ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
Συστήματα διεύθυνσης για κάθε σκάφος φουσκωτό ή πολυεστερικό. Κλωβοί βαρέου ή ελαφριού τύπου, ντίζες τιμονιού, ντίζες χειριστηρίου, τιμόνια και πολλά συναφή είδη. Κορυφαία ποιότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΟΥΣΚΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΗ
  Φούσκα ελαστική για λεκάνη σκάφους. Κατάλληλη για το πέρασμα των ντιζών και των καλωδίων μέσα στο σκάφος. Κατασκευασμένη για μεγάλες αντοχές στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό. Τοποθετείται εύκολα αφού κόψουμε με ένα ποτηροτρύπανο στην σωστή διάμετρο και μετά εφαρμόσουμε πάνω στην τρύπα την φούσκα. Σε..
  3,30€
 • ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΣ
  Τιμόνι για σκάφος, κατασκευασμένο απο ανθεκτικό πλαστικό. Διαθέτει θερμοπλαστική επένδυση για αντοχή στην ακτινοβολία U.V. Η ολική διάμετρος του είναι 350mm και διατίθεται σε μαύρο χρώμα. Αξιόπιστη και οικονομική επιλογή. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  33,00€
 • ΚΛΩΒΟΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΕΛΑΦΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
  Κλωβός τιμονιού ελαφριού τύπου, για εξωλέμβιες μηχανές μέχρι 60hp. Λειτουργεί με τις αντίστοιχες ντίζες ελαφριού τύπου. Αμερικάνικης προέλευσης απο την Seastar. Απο τους καλύτερους της αγοράς. Διατίθεται πλήρης με όλα τα εξαρτήματα του.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Yo..
  110,00€
 • ΚΛΩΒΟΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ
  Κλωβός τιμονιού βαρέως τύπου, για εξωλέμβιες μηχανές μέχρι 225hp. Λειτουργεί με τις αντίστοιχες ντίζες βαρέως τύπου. Αμερικάνικης προέλευσης απο την Seastar. Απο τους καλύτερους της αγοράς. Διατίθεται πλήρης με όλα τα εξαρτήματα του.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtu..
  115,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question