ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SURFCASTING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SURFCASTING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Surfcasting. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 0215
  Καλάμι: Το Carson Nemrod Surf είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος, ιδανικό για ψάρια όπως τσιπούρες, μουρμούρες και λαβράκια, σε ψαρέματα που πραγματοποιούνται απο λιμάνια και παραλίες. Διαθέτει 4 στελέχη απο τα οποία είναι κατασκευασμένα να αντέχουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το μήκος του ε..
  48,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 0912
  Καλάμι: Το Carson Cordoba Surf είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι για Casting/Surfcasting, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και σε πολύ προσιτή τιμή. Αποτελείται απο 4 στελέχη με μεγάλη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος, εχει βιδωτή βάση μηχανισμού απο γραφίτη και οδηγούς υψηλής ποιότητας με αντιοξειδ..
  49,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 2001
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό μοντέλο Strato Telesurf απο την Ron Thompson. Ένα καλάμι ψαρέματος που ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της συγκεκριμένης τεχνικής. Κατασκευασμένο απο Medium Modulus Carbon για μεγάλες αντοχές, με δράση κορυφής, καθώς και οδηγούς Sic με αντιοξειδωτική προστασία. Το μ..
  55,00€
  Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις.
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 9144
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό μοντέλο απο την Olympus. Το Tundra είναι ένα καλάμι ψαρέματος Surfcasting, με ολικό μήκος 4,20m, μήκος μεταφοράς 145cm και casting weight 80-160gr. Διαθέτει Sic οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία, αποτελείται απο 4 στελέχη και είναι κατασκευασμένο απο High Modulus Carbon για..
  55,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 4097
  Καλάμι: Τηλεσκοπικό μοντέλο Shizuka SH300 απο την Lineaeffe, μήκους 4,20m και κατασκευασμένο απο κορυφαίας ποιότητας Carbon για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χωρίς μεγάλο κόστος. Επιτυγχάνει μακρινές και εύστοχες ρίψεις, ενώ συστήνεται για την τεχνική του Surfcasting. Αποτελείται απο 5 σ..
  78,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 3756
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό μοντέλο απο την Winner για την τεχνική του Surfcasting. Το Dream Surf είναι ένα καλάμι υψηλών επιδόσεων σε πολύ προσιτή τιμή. Ιδανικό για αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν με την συγκεκριμένη τεχνική ψαρέματος, αλλά ικανό να ανταποκριθεί επάξια ακόμα και σε πιο έμπειρους χρήστε..
  90,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 5458
  Καλάμι: Το τηλεσκοπικό καλάμι θρύλος για το ψάρεμα της μουρούρας Shimano Catana Ax Mormora είναι εδώ. Οι πωλήσεις του που έσπασαν όλα τα κοντέρ, φανερώνουν το πόσο αγαπήθηκε απο τους φίλους του συγκεκριμένου ψαρέματος. Ελαφρύ και ευαίσθητο όσο χρειάζεται, για ψάρεμα σε ήρεμα νερά. Κατασκευασμένο πάν..
  131,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 6981
  Καλάμι:  Η Ιταλική εταιρία Lineaeffe, σχεδίασε το Titanium Surf αποκλειστικά για την τεχνική του Surfcasting. Ένα πολύ στιβαρό καλάμι για τους φίλους της συγκεκριμένης τεχνικής, με κορυφαίες επιδόσεις και δοκιμασμένα αποτελέσματα αφού το συγκεκριμένο καλάμι υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλ..
  153,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 0356
  Καλάμι: Σχεδιασμένο για δυνατά ψαρέματα, το νέο Shimatsu Dias είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι με τεράστιες αντοχές, που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις. Με casting weight 200gr διαθέτει την απαιτούμενη συμπεριφορά και αντοχή, για να μπορέσουμε να ψαρέψουμε κόντρα σε συνθήκες Surfcasting, όπως επίσης..
  178,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question