταιρεία μας παρουσιάσει το Jatsui Striker Braid x8. Ένα υψηλής ποιότητας και οκτάκλωνης πλέξης νήμα, μαλακό και ελαφρύ, με μεγάλες αντοχές και ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την ίδια ευκολία τόσο για παράκτια ψαρέματα (Spinning, Shore Jigging, Lrf) αφού επιτυγχάνει με χαρακτηριστική ευκολία μακρινές βολές, όσο και για τεχνικές απο σκάφος (συρτή επιφανείας, μολύβι φύλακα, Tai Rubber, συρτοκαθετές). Διαθέτει μικρή ελαστικότητα, καθώς και μεγάλες αντοχές στον κόμπο και την τριβή. Μία οικονομική αλλά άκρως αξιόπιστη πρόταση της Jatsui για τους φίλους του ψαρέματος. Διαμέτρου 0,18mm και σε συσκευασία 275m. Ρόζ χρώματος.

 



Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question