ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Η συντήρηση του ζωντανού δολώματος, είναι κάτι που πάντα προβλημάτιζε τους φίλους του ψαρέματος. Εμείς σας δίνουμε την λύση με τους κουβάδες συντήρησης και τους οξυγωνωτές (μπαταρίας ή 12V), προκειμένου να συντηρήσετε τις σουπιές, τα καλαμάρια και τα υπόλοιπα δολώματα σας όσο γίνεται πιο ζωντανά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΩΤΗ
  Ανταλλακτική πέτρα-φίλτρο μαζί με το σωληνάκι, για οξυγονωτές ψαρέματος. Ειναι γνωστό οτι μετά απο πολλές ώρες χρήσεις του οξυγονωτή, είναι καλό να αλλάζουμε την πέτρα που φιλτράρει και οξυγονώνει το θαλλασινό νερό, ώστε τα ζωντανά δολώματα μας να αντέχουν ακόμα περισσότερο. Στην συσκευασία διατίθετ..
  1,50€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ UNO
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων, με υψηλά στάνταρ ποιότητας κατασκευής. Αδιάβροχος, με συνεχόμενη λειτουργία περίπου 48 ωρών. Λειτουργεί με μπαταρίες τύπου D και είναι απαραίτητος για αυτούς που θέλουν να συντηρούν τα δολώματα τους ζωντανά, μέχρι και την στιγμή που θα τα χρησιμοποιήσουν. &nbs..
  9,00€
 • ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΥΒΑΣ TUBERTINI
  Πλαστικός κουβάς απο την Tubertini, κατασκευασμένος απο πολύ ανθεκτικό πλαστικό PVC για οποιαδήποτε χρήση στο ψάρεμα ή στο σκάφος. Ιδανικός για κατασκευή μαλάγρας στο Εγγλέζικο, αλλά και γενικότερα οπουδήποτε χρειάζεται ένας πλαστικός κουβάς πραγματικά πολύ ανθεκτικός.   Κάντε εγγραφή σ..
  10,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ 220V UNO
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων, πολύ καλής ποιότητας και με την εγγύηση κατασκευής της Uno. Ιδανικός για αυτούς που θέλουν να συντηρούν τα ζωντανά τους δολώματα στο σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού συνδέεται κατευθείαν με πρίζα και λειτουργεί στα 220V με ρυθμιζόμενη ένταση. Εξαιρετική επι..
  15,00€
 • ΚΟΥΒΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ PLASTILYS
  Η κορυφαία Γαλλική εταιρία Plastilys, δημιούργησε έναν κουβά συντήρησης ζωντανών δολωμάτων, που όμοιο της σε ποιότητα είναι δύσκολο να βρείτε στην αγορά. Με αποσπώμενο εσωτερικό διάτρητο πλαστικό καλάθι, για την εύκολη αλλαγή του θαλασσινού νερού. Στο καπάκι του υπάρχει υποδοχή για την προσθήκη οξυγ..
  16,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ 12V UNO
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων, πολύ καλής ποιότητας και με την εγγύηση κατασκευής της Uno. Λειτουργεί με μπαταρίες τύπου D, αλλά και με ρεύμα 12V εφόσον τον συνδέσετε σε πρίζα αυτοκινήτου με το ειδικό βίσμα που διατίθεται στην συσκευασία του. Εξαιρετική επιλογή σε πολύ προσιτή τιμή, για την εύκολη σ..
  17,00€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ RAPALA
  Οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων απο την Rapala. Με σιγανή λειτουργία και ισχυρή αντλία, θα διατηρήσει τα δολώματα σας ζωντανά κατα την διάρκεια του ψαρέματος και όχι μόνο. Προσεγμένη και ανθεκτική κατασκευή, λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου C, καθώς και μεγάλη αυτονομία. Κάντε εγγραφή στο κανά..
  17,50€
 • ΟΞΥΓΟΝΩΤΗΣ FLOATING RAPALA
  Ένας πρωτοποριακός οξυγονωτής ζωντανών δολωμάτων απο την Rapala. Απλά τον αφήνετε να επιπλεύσει στον νερό του δοχείου σας και αυτός ενεργοποιείται αυτόματα μόλις έρθει σε επαφή με τον νερό. Μικρός σχετικά σε μέγεθος αλλά με μεγάλη απόδοση, ικανός να οξυγονώνει 1,5lt νερού ανά λεπτό. Λειτουργεί με 3 ..
  29,80€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question