Προσφορές

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ALPIN 14776
  Save 23.6%
  Κυνηγετικό μαχαίρι της Alpin σε προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Mήκος λάμας 15cm, oλικό μήκος 28cm και βάρος 270gr. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην σκληρή χρήση. Στην συσκευασία του περιλαμβάνεται και θήκη. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ ..
  42,00€55,00€
 • ASSO ULTRA CAST 1000m
  Save 10%
  Μία νέα πετονιά απο την Ιταλική εταιρία, σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η Asso Ultra Cast είναι μία πετονιά σιλικόνης, ιδιαίτερα ανθεκτική στον κόμπο και τις τριβές, αλλά με μεγάλη ελαστικότητα ώστε να μην στρίβει αλλά και να στρώνει ομαλά κατα την διάρκεια τους ψαρέματος. Εί..
  10,80€12,00€
 • BOMBER HEAVY HOOKS
  Save 17.9%
  Ένα πανέξυπνο προιόν απο την Bomber. Tα Heavy Hooks είναι μολυβωμένα αγκίστρια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σιλικονούχα δολώματα προκειμένου να προσθέσουμε βάρος στο εσωτερικό του σώματος του τεχνητού δολώματος μας. Σε 4 διαφορετικά βάρη, προκειμένου να πετύχουμε τις επιθυμητές βολές στ..
  3,20€3,90€
 • ΘΗΚΗ CARP ZOOM 1,60m
  Save 10%
  Η Carp Zoom μας παρουσιάζει μία τριπλή θήκη καλαμιών πολύ ευρύχωρη και εύχρηστη, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί 3 καλάμια μαζί με τους μηχανισμούς τους, κατασκευάστηκε από ενισχυμένο υλικό για να αντέχει στην σκληρή χρήση, διαθέ..
  32,40€36,00€
 • COLMIC ALGAR BOAT
  Save 9.2%
  Δίσπαστο καλάμι ψαρέματος απο την Colmic, ιδανικό για πολλές χρήσεις απο σκάφος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για καθετές σε βαθιά νερά με αρκετά μεγάλα μολύβια, αλλά και για ψάρεμα τσαπαριού ή ελαφριάς συρτής αφρού για λαβράκια, τονοειδή, κ.τ.λ. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για ..
  34,50€38,00€
 • CRESSI BIG EYES
  Save 14.6%
  Cressi Big Eyes. Μάσκα κατάδυσης μεγάλου όγκου από την Ιταλική εταιρία, με διοπτικό καθρέπτη και κατασκευασμένη από υποαλλεργική σιλικόνη κορυφαίας ποιότητας. Η κλίση των κρυστάλλων προς τα κάτω, δίνει ακόμα μεγαλύτερη οπτική γωνία και αυξάνει το σημαντικά το γενικό οπτικό πεδίο του δύτη. Μία μάσκα ..
  41,00€48,00€
 • CRESSI F1
  Save 14%
  Μάσκα κατάδυσης Cressi F1. Κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας σιλικόνη και χωρίς την ύπαρξη πλαισίου, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά εύκαμπτη, ελαφριά, αλλά κυρίως με διευρυμένο οπτικό πεδίο. Διαθέτει φακό από κρύσταλλο ασφαλείας, εύκολη πρόσβαση για εξίσωση της πίεσης, καθώς και ειδικές πόρ..
  43,00€50,00€
 • CRESSI FOCUS
  Save 14.9%
  Μάσκα κατάδυσης μεσαίου όγκου από την Ιταλική εταιρία. Η Cressi Focus είναι από τα πιο διαδομένα μοντέλα της Cressi, με διοπτικό καθρέπτη και υποαλλεργική σιλικόνη κορυφαίας ποιότητας.  Είναι συμβατή με πολλά είδη προσώπου και αρκετά μεγάλα κρύσταλλα αναλογικά για το μέγεθός της. Ιδανική για τα..
  40,00€47,00€
 • CRESSI LINCE
  Save 15.1%
  Η μικρού όγκου μάσκα κατάδυσης Cressi Lince, αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα της ομώνυμης Ιταλικής εταιρίας, αφού συγκεντρώνει τεχνογνωσία πολλών χρόνων και χαρακτηριστικά που την καθιστούν ασυναγώνιστη. Είναι κατασκευασμένη από 100% σιλικόνη, διαθέτει άριστη ορατότητα αναλογικά με τον όγκο της (..
  45,00€53,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2022
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question