ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Διάφορα εξαρτήματα απαραίτητα για τον εξοπλισμό του σκάφους σας, καθώς και χρήσιμα αναλώσιμα όπως καστανιόλες, inox καταβάτες και κλείστρα, δέστρες κ.α. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλούσια γκάμα και προνομιακές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΚΑΡΜΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ
  Σκαρμός για κουπιά κατασκευασμένος απο ξύλο. Κατάλληλος για καστανιόλες ξύλινες αλλά και πλαστικές. Έχει μήκος 245mm και είναι ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,20€
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΑΝΤΖΟΥ
  Πλαστικός γάντζος ανταλλακτικός, άκρως απαραίτητος μέσα στο σκάφος. Ιδανικός για το μάζεμα των σχοινιών απο την θάλασσα και όχι μόνο. Έχει διάμετρο 25mm και είναι γκρί χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,90€
 • ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ
  Ελαστική υδρορροή μεγάλης αντοχής. Ιδανική για τα απόνερα της θάλασσας ή τα βρόχινα νερά που πέφτουν στα πλαινά μέρη της βάρκας. Τοποθετείται εύκολα αφου είναι πολύ εύκαμπτη. Μήκους 150mm και διάμετρος 25mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,00€
 • ΚΑΣΤΑΝΙΟΛΑ ΞΥΛΙΝΗ
  Καστανιόλα ξύλινη για σκάφη, πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλες αντοχές στον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Έχει μήκος 240mm, πλάτος 60mm και τοποθετείται εύκολα με βίδωμα στον πολυεστέρα.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,50€
 • ΚΑΤΑΒΑΤΗΣ INOX
  Καταβάτης ανοξείδωτος για χρήση σε σκάφη. Πολύ καλής κατασκευής για αντέχει στην φθορά που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Έχει μήκος 65mm και διαθέτει υποδοχή για να μπεί λουκέτο. Τοποθετείται εύκολα με 2 βίδες ή πριτσίνια. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,80€
 • ΜΑΠΑ ΜΕ ΚΡΙΚΟ INOX
  Μάπα ανοδείξωτη, με έναν κρίκο σταθερό και έναν κινούμενο. Κατάλληλη για διάφορες χρήσεις μέσα στο σκάφος. Τοποθετείται εύκολα με 4 βίδες ή πριτσίνια. Πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλες αντοχές στην οξείδωση. Σε 3 κωδικούς ανάλογα με την διάμετρο του κινούμενου κρίκου.   Κάντε εγγραφή ..
  3,80€
 • ΚΑΣΤΑΝΙΟΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  Καστανιόλα πλαστική λευκού χρώματος, πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλες αντοχές στον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Έχει μήκος 270mm, πλάτος 60mm και διαθέτει οπές για εύκολο βίδωμα στον πολυεστέρα.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  4,00€
 • ΣΚΑΡΜΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
  Σκαρμός για κουπιά αλουμινίου, κατασκευασμένος απο ανθεκτικό πλαστικό. Είναι περιστρεφόμενος και αποτελείται απο 2 τεμάχια. Το σταθερό που βιδώνει στην θέση της καστανιόλας και το κινούμενο που μπαίνει και βγαίνει μέσα στο σταθερό. Δέχεται κουπιά με σωλήνα διαμέτρου μέχρι 52mm.   Κάντε ..
  4,00€
 • ΔΕΣΤΡΕΣ ΙΝΟΧ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ
  Δέστρες inox εξαιρετικής ποιότητας για κάθε είδους σκάφη. Κατασκευασμένες για να αντέχουν στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Τοποθετούνται πολύ εύκολα με 4 βίδες. Σε 3 μεγέθη ανάλογα με το μήκος τους.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  6,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question