ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ - ΜΠΑΛΟΝΙΑ

ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ - ΜΠΑΛΟΝΙΑ
Πλαστικές σημαδούρες και ελαστικά μπαλόνια, κατάλληλα για ασφαλή αγκυροβόληση του σκάφους τόσο σε λιμάνια, όσο και σε ανοιχτά ρεμέτζα. Πολύ καλής ποιότητας και σε προνομιακές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΛΑΔΟΥΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ
  Καλαδούρι μικρό απο πολυαιθυλένιο, ιδανικό για παραγάδια και όχι μόνο. Πολύ ανθεκτικό στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό. Διαθέτει 2 σημεία δεσίματος. Έχει μήκος 31cm, βάρος 150gr, διάμετρο 13cm και είναι χρώματος πορτοκαλί. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,20€
 • ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΑΧΛΑΔΙ
  Σημαδούρες τύπου αχλάδι απο πολυαιθυλένιο. Ιδανικές για αγκυροβόληση μικρών και μεσαίων σκαφών. Πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλες αντοχές στον ήλιο και την θάλασσα. Διαθέτουν 2 σημεία δεσίματος. Χρώματος πορτοκαλί. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Μήκος Διάμετρος Βάρος ..
  6,80€
 • ΜΠΑΛΟΝΙΑ POLYFORM G ΔΙΠΛΟ ΜΑΤΙ
  Τα νέα μπαλόνια Polyform G με διπλό μάτι, είναι από τα πιο οικονομικά αλλά και τα πιο ανθεκτικά της αγοράς. Εγγυώνται την προστασία του σκάφους σας από διάφορα χτυπήματα και διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχής στον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Ιδανικά τόσο για μικρές βάρκες όσο και για μεγαλύτ..
  14,00€
 • ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΚΩΝΙΚΗ
  Σημαδούρα κωνική απο πολυαιθυλένιο. Πολύ καλής κατασκευής με αντοχές στον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Διαθέτει 2 σημεία δεσίματος. Ιδανική για αγκυροβόληση μεσαίων και μεγάλων σκαφών. Έχει μήκος 70cm, βάρος 1,1kg και διάμετρο 32cm. Χρώματος πορτοκαλί.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-..
  16,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question