ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ CASTING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ CASTING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Casting. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0175
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό καλάμι Castingκατασκευασμένο  από fiberglass, με ενισχυμένους οδηγούς και λαβή μεγάλου μήκους για δυνατές βολές. Ένα μοντέρνο και αξιόπιστο καλάμι για ψάρεμα από την ακτή με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Έχει μήκος 3,00m, βάρος 325gr και casting weight 40-80gr. ..
  32,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0453
  Καλάμι: Ένα οικονομικό αλλά αξιόπιστο καλάμι απο την ομώνυμη εταιρεία, ιδανικό για τεχνικές Casting ή ψάρεμα με πολυάγκιστρα. Το νέο Kali Kunnan Morgan είναι κατασκευασμένο απο Fiberglass νέας γενιάς, με στιβαρό σκελετό και μεγάλες αντοχές σε μεγάλες κυρτώσεις. Διαθέτει σκληρού τύπου κεραμικούς οδηγ..
  42,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0689
  Καλάμι: Το Lineaeffe Planet είναι ένα καλάμι πολύ καλής ποιότητας και διατίθεται σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Δοκιμασμένο με τις καλύτερες κριτικές εδώ και πολλά χρόνια στην χώρα μας και ιδανικό τόσο για αρχάριους, όσο και για πιο έμπειρους ψαράδες που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι γ..
  44,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0945
  Καλάμι: Το Lineaeffe Carbonthunder II, είναι ένα προσεγμένο τηλεσκοπικό καλάμι για την τεχνική του Casting. Είναι κατασκευασμένο απο Carbon, έχει οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία, καθώς και βιδωτή βάση στήριξης του μηχανισμού από γραφίτη. 'Ενα καλάμι που θα βοηθήσει στην επίτευξη ικανοποιητικ..
  45,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 9334
  Καλάμι: Η Sim Engineering δημιούργησε ένα νέο τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος για την τεχνική του Casting, οικονομικό και αξιόπιστο τόσο για αρχάριους, όσο και για πιο έμπειρους χρήστε που απλά επιθυμούν ένα φθηνό και λειτουργικό καλάμι. Το ολοκαίνουργιο Scirocco έχει κατασκευαστεί απο Fiber Glass υψηλ..
  48,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0533
  Καλάμι: Το νέο Yokozuna Warrior είναι ένα καλάμι ψαρέματος ιδανικό για την τεχνική του Casting. Είναι κατασκευασμένο από Carbon υψηλών πιέσεων για αισθητή μείωση βάρους με ταυτόχρονη αύξηση μηχανικών αντοχών. Διαθέτει οδηγούς Sic διπλής στήριξης για άριστη διαχείριση πετινάς ή νήματος, τάπα αλουμινί..
  68,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question