ΣΩΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΣΩΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σωστικός εξοπλισμός σκαφών, απαραίτητος για την εν πλώ ασφάλεια σας. Σωσίβια, πλωτές άγκυρες, πλευστικές συσκευές, μέσα αποθήκευσης σωστικών και πολλά ακόμα χρήσιμα συναφή είδη, για ασφαλής και νόμιμες θαλασσινές αποδράσεις με το σκάφος σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΣΤΕΓΑΝΟ
  Στεγανό τσαντάκι κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC. Απολύτως στεγανό. Ασφαλίζει αφού διπλωθεί δύο φορές με το velcro. Κατάλληλο για την αποθήκευση και προφύλαξη του σωστικού εξοπλισμού, εγγράφων, καθώς και άλλων ευπαθών αντικειμένων, όπως κινητά τηλέφωνα κ.τ.λ.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι..
  3,50€
 • ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ
  Φαρμακείο οικονομικό για το σκάφος σας και όχι μόνο. Περιέχει μαντήλι οξυζενέ, βαμβάκι και τραυμαπλάστ. Έχει μήκος 23,5cm, πλάτος 17cm και ύψος 4cm.  Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  4,50€
 • ΚΟΡΝΑ ΑΕΡΟΣ
  Κόρνα αέρος για σκάφος και όχι μόνο. Αποτελείται απο φιάλη με περιεχόμενο 300ml μεγάλης διάρκειας και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς και κουμπωτό μηχανισμό για εύκολη και γρήγορη αποσυναρμολόγηση.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  10,00€
 • ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΩΣΙΒΙΟ 45cm
  Κυκλικό σωσίβιο κατασκευασμένο απο πολυαιθυλένιο. Δεν περιέχει αφρό. Κατασκευασμένο για να αντέχει στην φθορά που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Η εξωτερική του διάμετρος είναι 45cm, ενώ η εσωτερική 23,5cm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  10,00€
 • ΣΩΣΙΒΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
  Σωσίβια ενηλίκων εγκεκριμένα από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με αριθμό έγκρισης 4232/04/04. Κατάλληλα για χρήση σε ελληνικά εμπορικά πλοία και σε σκάφη αναψυχή. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  11,00€
 • ΠΛΩΤΗ ΑΓΚΥΡΑ
  Πλωτή άγκυρα κατασκευασμένη από ανώτερης ποιότητας PVC και ιμάντα νάιλον, για μεγαλύτερη αντοχή στις συνθήκες της θάλασσας. Κατάλληλη για χρήση όταν το σκάφος βρίσκεται σε θαλασσοταραχή, διότι βοηθάει στο να κρατήσει την πλώρη προς την κατεύθυνση του καιρού. Επίσης χρησιμοποιείται από τους ψαράδες ώ..
  12,00€
 • ΠΛΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ
  Πλευστική συσκευή 3 ατόμων, κατασκευασμένη εξωτερικά από ανθεκτικό νάϋλον ύφασμα και εσωτερικό γέμισμα απο αφρό πολυαιθυλενίου. Διαθέτει σχοινί διάσωσης με λαβές. Εγκεκριμένη από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων κατά SOLAS 74.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  55,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question