ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Αγκίστρια απο τις πιό διάσημες εταιρίες παγκοσμίως, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παπαγαλέ, ίσια, παραγαδίσια αλλά και για ζωντανό δόλωμα. Πολλά μεγέθη και σε διάφορα σχήματα, απλά, high cabon και ανοξείδωτα. Ιδανικά για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • OWNER 50044
  Κορυφαίας ποιότητας αγκίστριa Owner 50044, με την εγγύηση της γνωστής Ιαπωνικής εταιρίας. Μοναδικό σε αντοχή και άρπαγμα. Είναι παπαγαλέ, κοντόλαιμο, μαύρου χρώματος, super needle point, extra ενισχυμένο. Made in Japan. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Νούμερο 3/0 2/0 1..
  1,80€
 • OWNER 50367 CUT CHINU
  Αγκίστρια κορυφαίας ποιότητας Owner 50367. Παπαγαλέ σχήματος, κατασκευασμένα με τεχνολογία Cutting Point για να μην εξασθενεί το ακαριαίο κάρφωμα τους στην πάροδο του χρόνου. Ιδανικά για πολλές τεχνικές ψαρέματος και για όλα τα ψάρια, αλλά κυρίως ενδείκνυνται για τσιπούρες. Πολύ ενισχυμένα και με αν..
  1,80€
 • YOUVELLA 43525 NI
  Η γνωστή Κορεάτικη εταιρία, κατασκεύασε τα Youvella 43525. Μία σειρά απο ίσια αγκίστρια κατάλληλα για κάθε χρήση αλλά κυρίως για αφρόψαρα. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής σε εξαιρετική τιμή και σε συσκευασία των 100 τεμαχίων. Αξίζει να τα δοκιμάστε. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Ν..
  1,90€
 • MUSTAD 496NP-BU
  Ένα από τα πιο κλασσικά και πιο αποτελεσματικά αγκίστρια που χρησιμοποιούνται όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Το Mustad 496 είναι ιδανικό για μουρμούρες, τσιπούρες, σαργούς, αλλά και για τα περισσότερα ειδη ψαριών που υπάρχουν στις ελληνικές θάλασσες και ψαρεύ..
  2,20€
 • MUSTAD 5933NP-BR
  Ένα πανίσχυρο αγκίστρι από την Mustad, ειδικά σχεδιασμένο για ψάρεμα με χρήση σκουληκιού ή με καραβιδάκι. Το ελαφρά μακρυκότσανο σχήμα του σε συνδυασμό με τις ακίδες που υπάρχουν στον σκελετό του, βοηθούν στην συγκράτηση του δολώματος χωρίς να αλλοιώνεται η παρουσίαση του δολώματος ακόμη και μετά απ..
  2,20€
 • OWNER 5177 MOSQUITO
  Αγκίστρια Owner 5177 κορυφαίας ποιότητας και με μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένα αγκίστρι πραγματικός μπαλαντέρ, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις τεχνικές ψαρέματος ανάλογα με το νούμερο που θα επιλέξετε. Κατασκευασμένα απο υλικό High Carbon, στραβό κορμό, παπαγαλέ μύτη και ίσια θηλιά. Τεχνολο..
  2,20€
 • UNO 4275 BR
  Οικονομικά αγκίστρια ψαρέματος απο την Uno. Ιδανικά για καθετή ή πολυάγκιστρα και όχι μόνο, αφού είναι ανθεκτικά και με εξαιρετικό κάρφωμα. Έχουν στραβό σχήμα και παπαγαλέ μύτη, ώστε να καρφώνουν ακόμα και στην παραμικρή επαφή. Διατίθενται σε συσκευασία των 100 τεμαχίων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚ..
  2,20€
 • YOUVELLA 65732
  Κλασσικά παραγαδίσια αγκίστρια απο την γνωστή Κορεάτικη εταιρία. Tα Youvella 65732, είναι μία οικονομική λύση που απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες, χωρίς να υστερούν σε ποιότητα και αντοχή.απο τα υπόλοιπα αγκίστρια της αγοράς στην κατηγορία τους. Τα Youvella 65732 έχουν δοκιμ..
  2,30€
 • FUDO CHNR-BN 1101
  Το γνωστό Fudo Chinu αλλά με θηλιά. Ιδιαίτερα αιχμηρό ώστε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αρπακτικό, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ανθεκτικό στην διάβρωση που προκαλεί η αλατότητα του θαλασσινού νερού. Ιδανικό για το ψάρεμα τσιπούρας, μουρμούρας και όχι μόνο, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τόσο ..
  2,40€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question