ΖΟΚΕΣ - ΣΥΡΤΟΚΑΘΕΤΕΣ

ΖΟΚΕΣ - ΣΥΡΤΟΚΑΘΕΤΕΣΤο παραδοσιακό και πολύ αποτελεσματικό ψάρεμα με ζόγκα, αναβιώνει και γιγαντώνεται πλέον και στην δική μας εποχή. Η τεχνολογία σε συνδυασμό με την εμπειρία έχει εξελίξει κατα πολύ τον συγκεκριμένο τρόπο ψαρέματος, αφού έχουν δημιουργηθεί νέες τεχνικές με διάφορες παραλλαγές, βασισμένες όμως πάνω στα παλιά διαχρονικά πρότυπα. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε ζόγκες, tenya, συρτοκαθετές, έτοιμους κλέφτες και διάφορα αναλώσιμα (εμπορίου ή χειροποίητα) για αυτές ή άλλες παραπλήσιες τεχνικές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΖΟΚΕΣ
  Έτοιμος κλέφτης για ζόκες ψαρέματος (δείτε εδώ). Κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου στο χέρι με τα καλύτερα υλικά. Έχει μήκος 35cm, αποτελείται απο κορυφαίας ποιότητας νήμα διαμέτρου 0,75mm και αντοχής 200lb, καθώς και αγκίστρια Owner 5111 (δείτε εδώ) σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Απίστευτα δυνατός, δεν θα σας..
  1,00€
 • TENYA HOTBALL
  Νέες οικονομικές ζόγκες απο την Uno με ενισχυμένο αγκίστρι, ιδανικές για ζωντανό αλλά και νωπό δόλωμα. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά και με τεχνητό καλαμάρι. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες ενισχυμένες θηλιές, όπου εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε σαλαγκιές ή αγκίστρια με νήμα. Διαθέτ..
  2,80€
 • UNO ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΑΣ - TAI RUBBER
  Νέο πρωτοποριακό μολύβι κοντοφύλακα, άριστα ζυγισμένο, με δύο ειδικά σχεδιασμένες και ενισχυμένες θηλιές ικανες να διαχειριστούν με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους θήραμα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει και τρύπα, ώστε να μετατρέπεται εύκολα σε Tai Rubber για βαθιά νερά. Διαθέτει γυα..
  3,80€
 • ΖΟΚΑ ΜΕ ΚΛΕΦΤΗ TECHNOFISH
  Όλοι γνωρίζουμε πόσο αποδοτικός είναι ο παραδοσιακός τρόπος ψαρέματος με την ζόκα. Η Technofish προχώρησε περισσότερο και εξέλιξε την μορφή της προσθέτοντας κλέφτη απο νήμα και ενισχυμένο αγκίστρι, τρισδιάστατο μάτι, καθώς και 2 θέσεις δεσίματος με την πετονιά ή το νήμα του καλαμιού μας. Απευθύνεται..
  7,00€
 • ΣΥΡΤΟΚΑΘΕΤΕΣ-ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΕΣ FISH BALL
  Η νέα εξελιγμένη τεχνική ψαρέματος που κάνει θραύση και ονομάζεται συρτοκαθετή ή κοντοφύλακας, είναι η εξέλιξη της κλασσικής τεχνικής με μολύβι φύλακα που όλοι ξέρουμε. Χρησιμοποιούμε λεπτό νήμα στον μηχανισμό μας (0,20mm έως 0,32mm) και ενώνουμε με τους γνωστούς κόμπους πετονιάς-νήματος, fluorocarb..
  8,00€
 • ΖΟΚΑ ΜΕ ΚΛΕΦΤΗ TECHNOFISH LUSTER
  Όλοι γνωρίζουμε πόσο αποδοτικός είναι ο παραδοσιακός τρόπος ψαρέματος με την ζόκα. Η Technofish προχώρησε περισσότερο και εξέλιξε την μορφή της προσθέτοντας κλέφτη απο νήμα και ενισχυμένο αγκίστρι, μεγάλο τρισδιάστατο μάτι που δημιουργεί αντικατοπτρισμούς, καθώς και 2 θέσεις δεσίματος με την πετονιά..
  9,00€
 • ΖΟΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ FISH BALL
  Οι νέες χειροποίητες ζόκες Fish Ball (τύπου tenya), αποτελούν την επανάσταση στο ψάρεμα από σκάφος για μεγάλα αρπακτικά του βυθού με ζωντανό ή νωπό δόλωμα. Είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου στο χέρι, με inox αγκίστρια και βαφή που αντέχει στις τριβές και στην συνεχή χρήση. Αποτελεσματικές και αποδο..
  9,50€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question