ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SPINNING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SPINNING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Spinning. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPINNING 3911
  Καλάμι: Νέα σειρά δίσπαστων καλαμιών ψαρέματος Dam Camaro Spin. Οικονομικά και πολύ αξιόπιστα, με μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικό φινίρισμα. Χάρη στο action κορυφής, μπορούν εύκολα να κάνουν μακρινές βολές και ταυτόχρονα να καρφώσουν αποτελεσματικά το θήραμα. Το ανθεκτικό Fiberglass υλικό σε συνδυα..
  32,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPINNING 3644
  Καλάμι: Οικονομικό και αξιόπιστο καλάμι για την τεχνική του Spinning. Το νέο τηλεσκοπικό Sim Fish Hunter είναι κατασκευασμένο απο Fiberglass υψηλής ποιότητας για να αντέχει στις μεγάλες κυρτώσεις, αλλά και να επιτυγχάνει μακρινές ρίψεις. ΔιαΘέτει οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία και αποτελείται α..
  37,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPINNING 0394
  Καλάμι: Νέο καλάμι ψαρέματος Ron Thompson Refined για την τεχνική του Spinning. Οικονομικό και αξιόπιστο, τόσο για αυτούς θέλουν να γνωρίσουν αυτη την όμορφη τεχνική όσο και για πιο έμπειρους χρήστες. Κατασκευασμένο απο Slim Carbon για μεγάλες αντοχές, οδηγούς sic με αντιοξειδωτική προστασία, fast a..
  39,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPINNING 2371
  Καλάμι: Το ανανεωμένο Shimano Alivio DX, είναι ένα δίσπαστο καλάμι ψαρέματος spinning με χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασυναγώνιστο στην κατηγορία του. Κατασκευασμένο απο άνθρακα XT-30 υψηλών πιέσεων για μέγιστη αντοχή ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτει βάση μηχανισμού DPS type και οδηγούς S..
  60,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPINNING 6071
  Καλάμι: Η πρόταση της Okuma για τους φίλους του Spinning που αναζητούν ένα αξιόπιστο αλλά ταυτόχρονα οικονομικό καλάμι ψαρέματος, είναι το Okuma Aria Spinning. Κατασκευασμένο απο High Modulus Carbon για μεγάλη ανθεκτικότητα και μειωμένο βάρος, οδηγούς Sic με αντιδιαβρωτική προστασία και άριστη διαχε..
  62,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SPINNING 2039
  Δίσπαστο καλάμι Spinning Okuma Aria Spin. Η πρόταση της Okuma για τους φίλους του Spinning που αναζητούν ένα αξιόπιστο αλλά ταυτόχρονα οικονομικό καλάμι ψαρέματος. Κατασκευασμένο απο High Modulus Carbon για μεγάλη ανθεκτικότητα και μειωμένο βάρος, οδηγούς Sic με αντιδιαβρωτική προστασία και άριστη δ..
  63,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question