ΖΟΚΕΣ - ΣΥΡΤΟΚΑΘΕΤΕΣ

ΖΟΚΕΣ - ΣΥΡΤΟΚΑΘΕΤΕΣΤο παραδοσιακό και πολύ αποτελεσματικό ψάρεμα με ζόγκα, αναβιώνει και γιγαντώνεται πλέον και στην δική μας εποχή. Η τεχνολογία σε συνδυασμό με την εμπειρία έχει εξελίξει κατα πολύ τον συγκεκριμένο τρόπο ψαρέματος, αφού έχουν δημιουργηθεί νέες τεχνικές με διάφορες παραλλαγές, βασισμένες όμως πάνω στα παλιά διαχρονικά πρότυπα. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε ζόγκες, tenya, συρτοκαθετές, έτοιμους κλέφτες και διάφορα αναλώσιμα (εμπορίου ή χειροποίητα) για αυτές ή άλλες παραπλήσιες τεχνικές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • UNO ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΑΣ - TAI RUBBER
  Νέο πρωτοποριακό μολύβι κοντοφύλακα, άριστα ζυγισμένο, με δύο ειδικά σχεδιασμένες και ενισχυμένες θηλιές ικανες να διαχειριστούν με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους θήραμα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει και τρύπα, ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε Tai Rubber για βαθιά νερά. Διαθέτει γυα..
  3,70€
 • ΖΟΚΑ TENYA HOTBALL
  Νέες οικονομικές ζόκες ψαρέματος απο την Uno με ενισχυμένο αγκίστρι, ιδανικές για ζωντανό αλλά και νωπό δόλωμα. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά και με τεχνητό καλαμάρι. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες ενισχυμένες θηλιές, όπου εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε σαλαγκιές ή αγκίστρια με νήμ..
  4,40€
 • NAKAZIMA STAND TENYA
  Τα Ιαπωνικά προϊόντα της Nakazima είναι γνωστά στην Ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια για την κορυφαία ποιότητα τους. Τα νέα Tenya της ομώνυμης εταιρίας που δημιούργησε για τους φίλους της συγκεκριμένης τεχνικής ψαρέματος, εντυπωσιάζουν με το φινίρισμα και τους εντυπωσιακούς χρωματισμούς τους. Δια..
  5,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question