ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ CASTING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ CASTING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Casting. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0533
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Planet 3,60m. Κατασκευασμένο για να αντέχει στην σκληρή χρήση, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους απο την ποιότητα και την συμπεριφορά του. Επιτυγχάνει ιδανικές ρίψεις και συστήνεται ιδιαίτερα για το ψάρεμα της μουρμούρας. Ιδανικό τόσο για αρχάρι..
  35,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0453
  Καλάμι:  Το Powerwind της Ron Thompson, είναι ένα οικονομικό και αξιόπιστο τηλεσκοπικό καλάμι για την τεχνική του Casting, με μήκος 3,60m και casting weight 40-90gr. Είναι κατασκευασμένο απο μίξη Carbon και Fiberglass, γεγονός που του δίνει μεγάλη αντοχή ακόμα και κάτω απο δύσκολες συνθήκες. Μπ..
  39,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0689
  Καλάμι: Το Daiki Mineiko Mineiko είναι ένα καλάμι πολύ καλής ποιότητας και σε οικονομική τιμή. Δοκιμασμένο με τις καλύτερες κριτικές και ιδανικό τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους ψαράδες που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές Casting. Διαθέτει σωστή παραβολή και είναι ..
  39,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0945
  Καλάμι: Τηλεσκοπικό καλάμι Shimatsu Chaos, ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Casting. Είναι όσο χρειάζεται σκληρό, ώστε να μπορεί να πετάξει μεγάλα δολώματα όπως ψαροδόλια σε πολυάγκιστρα αλλα και μολύβια μεγάλου βάρους. Έχει μήκος μεταφοράς 90cm, ολικό μήκος 3,60m και casting weight 100-200gr...
  49,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0175
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό μοντέλο EPX Telecast απο την Lineaeffe. Ένα καλάμι ψαρέματος που συνδυάζει την ποιότητα με την προσιτή τιμή. Εξαιρετικής ποιότητας και με ψαρευτική δράση που βοηθάει τόσο τους αρχάριους, όσο και τους έμπειρους ψαράδες. Αποτελείται απο 6 στελέχη και είναι κατασκευασμένο απο ca..
  59,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question