ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΑ FLUOROCARBON

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΑ FLUOROCARBON

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 548452
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Τιμή: 5,80€

Διαθέσιμες Επιλογές

  
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΑ FLUOROCARBON

Ακόμα μία χειροποίητη αρματωσιά από το κατάστημα μας, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και κατασκευασμένη από τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Απευθύνεται σε όσους ψαρεύουν από σκάφος με κοντοφύλακα και για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου πετονιά Seaguar, η οποία αποδεδειγμένα αποτελεί το καλύτερο fluorocarbon παγκοσμίως σε αορατότητα αλλά και αντοχή στον κόμπο.

Το ολικό της μήκος είναι 1,20m και θεωρούμε ότι είναι το ιδανικό για να υπάρχει απόλυτος έλεγχος ακόμα της παραμικρής τσιμπιάς, έτσι ώστε να υπάρξει άμεσο κάρφωμα είτε σε ψάρια όπως τα τσαούσια που επιτίθενται βία, είτε σε μαύρα ή άλλα ψάρια με διαφορετική συμπεριφορά όπου πρέπει να βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση για να μπορέσουμε να καρφώσουμε ακαριαία.

Η αρματωσιά είναι διπλαρωμένη στα 40cm απο το τελείωμα της με ασφαλή κόμπο, έτσι ώστε να μεγαλώσουν οι αντοχές της σε βίαια επίθεση από μεγάλα αλιεύματα, αλλά και σε πιασίματα σε άγριους βυθούς

Τα αγκίστρια που έχουμε χρησιμοποιήσει για την κατασκευής της είναι τα κορυφαία Owner 5311, με εξαιρετικό κάρφωμα που δεν θα αφήσουν περιθώρια αντίδρασης σε ψάρια όπως συναγρίδες, τσαούσια, σφυρίδες κτλ.

Μία αρματωσιά κατασκευασμένη με μεγάλη προσοχή σε κάθε της λεπτομέρεια, την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε χωρίς κανέναν προβληματισμό σε μαύρα ή κόκκινα ψάρια ανεξαρτήτου μεγέθους.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ
Αγκίστρια Πετονιά Μήκος
4/0 0,52mm 1,2m
5/0 0,57mm 1,2m
6/0 0,62mm 1,2m





Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question