ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Η συντήρηση του ζωντανού δολώματος, είναι κάτι που πάντα προβλημάτιζε τους φίλους του ψαρέματος. Εμείς σας δίνουμε την λύση με τους κουβάδες συντήρησης και τους οξυγωνωτές (μπαταρίας ή 12V), προκειμένου να συντηρήσετε τις σουπιές, τα καλαμάρια και τα υπόλοιπα δολώματα σας όσο γίνεται πιο ζωντανά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΩΤΗ
  Ανταλλακτική πέτρα-φίλτρο μαζί με το σωληνάκι, για οξυγονωτές ψαρέματος. Ειναι γνωστό οτι μετά απο πολλές ώρες χρήσεις του οξυγονωτή, είναι καλό να αλλάζουμε την πέτρα που φιλτράρει και οξυγονώνει το θαλλασινό νερό, ώστε τα ζωντανά δολώματα μας να αντέχουν ακόμα περισσότερο. Στην συσκευασία διατίθετ..
  1,50€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων δύο ταχυτήτων, με υψηλά στάνταρ ποιότητας κατασκευής απο την Behr. Λειτουργεί με μία μπαταρία D (δεν περιλαμβάνεται) για περίπου 30 ωρες. Διατίθεται με πέτρα και κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε δοχείο συντήρησης. Απαραίτητος για αυτ..
  10,00€
 • ΚΟΥΒΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ PLASTILYS
  Η κορυφαία Γαλλική εταιρία Plastilys, δημιούργησε έναν κουβά συντήρησης ζωντανών δολωμάτων, που όμοιο της σε ποιότητα είναι δύσκολο να βρείτε στην αγορά. Με αποσπώμενο εσωτερικό διάτρητο πλαστικό καλάθι, για την εύκολη αλλαγή του θαλασσινού νερού. Στο καπάκι του υπάρχει υποδοχή για την προσθήκη οξυγ..
  13,00€
 • ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΥΒΑΣ TUBERTINI
  Πλαστικός κουβάς απο την Tubertini, κατασκευασμένος απο πολύ ανθεκτικό πλαστικό PVC για οποιαδήποτε χρήση στο ψάρεμα ή στο σκάφος. Ιδανικός για κατασκευή μαλάγρας στο Εγγλέζικο, αλλά και γενικότερα οπουδήποτε χρειάζεται ένας πλαστικός κουβάς πραγματικά πολύ ανθεκτικός.   Κάντε εγγραφή σ..
  15,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ 12V - ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων, πολύ καλής ποιότητας και με την εγγύηση κατασκευής της Behr. Είναι δύο ταχυτήτων και λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου D (αυτονομίας 30 ωρών), καθώς και με ρεύμα 12V εφόσον τον συνδέσετε σε πρίζα αυτοκινήτου με το ειδικό βίσμα που διατίθεται στην συσκευασία του. Εξαιρετι..
  17,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ RAPALA
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων απο την Rapala. Με σιγανή λειτουργία και ισχυρή αντλία, θα διατηρήσει τα δολώματα σας ζωντανά κατα την διάρκεια του ψαρέματος και όχι μόνο. Προσεγμένη και ανθεκτική κατασκευή, λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου C, καθώς και μεγάλη αυτονομία. Κάντε εγγραφή στο κανά..
  17,50€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ FLOATING RAPALA
  Ένας πρωτοποριακός οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων απο την Rapala. Απλά τον αφήνετε να επιπλεύσει στον νερό του δοχείου σας και αυτός ενεργοποιείται αυτόματα μόλις έρθει σε επαφή με τον νερό. Μικρός σχετικά σε μέγεθος αλλά με μεγάλη απόδοση, ικανός να οξυγονώνει 1,5lt νερού ανά λεπτό. Λειτουργεί με 3 ..
  29,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2020
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question