Προσφορές

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ASSO ULTRA CAST 1000m
  Save 10%
  Μία νέα πετονιά απο την Ιταλική εταιρία, σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η Asso Ultra Cast είναι μία πετονιά σιλικόνης, ιδιαίτερα ανθεκτική στον κόμπο και τις τριβές, αλλά με μεγάλη ελαστικότητα ώστε να μην στρίβει αλλά και να στρώνει ομαλά κατα την διάρκεια τους ψαρέματος. Εί..
  10,80€12,00€
 • ΘΗΚΗ CARP ZOOM 1,60m
  Save 10%
  Η Carp Zoom μας παρουσιάζει μία τριπλή θήκη καλαμιών πολύ ευρύχωρη και εύχρηστη, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί 3 καλάμια μαζί με τους μηχανισμούς τους, κατασκευάστηκε από ενισχυμένο υλικό για να αντέχει στην σκληρή χρήση, διαθέ..
  32,40€36,00€
 • ΨΥΓΕΙΟ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ DAIWA
  Save 23.7%
  Η Daiwa κατασκεύασε ένα compact ψυγείο ιδανικό για συντήρηση ζωντανών δολωμάτων όπως φαραώ, μάνες, μονοδόλια, κ.λπ. Οι μικρές του διαστάσεις επιτρέπουν να το έχετε μαζί σας χωρίς να καταναλώνει υπερβολικό χώρο στον ψαρευτικό εξοπλισμό σας. Διαθέτει ενισχυμένη χειρολαβή, υποδοχή για το σωληνάκι του ο..
  45,00€59,00€
 • DAIWA CROSSCAST LIGHT ROCKFISHING
  Save 10%
  Το Daiwa Crosscast light σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την τεχνική του Light Rock Fishing.  Το blank του είναι κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας carbon High Volume Fiber για να αντέχει και στις πιο δύσκολες συνθήκες ψαρέματος, ενώ διαθέτει οδηγούς Fuji O Concept, βάση μηχανισμού της Daiwa, ..
  85,50€95,00€
 • DAIWA CROSSCAST NEW SHORE JIGGING
  Save 10%
  Το ολοκαίνουργιο Daiwa Crosscast για την τεχνική ψαρέματος του Shore Jigging, έφτασε στη χώρα μας και είναι σαφώς πιο βελτιωμένο από τον προκάτοχό του σχεδόν σε κάθε σημείο. Το νέο Crosscast είναι κατασκευασμένο από Carbon υψηλής ποιότητα με την νέα τεχνολογία HVF, διαθέτει οδηγούς Fuji Concept O γι..
  135,90€151,00€
 • DAIWA CROSSCAST SHORE JIGGING
  Save 10%
  Η Daiwa δημιούργησε Crosscast, ένα καλάμι εξειδικευμένο για την τεχνική του Shore Jigging, σε εξαιρετική τιμή και με τεχνικά χαρακτηριστικά που δύσκολα θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Διαθέτει προοδευτική δράση κορυφής για  που θα δώσει ζωή και κίνηση στους πλάνους μας μέσα στο νερό, ..
  135,90€151,00€
 • DAIWA CROSSCAST SPIN
  Save 10%
  Η Ιαπωνική εταιρεία μας εκπλήσει ξανά. Το νέο Daiwa Crosscast για την τεχνική του Spinning, είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, σε προσιτή τιμή και με χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν ως ένα απο τα κορυφαία στην κατηγορία του. Κατασκευάστηκε απο Carbon υψηλών πιέσεων, ώστε να ανταποκρίνεται σε αν..
  106,20€118,00€
 • DAIWA EMERALDAS DURASENSOR 8 BRAID
  Save 10%
  Το Daiwa Emeraldas είναι ένα οκτάκλωνο νήμα που σχεδιάστηκε από την Ιαπωνική εταιρεία σε πολύ λεπτές διατομές, ειδικά για την τεχνική του Eging του Lrf. Η ιδιαίτερα μαλακή σύνθεση του, επιτρέπει την εύκολη ολίσθηση μέσα στους οδηγούς αλλά και τις καλύτερες ρίψεις ακόμη και με κόντρα αέρα. Οι αντοχές..
  27,00€30,00€
 • DAIWA EMERALDAS S EGING
  Save 10%
  Η Daiwa δημιούργησε το Emeraldas, δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να ψαρέψουν με ένα καλάμι ψαρέματος ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Eging, με κορυφαία χαρακτηριστικά και μοναδική ποιότητα κατασκευής. Το Emeraldas κατασκευάστηκε Carbon HVF υψηλών πιέσεων για να αντέχει στη συνεχή καταπόνηση..
  117,00€130,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question