Προσφορές

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ASSO ULTRA CAST 1000m
  Save 10%
  Μία νέα πετονιά απο την Ιταλική εταιρία, σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η Asso Ultra Cast είναι μία πετονιά σιλικόνης, ιδιαίτερα ανθεκτική στον κόμπο και τις τριβές, αλλά με μεγάλη ελαστικότητα ώστε να μην στρίβει αλλά και να στρώνει ομαλά κατα την διάρκεια τους ψαρέματος. Εί..
  10,80€12,00€
 • BOMBER HEAVY HOOKS
  Save 17.9%
  Ένα πανέξυπνο προιόν απο την Bomber. Tα Heavy Hooks είναι μολυβωμένα αγκίστρια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σιλικονούχα δολώματα προκειμένου να προσθέσουμε βάρος στο εσωτερικό του σώματος του τεχνητού δολώματος μας. Σε 4 διαφορετικά βάρη, προκειμένου να πετύχουμε τις επιθυμητές βολές στ..
  3,20€3,90€
 • ΘΗΚΗ CARP ZOOM 1,60m
  Save 10%
  Η Carp Zoom μας παρουσιάζει μία τριπλή θήκη καλαμιών πολύ ευρύχωρη και εύχρηστη, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί 3 καλάμια μαζί με τους μηχανισμούς τους, κατασκευάστηκε από ενισχυμένο υλικό για να αντέχει στην σκληρή χρήση, διαθέ..
  32,40€36,00€
 • ΨΥΓΕΙΟ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ DAIWA
  Save 10.2%
  Η Daiwa κατασκεύασε ένα compact ψυγείο ιδανικό για συντήρηση ζωντανών δολωμάτων όπως φαραώ, μάνες, μονοδόλια, κ.λπ. Οι μικρές του διαστάσεις επιτρέπουν να το έχετε μαζί σας χωρίς να καταναλώνει υπερβολικό χώρο στον ψαρευτικό εξοπλισμό σας. Διαθέτει ενισχυμένη χειρολαβή αλλά και ιμάντα για όσους θέλο..
  53,00€59,00€
 • DAIWA CROSSCAST LIGHT ROCKFISHING
  Save 10%
  Το Daiwa Crosscast light σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την τεχνική του Light Rock Fishing.  Το blank του είναι κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας carbon High Volume Fiber για να αντέχει και στις πιο δύσκολες συνθήκες ψαρέματος, ενώ διαθέτει οδηγούς Fuji O Concept, βάση μηχανισμού της Daiwa, ..
  91,80€102,00€
 • DAIWA CROSSCAST SHORE JIGGING
  Save 10%
  Η Daiwa δημιούργησε Crosscast, ένα καλάμι εξειδικευμένο για την τεχνική του Shore Jigging, σε εξαιρετική τιμή και με τεχνικά χαρακτηριστικά που δύσκολα θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Διαθέτει προοδευτική δράση κορυφής για  που θα δώσει ζωή και κίνηση στους πλάνους μας μέσα στο νερό, ..
  135,90€151,00€
 • DAIWA CROSSCAST SPINNING
  Save 10%
  Η Ιαπωνική εταιρεία μας εκπλήσει ξανά. Το νέο Daiwa Crosscast για την τεχνική του Spinning, είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, σε προσιτή τιμή και με χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν ως ένα απο τα κορυφαία στην κατηγορία του. Κατασκευάστηκε απο Carbon υψηλών πιέσεων, ώστε να ανταποκρίνεται σε αν..
  100,80€112,00€
 • DAIWA CROSSFIRE BOAT
  Save 22.2%
  Ένα οικονομικό αλλά άκρως αξιόπιστο καλάμι ψαρέματος απο σκάφος. Το Daiwa Crossfire Boat είναι ιδανικό για καθετές σε όλα τα βάθη, ψάρεμα καλαμαριών, καθώς και για συρτές επιφανείας για λαυράκια, παλαμίδες, κυνηγούς, κ.ο.κ. Είναι κατασκευασμένο απο Carbon, με οδηγούς τριπλής στήριξης, βάση μηχανισμο..
  35,00€45,00€
 • DAIWA DF 4000 A
  Save 10%
  Η Daiwa παρουσίασε και στην χώρα μας το νέο οικονομικό της μοντέλο με την ονομασία Daiwa DF 4000 A. Ένας μηχανισμός που κατασκευάστηκε απο την ομώνυμη εταιρεία για να καλύψει τις ανάγκες των αρχάριων φίλων του ψαρέματος, με έναν αξιόπιστο μηχανισμό σε πολύ προσιτή τιμή. Διαθέτει σώμα και ρότορα απο ..
  27,00€30,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question