ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός για το σκάφος. Πλαφονιέρες, αδιάβροχοι πίνακες, πόλοι μπαταρίες, ασφαλειοθήκες, προβολείς και πολλά άλλα είδη απαραίτητα για ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επιδιόρθωση του σκάφους σας. Αναγνωρισμένη ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΠΟΥΤΟΝ
  Αδιάβροχο μπουτόν on-off για σκάφη, ιδιαίτερα ελαστικό για εύκολη και ασφαλή επαναφορά. Για να τοποθετηθεί, πρέπει να ανοίξουμε τρύπα διαμέτρου 22mm. Ιδανικό για διάφορες χρήσεις μέσα σε σκάφος όπως τοποθέτηση κόρνας ή απλά σε οποιαδήποτε χρήση απαιτείται εύκολη διέλευση και διακοπή ρεύματος. ..
  2,20€
 • ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ 30A
  Αδιάβροχη ασφαλειοθήκη κατασκευασμένη απο PVC, για διχαλωτές ασφάλειες μέχρι και 30 αμπέρ. Ιδανική για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε σκάφη, προκειμένου να προστατέψουμε τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό μας απο βραχυκύκλωμα.  Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,20€
 • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ON-OFF
  Αδιάβροχος διακόπτης on-off γενικής χρήσης στο σκάφος. Εξαιρετικής κατασκευής και με μεγάλη αντίσταστη στην φθορά του θαλασσινού νερού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν ανταλλακτικός διακόπτης στους αδιάβροχους πίνακες της κονσόλας.  Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο You..
  5,00€
 • ΠΟΛΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΩΝΙΑΚΟΙ
  Πόλοι μπαταρίας γωνιακοί, κατασκευασμένοι απο κασσιτερωμένο ορείχαλκο. Τοποθετούνται εύκολα και είναι αξιόπιστοι, αφού η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή. Διατίθενται σε ζεύγος.  Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,00€
 • QUICK STOP ΓΙΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ
  Quick stop για εξωλέμβιες μηχανές. Απαραίτητο σε περίπτωση πτώσης μας στην θάλασσα, προκειμένου να σβήσει ο κινητήρας. Διαθέσιμο για όλες τις μάρκες εξωλέμβιων μηχανών.    Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,50€
 • ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
  Φίς αρσενικό, για παροχή ρεύματος στο σκάφος. Συνδέουμε το φίς με τον εξοπλισμό τον οποίο θέλουμε να ηλεκτροδοτήσουμε (π.χ προβολέα) και τον τοποθετούμε στην αντίστοιχη θυληκή παροχή ρεύματος που έχουμε ήδη εγκαταστήσει στο σκάφος μας. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε λύση σε αυτούς που θέλουν να αποφύγουν..
  6,50€
 • ΠΟΛΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
  Πόλοι μπαταρίας ταχείας απασφάλισης. Τοποθετούνται εύκολα και η ποιότητα κατασκευής τους είναι εξαιρετική. Με μία μονο κίνηση, μπορείτε να απελευθερώσετε τον πόλο χωρίς χρήση εργαλείων. Διατίθενται σε ζεύγος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  7,00€
 • ΠΟΛΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
  Πόλοι μπαταρίας κατασκευασμένοι απο μόλυβδο. Τοποθετούνται εύκολα και η ποιότητα κατασκευής τους είναι εξαιρετική. Φέρουν μεταλλικές πεταλούδες που βιδώνουν για ασφαλές και σίγουρο σφίξιμο των καλωδίων της μπαταρίας. Διατίθενται σε ζεύγος.  Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο..
  7,80€
 • ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΘΗΛΥΚΗ
  Παροχή ρεύματος για σκάφος (θηλυκή), κατασκευασμένη απο πλαστικό μεγάλη αντοχής. Ιδανική για κάθε χρήση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού του σκάφους (π.χ προβολέας), αρκεί να συνδέεται με το αντίστοιχο αρσενικό φίς. Με προστατευτικό πώμα και νέα σχεδίαση για ευκολότερη και ταχύτερη εγκατάσταση με βίδα παξι..
  7,90€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question