ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 3371

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 3371

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 3371
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 310,00€
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 3371

Καλάμι: Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Sim, ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Slow Jigging. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλής ποιότητας για να ανταποκριθεί επάξια σε οποιαδήποτε πρόκληση. Διαθέτει ενισχυμένους οδηγούς απο κεραμικό ζιρκονίου άριστης ποιότητας για εύκολη διέλευση νήματος, εντυπωσιακό cross wrap blank, καθώς και εργονομική λαβή με σκανδάλη για multiplier μηχανισμούς. Η πολύ προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με τα κορυφαία χαρακτηριστικά, θα σας κάνουν να το λατρέψετε. Έχει μήκος 1,90m, jig weight max200gr και βάρος 135gr.

Μηχανισμός: Νέος μηχανισμός Shimano Torium 14 HG, ακόμα πιο ελαφρύς και γρήγορος. Ο νέος Torium 14HG είναι κατασκευασμένος και μελετημένος από τους τεχνικούς της Shimano για ψαρέματα σε αλμυρά νερά, απόλυτα συμπαγής και αδιάβροχος και σε μικρότερο μέγεθος και βάρος από τον προκάτοχο του. Στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά διαθέτει S Compact κορμό αλουμινίου για άνετη και εύκολη χρήση αλλά και 3 ρουλεμάν A-RB κλειστού τύπου συν ένα πολυρουλεμάν. Τα εξαιρετικά γρανάζια του Torium του προσφέρουν ταχύτητα 6.3:1 και ανάκτηση που φτάνει τα 97 εκατοστά νήματος ανά μανιβελιά, καθιστώντας τον έτσι ιδανικό για τεχνικές όπως Slow Jigging, Light Jigging κ.α. Είναι εφοδιασμένος με Cross Carbon φλάντζες φρένου για απαλή λειτουργία φρένου με σύστημα μικρορύθμισης, διαθέτοντας παράλληλα μέγιστο φρένο 7,5kg αλλά και Cold Forged πομπίνα αλουμινίου. Το προϊόν καλύπτεται απο εγγύηση 36 μηνών. Διαβάστε τους όρους της εγγύησης κάνοντας click εδώ

Νήμα: Η Ιταλική εταιρεία μας παρουσιάσει το Jatsui Striker Braid x8. Ένα υψηλής ποιότητας και οκτάκλωνης πλέξης νήμα, μαλακό και ελαφρύ, με μεγάλες αντοχές και ιδανικό για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την ίδια ευκολία τόσο για παράκτια ψαρέματα (Spinning, Shore Jigging, Lrf) αφού επιτυγχάνει με χαρακτηριστική ευκολία μακρινές βολές, όσο και για τεχνικές απο σκάφος (συρτή επιφανείας, μολύβι φύλακα, Tai Rubber, συρτοκαθετές). Διαθέτει μικρή ελαστικότητα, καθώς και μεγάλες αντοχές στον κόμπο και την τριβή. Μία οικονομική αλλά άκρως αξιόπιστη πρόταση της Jatsui για τους φίλους του ψαρέματος. Διαμέτρου 0,25mm και σε συσκευασία 275m. Ρόζ χρώματος.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question