Προσφορές

Εμφάνιση: Λίστα /Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ALIGATOR AZURO TELE SURF
  Save 10%
  Ένα τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος για την τεχνική του Surfcasting, το οποίο θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, συνδυάζοντας αρμονικά την κορυφαία ποιότητα με την προσιτή τιμή. Το Aligator Azuro είναι κατασκευασμένο από High Modulus Carbon υψηλής πυκνότητας για μεγάλες αντοχές, διαθέτει οδηγού..
  49,50€55,00€
 • ALIGATOR HECTOR TELE SURF
  Save 9.5%
  Η Aligator μας παρέχει ακόμα ένα μοντέλο σε εξαιρετική ποιότητα αλλά και απίστευτη τιμή. Το ολοκαίνουργιο Aligator Hector είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι Surfcasting, κατασκευασμένο από εξ ολοκλήρου carbon υψηλής ποιότητας, διαθέτει δετούς οδηγούς  με αντιοξειδωτική προστασία από την φθορά της αλα..
  38,00€42,00€
 • ALIGATOR HYPER TELE SURF
  Save 10%
  Το νέο Aligator Hyper είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος Surfcasting, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που μόνο σε καλάμια μεγαλύτερης αξίας μπορείτε να βρείτε. Είναι κατασκευασμένο από High Modulus Carbon, δείγμα της αντοχής και της αξιοπιστίας του, διαθέτει Fuji δετούς οδηγούς κορυφαίας ποιότ..
  63,00€70,00€
 • ALIGATOR LIBERTY TELE SURF
  Save 9.5%
  Ένα τηλεσκοπικό καλάμι Surfcasting ικανό να παλέψει με κάθε αντίπαλο. Το Aligator Liberty είναι κατασκευασμένο απο High Modulus Carbon υψηλών πιέσεων και διαθέτει δυναμική δράση ώστε να επτιγχάνει μακρινές βολές, αλλά και ψαρευτική συμπεριφορά που διορθώνει τυχόν λάθη του χρήστη. Διαθέτει επίσης οδη..
  52,50€58,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ALIGATOR SHOGUN TELE SURF
  Save 9.6%
  Νέο τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος Aligator Shogun για την τεχνική του Surfcasting. Κατασκευασμένο απο High Modulus Carbon υψηλών πιέσεων για μεγάλες αντοχές, με δυνατό action για δυνατές ρίψεις αλλά και σωστή ψαρευτική συμπεριφορά. Διαθέτει επίσης οδηγούς Fuji κορυφαίας ποιότητας, βάση μηχανισμού απο..
  42,50€47,00€
 • ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ALIGATOR
  Save 8.7%
  Νέες καλαμαριέρες σιλικόνης απο την Aligator. Έχουν μήκος 75mm, κατασκευασμένες απο ανθεκτική σιλικόνη και πολύ αιχμηρές ανοξείδωτες βελόνες που θα καρφώσουν με την παραμικρή επαφή. Οικονομικές αλλά ταυτόχρονα πολύ αξιόπιστες και αποτελεσματικές. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για πατωτό ψάρεμα καλ..
  4,20€4,60€
 • ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ALPIN 14776
  Save 23.6%
  Κυνηγετικό μαχαίρι της Alpin σε προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Mήκος λάμας 15cm, oλικό μήκος 28cm και βάρος 270gr. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην σκληρή χρήση. Στην συσκευασία του περιλαμβάνεται και θήκη. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο YouTube εδώ ..
  42,00€55,00€
 • ARCOFIL SHOCK LEADER
  Save 31.3%
  Νέο Ultima Shock Leader απο την Arcofil. Kατασκευασμένη από ειδικά επιλεγμένα πολυμερή (Copolymers) και εφαρμόζοντας εξελιγμένη τεχνολογία, η κωνικής διατομής πετονιά Shock Leader Tapered προσφέρεται σε πολλές εναλλακτικές διατομές, για να προστατεύει σίγουρα τις αρματωσιές στα μακρινά και δυνατά πε..
  7,90€11,50€
 • BOMBER HEAVY HOOKS
  Save 17.9%
  Ένα πανέξυπνο προιόν απο την Bomber. Tα Heavy Hooks είναι μολυβωμένα αγκίστρια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σιλικονούχα δολώματα προκειμένου να προσθέσουμε βάρος στο εσωτερικό του σώματος του τεχνητού δολώματος μας. Σε 4 διαφορετικά βάρη, προκειμένου να πετύχουμε τις επιθυμητές βολές στ..
  3,20€3,90€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question