ΑΜΙΝΟΞΕΑ - ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ

ΑΜΙΝΟΞΕΑ - ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑΑμινοξέα, λάδια σαρδέλας, ενισχυτικά γεύσης και μυρωδιάς, καθώς και άλλα πρόσθετα για χρήση σε ζύμες ή για εφαρμογή στα τεχνητά σας δολώματα, προκειμένου να διεγερθεί η επιθετικότητα των ψαριών. Όλα τα προιόντα είναι φιλικά στον άνθρωπο, αλλά συστήνεται η προσοχή σε περίπτωση κατάποσης ή επαφής με το στόμα σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΙΜΑ ΣΚΟΝΗ
  Αίμα σε σκόνη απο την Technofish. Είναι ιδανικό σαν προσθετικό και ενισχυτικό γεύσης και οσμής σε ζύμες ή ψαροτροφές. Λειτουργεί ιδιαίτερα ελκυστικά για ψάρια όπως σαργοί, κακαρέλοι, τσιπούρες, λαυράκια. Διατίθεται σε συσκευασία των 10gr και είναι αρκετό για μίξη σε ζύμες έως 1kg. Δοκιμασμένο στην Ε..
  1,60€
 • SPRAY ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΑΡΔΕΛΑΣ
  Ένα πρωτοποριακό άρωμα σαρδέλας σε spray, κατασκευασμένο από την Sim Enginnering. Είναι ιδανικό για χρήση σε τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, ζύμες, μαλάγρες, ακόμη και σε δολωσιές με νωπό δόλωμα για ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση. Είναι κατασκευασμένο από άρωμα ψαριού (σαρδέλας) και φερορμόνες. Διατίθε..
  5,00€
 • ΛΑΔΙ ΣΑΡΔΕΛΑΣ
  Η Sim Engineering μας παρουσιάζει ένα λάδι σαρδέλας σε υγρή μορφή για το ψάρεμα μας, με ιδιαίτερα έντονη οσμή και γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρόσθετο ενισχυτικό σε ζύμες με ψαροτροφή, μαλάγρες, ακόμη και σε τεχνητά δολώματα. Διατίθεται σε συσκευασία 0,5lt.   Κάντε εγγραφή στο κ..
  6,80€
 • SPRO UV GEL AMINO
  Save 10%
  Ακόμη ένα πρωτοποριακό προϊόν από την Spro, ιδανικό για χρήση σε κάθε είδους τεχνητό δόλωμα. Το Spro U.V Gel μοιάζει με ένα παχύρευστο κερί σε λευκό γαλακτώδες χρωματισμό, έτσι ώστε να μην αποκολλείται εύκολα από την επιφάνεια του τεχνητού και να διαρκεί η δράση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είνα..
  11,30€ 12,55€
 • ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ SPRO SMELL GELL
  Save 10%
  Η Spro πρωτοτυπεί ξανά και μας παρουσιάζει το Smell Gel, ένα παχύρευστο τζέλ που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδους τεχνητών δολωμάτων (σκληρών-μαλακών-μεταλλικών). Το Spro Smell Gel εκτός από το ίχνος της μυρωδιάς που θα δώσει στο τεχνητό μας, θα προκαλέσει το ψάρι ώστε να το δαγκώσει ακόμη πιο βί..
  12,20€ 13,55€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question