Brands

YAMASHITA

Εμφάνιση: Λίστα /Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
  • YAMASHITA EGI OH Q LIVE 490
    Η Yamashita πρωτοπορεί ξανά. Νέα μοντέλα που συνδυάζουν την τεχνολογία Warm Jacket με την αναπαραγωγή ήχου (μεταλλικό κροτάλισμα). Η τεχνολογία Warm Jacket της Yamashita μετατρέπει το φώς σε θερμότητα, διατηρώντας της θερμοκρασία της καλαμαριέρας έως 3 βαθμούς κελσίου πάνω απο την θερμοκρασία του νε..
    16,00€
    Χωρίς ΦΠΑ: 16,00€
    Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
  • YAMASHITA OPPAI SUTTE 7-2
    Ίσως οι κορυφαίες καλαμαριέρες σιλικόνης της αγοράς. Οι βελτιωμένες Yamashita Oppai Shute 7-2 νέας γενιάς με u.v και glow χρωματισμούς, διαθέτουν διπλή σειρά απο inox αιχμηρές ακίδες και μαλακό σώμα που προκαλεί την προσκόλληση των καλαμαριών πάνω τους. Ιδανικές για ψάρεμα με την τεχνική Tataki, αρμ..
    5,50€
    Χωρίς ΦΠΑ: 5,50€
  • YAMASHITA SURF YUMIZUNO
    Τα Surf Yumizuno της Yamashita μήκους 45mm, είναι ένα αξεσουάρ που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις περισσότερες συρτές αφρού ειτε απο βάρκα, είτε με spinning με την προσθήκη μπομπάρδας ή buldo. Είναι ιδιαίτερο αποδοτικό σε όλα τα αρπακτικά του αφρού, είτε πρόκειται για λαβράκια, είτε για παλαμίδ..
    6,50€
    Χωρίς ΦΠΑ: 6,50€
  • ΤΣΑΠΑΡΙ FLUOROCARBON YAMASHITA WAF-124FC
    Νέο τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Yamashita, κατασκευασμένο απο Fluorocarbon πετονιά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αποτελείται απο συνθετικές τρέσσες σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς, οι οποίες αντανακλούν ακόμα στην παραμικρή κίνηση. Τα 12 κοφτερά αγκίστρια που διαθέτει δεν θα χαριστούν στη..
    10,50€
    Χωρίς ΦΠΑ: 10,50€
  • ΤΣΑΠΑΡΙ FLUOROCARBON YAMASHITA WFL-124FC
    Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Yamashita, κατασκευασμένο απο Fluorocarbon πετονιά υψηλών επιδόσεων. Αποτελείται απο συνθετικές χρωματιστές και λευκές τρέσσες, οι οποίες αντανακλούν ακόμα στην παραμικρή κίνηση. Τα 12 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για..
    7,70€
    Χωρίς ΦΠΑ: 7,70€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question