Προσφορές

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ASSO ULTRA CAST 1000m
  Save 10%
  Μία νέα πετονιά απο την Ιταλική εταιρία, σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η Asso Ultra Cast είναι μία πετονιά σιλικόνης, ιδιαίτερα ανθεκτική στον κόμπο και τις τριβές, αλλά με μεγάλη ελαστικότητα ώστε να μην στρίβει αλλά και να στρώνει ομαλά κατα την διάρκεια τους ψαρέματος. Εί..
  10,80€12,00€
 • BOMBER HEAVY HOOKS
  Save 17.9%
  Ένα πανέξυπνο προιόν απο την Bomber. Tα Heavy Hooks είναι μολυβωμένα αγκίστρια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σιλικονούχα δολώματα προκειμένου να προσθέσουμε βάρος στο εσωτερικό του σώματος του τεχνητού δολώματος μας. Σε 4 διαφορετικά βάρη, προκειμένου να πετύχουμε τις επιθυμητές βολές στ..
  3,20€3,90€
 • ΘΗΚΗ CARP ZOOM 1,60m
  Save 10%
  Η Carp Zoom μας παρουσιάζει μία τριπλή θήκη καλαμιών πολύ ευρύχωρη και εύχρηστη, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί 3 καλάμια μαζί με τους μηχανισμούς τους, κατασκευάστηκε από ενισχυμένο υλικό για να αντέχει στην σκληρή χρήση, διαθέ..
  32,40€36,00€
 • DAIWA CROSSCAST SHORE JIGGING
  Save 5%
  Η Daiwa δημιούργησε Crosscast, ένα καλάμι εξειδικευμένο για την τεχνική του Shore Jigging, σε εξαιρετική τιμή και με τεχνικά χαρακτηριστικά που δύσκολα θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Διαθέτει προοδευτική δράση κορυφής για  που θα δώσει ζωή και κίνηση στους πλάνους μας μέσα στο νερό, ..
  136,80€144,00€
 • DAIWA CROSSCAST SPINNING
  Save 5%
  Η Ιαπωνική εταιρεία μας εκπλήσει ξανά. Το νέο Daiwa Crosscast για την τεχνική του Spinning, είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, σε προσιτή τιμή και με χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν ως ένα απο τα κορυφαία στην κατηγορία του. Κατασκευάστηκε απο Carbon υψηλών πιέσεων, ώστε να ανταποκρίνεται σε αν..
  98,80€104,00€
 • DAIWA CROSSFIRE BOAT
  Save 22.2%
  Ένα οικονομικό αλλά άκρως αξιόπιστο καλάμι ψαρέματος απο σκάφος. Το Daiwa Crossfire Boat είναι ιδανικό για καθετές σε όλα τα βάθη, ψάρεμα καλαμαριών, καθώς και για συρτές επιφανείας για λαυράκια, παλαμίδες, κυνηγούς, κ.ο.κ. Είναι κατασκευασμένο απο Carbon, με οδηγούς τριπλής στήριξης, βάση μηχανισμο..
  35,00€45,00€
 • DAIWA CROSSFIRE LT 3000
  Save 5%
  Το ολοκαίνουργιο Daiwa Crossfire με τεχνολογία LT έφτασε και στην χώρα μας, ακόμα πιο ελαφρύ κατα 20% απο τον προκάτοχό του, σε πολύ προσιτή τιμή και με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Ο σκελετός και ο ρότορας του κατασκευάστηκαν απο Carbon με σύστημα τεχνολογ..
  47,50€50,00€
 • DAIWA EXCELER TELE SURF
  Save 5%
  Το νέο Daiwa Exceler Tele Surf, είναι ένα καλάμι υψηλών επιδόσεων σε προσιτή τιμή και με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η κατασκευή του απο Carbon υψηλών πιέσεων, το καθιστά ελαφρύ και πανίσχυρο αφού θα διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία μάχες με μεγάλα αλιεύματα. Διαθέτει οδηγούς Sea Guid..
  104,50€110,00€
 • DAIWA FUEGO LT 4000
  Save 5.1%
  Το Daiwa Fuego LT είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος πολύ ανώτερος της τιμής του, αφού συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που μόνο σε ακριβότερα μοντέλα της Daiwa μπορούμε να βρούμε.  Το μειωμένο του βάρος οφείλεται στην φιλοσοφία Concept Lt με την οποία κατασκευάστηκε, σε συνδυασμό με το Carbon Zaion πο..
  150,00€158,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2022
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question