ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SURFCASTING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SURFCASTING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Surfcasting. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 5458
  Καλάμι: Το Yokozuna YK4 είναι ένα οικονομικό και αξιόπιστο καλάμι ψαρέματος για σχεδόν κάθε τεχνική Casting. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass και αποτελεί το ιδανικό καλάμι για αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν το ψάρεμα με την συγκεκριμένη τεχνική. Έχει μήκος 3,90m, αποτελείται απο 4 στ..
  36,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 0215
  Καλάμι: Το Master Surf της Sim είναι ένα καλάμι ψαρέματος ιδανικό για ψάρια όπως τσιπούρες, μουρμούρες και λαβράκια, σε ψαρέματα που πραγματοποιούνται απο λιμάνια και παραλίες. Διαθέτει 4 στελέχη απο Carbon απο τα οποία είναι κατασκευασμένα να αντέχουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το μήκος του εί..
  48,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 0912
  Καλάμι: Το Carson Cordoba Surf είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι για Casting/Surfcasting, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και σε πολύ προσιτή τιμή. Αποτελείται απο 4 στελέχη με μεγάλη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος, εχει βιδωτή βάση μηχανισμού απο γραφίτη και οδηγούς υψηλής ποιότητας με αντιοξειδ..
  49,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 4097
  Καλάμι: Οικονομικό και αξιόπιστο καλάμι ψαρέματος Olympus Oracle για την τεχνική του Surfcasting. Κατασκευασμένο απο Medium Modulus Carbon για αντέχει σε μεγάλες κυρτώσεις χωρίς περιττό βάρος. Οι ρίψεις που επιτυγχάνει είναι πολύ ικανοποιητικές, διαθέτει δετούς οδηγούς τύπου Sic με προστασία κατά τη..
  50,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 2001
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό μοντέλο Strato Telesurf απο την Ron Thompson. Ένα καλάμι ψαρέματος που ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της συγκεκριμένης τεχνικής. Κατασκευασμένο απο Medium Modulus Carbon για μεγάλες αντοχές, με δράση κορυφής, καθώς και οδηγούς Sic με αντιοξειδωτική προστασία. Το μ..
  55,00€
  Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις.
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 9144
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό μοντέλο απο την Olympus. Το Tundra είναι ένα καλάμι ψαρέματος Surfcasting, με ολικό μήκος 4,20m, μήκος μεταφοράς 145cm και casting weight 80-160gr. Διαθέτει Sic οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία, αποτελείται απο 4 στελέχη και είναι κατασκευασμένο απο High Modulus Carbon για..
  55,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 3756
  Καλάμι: Η Aligator μας παρέχει ακόμα ένα μοντέλο σε εξαιρετική ποιότητα αλλά και απίστευτη τιμή. Το ολοκαίνουργιο Aligator Hector είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι Surfcasting, κατασκευασμένο από εξ ολοκλήρου carbon υψηλής ποιότητας, διαθέτει δετούς οδηγούς  με αντιοξειδωτική προστασία από την φθορά..
  59,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 6981
  Καλάμι:  Η Ιταλική εταιρία Lineaeffe, σχεδίασε το Titanium Surf αποκλειστικά για την τεχνική του Surfcasting. Ένα πολύ στιβαρό καλάμι για τους φίλους της συγκεκριμένης τεχνικής, με κορυφαίες επιδόσεις και δοκιμασμένα αποτελέσματα αφού το συγκεκριμένο καλάμι υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλ..
  153,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SURFCASTING 0356
  Καλάμι: Σχεδιασμένο για δυνατά ψαρέματα, το νέο Shimatsu Dias είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι με τεράστιες αντοχές, που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις. Με casting weight 200gr διαθέτει την απαιτούμενη συμπεριφορά και αντοχή, για να μπορέσουμε να ψαρέψουμε κόντρα σε συνθήκες Surfcasting, όπως επίσης..
  178,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question