ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗΔιάφορα είδη που αφορούν το camping. Υγρά για χημικές τουαλέτες, στρώματα αέρος, τρόμπες χειρός και πολλά ακόμα χρήσιμα αξεσουάρ για την ευχάριστη παραμονή σας στην ύπαιθρο. Επιλέξτε τα αναλώσιμα που χρειάζεστε στην καλύτερη ποιότητα και σε πολύ προσιτές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ
  Παγοκύστες ιδανικές για ισοθερμικά ψυγεία. Διατηρούν σταθερη θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο, κάτι που τις κάνει απαραίτητες τόσο για το camping και για το ψάρεμα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένες απο πολύ ανθεκτικό πλαστικό που τις καθιστά πρακτικά άθραυστες, ακόμα και αν ..
  1,80€
 • ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣ
  Στρώματα αέρος εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή. Με βαλβίδα γρήγορου φουσκώματος και ξεφουσκώματος και αντιολισθητική βελούδινη επιφάνεια απο pvc. Διατίθεται σε χάρτινο κουτί συσκευασίας και περιλαμβάνει σέτ επισκευής. Εξαιρετική επιλογή για τους φίλους του camping και όχι μόνο. ..
  14,00€
 • ΑΝΤΛΙΑ ΑΕΡΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Χειροκίνητη αντλία αέρος εξαιρετικής ποιότητας απο την Unigreen. Είναι διπλής ενέργειας ώστε να φουσκώνει και στο σήκωμα αλλά και στο κατέβασμα του μοχλού. Ο άξονας είναι απο αλουμίνιο και η χωρητικότητα του αέρα είναι 13 λίτρα. ..
  15,00€
 • ΥΓΡΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
  Υγρά χημικής τουαλέτας απο την κορυφαία εταιρία στο είδος Aqua Kem. Ιδανικά για την διάλυση λυμάτων και χαρτιών υγείας στις χημικές τουαλέτες αλλά και για την καθημερινή απολύμανση τους. Διατηρούν τους κάδους καθαρούς και προστατεύουν τα εξαρτήματα τουαλέτας επιμηκύνοντας τον χρόνο παραμονής τους. Ο..
  15,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question