ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Εξοπλισμός καυσίμων για κάθε σκάφος ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Τεπόζιτα, μπετόνια μεταφοράς, φίλτρα βενζίνης ή πετρελαίου και πολλά συναφή είδη. Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές
 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
  Φίλτρο βενζίνης γενικής χρήσης για σωλήνα διαμέτρου 7mm. Είναι εξωτερικής τοποθέτησης και παρεμβάλεται σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούμε εμείς. Ιδανική και οικονομική λύση για φιλτράρισμα της βενζίνης απο ανεπιθύμητα σωματίδια. Προσοχή στο βέλος που υπάρχει πάνω στο φίλτρο και δείχνει την σωστή φορά ..
  1,80€
 • ΠΩΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
  Ανταλλακτικό πώμα για ρεζερβουάρ καυσίμου και μπετόνια μεταφοράς. Διαθέτει εξαεριστική βίδα στο πάνω μέρος  Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,80€
 • ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
  Ειδικά μπετόνια για μεταφορά καυσίμου. Κατασκευασμένα απο άκαυστο αντιεκρηκτικό πολυαιθυλένιο εγκεκριμένου τύπου, για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή. Διατίθενται μαζί με ειδικό πλαστικό άκρο για εύκολη μετάγγιση.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  16,00€
 • ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ-ΒΕΝΖΙΝΗΣ
  Πολύ χρήσιμο φίλτρο με δυνατότητα διαχωρισμού του νερού απο το καύσιμο. Οικονομικό και αξιόπιστο, το νέο φίλτρο της SeaMaster είναι απολύτως απαραίτητο για την προστασία των κινητήρων θαλάσσης. Με αυτό το φίλτρο διατηρείτε πάντα καθαρό το καύσιμο που καταναλώνει ο κινητήρας σας, έτσι ώστε να είναι μ..
  25,00€
 • ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
  Ρεζερβουάρ καυσίμου εγκεκριμένου τύπου, απο σκληρό αντιεκρηκτικό και άκαυστο πολυαιθυλένιο, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ανάφλεξης. Διαθέτει έγκριση CE πιστοποιημένο από το ΕΛΚΕΠΥΗ, με αριθμό δοκιμών 503219.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  27,00€
 • ΦΙΛΤΡΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ-ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ
  Νέο φίλτρο βενζίνης, με δυνατότητα διαχωρισμού του νερού απο το καύσιμο και πλαστικό διάφανο δοχείο με βρυσάκι αποστράγγισης για συχνό έλεγχο. Οικονομικό και αξιόπιστο, το νέο φίλτρο της SeaMaster είναι απολύτως απαραίτητο για την προστασία των κινητήρων θαλάσσης. Με αυτό το φίλτρο διατηρείτε πάντα ..
  44,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question