ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Η συντήρηση του ζωντανού δολώματος, είναι κάτι που πάντα προβλημάτιζε τους φίλους του ψαρέματος. Εμείς σας δίνουμε την λύση με τους κουβάδες συντήρησης και τους οξυγωνωτές (μπαταρίας ή 12V), προκειμένου να συντηρήσετε τις σουπιές, τα καλαμάρια και τα υπόλοιπα δολώματα σας όσο γίνεται πιο ζωντανά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΩΤΗ
  Ανταλλακτική πέτρα-φίλτρο μαζί με το σωληνάκι, για οξυγονωτές ψαρέματος. Ειναι γνωστό οτι μετά απο πολλές ώρες χρήσεις του οξυγονωτή, είναι καλό να αλλάζουμε την πέτρα που φιλτράρει και οξυγονώνει το θαλλασινό νερό, ώστε τα ζωντανά δολώματα μας να αντέχουν ακόμα περισσότερο. Στην συσκευασία διατίθετ..
  1,50€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ 220V
  Οξυγονωτής ρεύματος από την Plastilys για την καλύτερη διατήρηση των ζωντανών δολωμάτων. Λειτουργεί με τάση 220V, διαθέτει κουμπί που ρυθμίζει την ένταση λειτουργίας, καθώς και δύο αεραγωγούς για την έξοδο του αέρα έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε δύο συντηρητές ταυτόχρονα, είτε σε έναν..
  13,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων δύο ταχυτήτων, με υψηλά στάνταρ ποιότητας κατασκευής απο την Behr. Λειτουργεί με μία μπαταρία D (δεν περιλαμβάνεται) για περίπου 30 ωρες. Διατίθεται με πέτρα και κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε δοχείο συντήρησης. Απαραίτητος για αυτ..
  14,00€
 • ΚΟΥΒΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ PLASTILYS
  Η κορυφαία Γαλλική εταιρία Plastilys, δημιούργησε έναν κουβά συντήρησης ζωντανών δολωμάτων, που όμοιο της σε ποιότητα είναι δύσκολο να βρείτε στην αγορά. Με αποσπώμενο εσωτερικό διάτρητο πλαστικό καλάθι, για την εύκολη αλλαγή του θαλασσινού νερού. Στο καπάκι του υπάρχει υποδοχή για την προσθήκη οξυγ..
  19,50€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ RAPALA
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων απο την Rapala. Με σιγανή λειτουργία και ισχυρή αντλία, θα διατηρήσει τα δολώματα σας ζωντανά κατα την διάρκεια του ψαρέματος και όχι μόνο. Προσεγμένη και ανθεκτική κατασκευή, λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου C, καθώς και μεγάλη αυτονομία. Κάντε εγγραφή στο κανά..
  22,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ 12V - ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων, πολύ καλής ποιότητας και με την εγγύηση κατασκευής της Behr. Είναι δύο ταχυτήτων και λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου D (αυτονομίας 30 ωρών), καθώς και με ρεύμα 12V εφόσον τον συνδέσετε σε πρίζα αυτοκινήτου με το ειδικό βίσμα που διατίθεται στην συσκευασία του. Εξαιρετι..
  23,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - 12V - 220V
  Η Plastilys δημιούργησε ίσως τον καλύτερο και πιο ‘’έξυπνο’’ οξυγονωτή της αγοράς, σε προσιτή τιμή και με άκρως ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής. Δεν χρειάζεται πλέον η χρήση διαφορετικού οξυγονωτή για το σπίτι και το αυτοκίνητο ή το σκάφος, αφού αυτή η αντλία μπορεί να χρησ..
  25,00€
 • ΑΝΤΛΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΔΟΛΩΜΑΤΟΣ
  Αν θέλετε να κατασκευάσετε το δικό σας δοχείο για συντήρηση ζωντανού δολώματος, οι αντλίες της SeaFlo σας δίνουν την λύση. Διαθέτουν μικρό μέγεθος και μεγάλη διάρκεια ζωής, μηχανισμός στήριξης στο δοχείο, καθώς και εύκολα καθαριζόμενους ταχυσύνδεσμους. Ιδανικές επίσης και για άλλες χρήσεις όπως στην..
  28,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question