ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 2667

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 2667

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 2667
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 240,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 2667

Καλάμι: Η σειρά Legalis της Daiwa το κατόρθωσε και αυτό. Το ολοκαίνουργιο Legalis Oceano, είναι ένα καλάμι ψαρέματος που κατσκεύασε η Daiwa για την τεχνική του Slow Jigging συνδυάζοντας την ποιότητα με την προσιτή τιμή, έτσι όπως κανει άλλωστε η Ιαπωνική εταιρεία για όλα τα μοντέλα Legalis και για σχεδόν κάθε τεχνική ψαρέματος. Πανάλαφρο και άκρως αξιόπιστο, κατασκευασμένο απο άνθρακα υψηλών πιέσεων, οδηγούς Fuji Lowrider κορυφαίας ποιότητας για άριστη διαχείριση νήματος, βάση μηχανισμού Fugi Dps, καθώς και Blank που θα ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Διαθέτει εξαιρετικό φινίρισμα και αυτομάτως τίθεται εκτός ανταγωνισμού στην κατηγορία του, λόγω της χαμηλής τιμής σε συνδυασμό με τα κορυφαία ψαρακτηριστικά του. Ένα καλάμι που πρέπει να αποκτήσετε. Έχει μήκος 1,93m, jig weight max180gr και βάρος 195gr.

Μηχανισμός: Okuma New Cortez CZ-5CS. Τα 5 ατσάλινα ρουλεμάν κλειστού τύπου που βρίσκονται στην ΄΄καρδιά΄΄ του Cortez, περιβάλλονται από συμπαγές και πανίσχυρο σώμα γραφίτη (Compact Graphite Body). Το σύστημα Carbonite Drag System εναρμονίζει την αξιοπιστία και την λειτουργία του φρένου, ενώ το συμπαγές αναδυόμενο χερούλι αλουμινίου με υπερμεγέθη λαβή, δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό κατά την διάρκεια της ΄΄μάχης΄΄. Διαθέτει επίσης σύγχρονο Dual anti-reverse system, βάση από ατσάλι, καθώς και μαγνητικό σύστημα ελέγχου της καθέλκυσης/ανέλκυσης του δολώματος (Magnetic Control System). Πανάλαφρος και δυνατός, ιδανικός για τεχνικές Slow, ελαφριές συρτές, καλαμάρια και όχι μόνο. Ένας μηχανισμός που κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ψαράδες, συνδυάζοντας αρμονικά την κορυφαία ποιότητα με την προσιτή τιμή. Έχει βάρος 396gr, χωρητικότητα πομπίνας 0,37mm/330m, δύναμη φρένων max 4,3kg και σχέση περιστροφής 6,2:1.

Νήμα: Νήμα: Η Ιταλική εταιρεία μας παρουσιάσει το Jatsui Striker Braid x8. Ένα υψηλής ποιότητας και οκτάκλωνης πλέξης νήμα, μαλακό και ελαφρύ, με μεγάλες αντοχές και ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την ίδια ευκολία τόσο για παράκτια ψαρέματα (Spinning, Shore Jigging, Lrf) αφού επιτυγχάνει με χαρακτηριστική ευκολία μακρινές βολές, όσο και για τεχνικές απο σκάφος (συρτή επιφανείας, μολύβι φύλακα, Tai Rubber, συρτοκαθετές). Διαθέτει μικρή ελαστικότητα, καθώς και μεγάλες αντοχές στον κόμπο και την τριβή. Μία οικονομική αλλά άκρως αξιόπιστη πρόταση της Jatsui για τους φίλους του ψαρέματος. Διαμέτρου 0,25mm και σε συσκευασία 275m. Ρόζ χρώματος.

 



Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question