ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Καλάμια κορυφαίας ποιότητας για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Casting, Surfcasting, Spinning, Eging, Shore Jigging, Φύλακα, Jigging, Tenya. Διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε καλαμιού και επιλέξτε μέσα απο τα φίλτρα το καλάμι για την τεχνική που χρειάζεστε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DAIKI MINEIKO
  Τα Mineiko είναι μία σειρά καλαμιών για Casting απο την Daiki σε πολύ καλή ποιότητα και οικονομική τιμή. Δοκιμασμένα με πολύ καλές κριτικές και ιδανικά τόσο για μικρά παιδιά, όσο και για αυτούς που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές Casting ή για πολυάγκιστρα. Διαθέτουν σωστή παραβ..
  14,00€
 • CARSON ANDORRA BOAT
  Το Carson Andorra Boat, είναι ίσως το κορυφαίο καλάμι της αγοράς στην κατηγορία του σε αυτή την τόσο προκλητική τιμή. Δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια με τις καλύτερες κριτικές, ιδανικό για ψαρέματα απο σκάφος όπως καθετή, τσαπαρί, καλαμάρια, αλλά και συρτές επιφανείας. Διαθέτει προοδευτική παραβολι..
  17,00€
 • DAM CAMARO SPIN
  Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Dam για την τεχνική του Spinning και του Heavy Spinning. Το Dam Camaro είναι κατασκευασμένο απο εξελιγμένης γενιάς Fiberglass, με μεγάλη αντοχή αλλά ταυτόχρονα και ιδανική ευαισθησία για επιθυμητά αποτελέσματα. Η πολύ προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με την παραβολικότητα π..
  18,00€
 • SHIMANO TC CX 11
  Το νέο Shimano TC CX 11 είναι ένα οικονομικό καλάμι ψαρέματος για την τεχνική του Casting. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass και σχεδιασμένο να εξυπηρετεί ρίψεις με μολύβια 50 έως 100 γραμμάρια. Ιδανικό επίσης και για πολυάγκιστρα με νωπά ψάρια ή μπάλες ψαροτροφής. Οικονομική και αξιόπιστη λύ..
  18,00€
 • LINEAEFFE SEA BOAT
  Το Sea Boat της Lineaeffe είναι ένα οικονομικό καλάμι, απαραίτητο μέσα σε κάθε βάρκα. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για μεγάλη αντοχή στην σκληρή χ..
  19,00€
 • OKUMA G-FORCE LIGHT BOAT
  Save 11.1%
  Ένα πανάλαφρο καλάμι βάρκας, υψηλών δυνατοτήτων και σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Κατασκευασμένο απο υλικό μίξης Fiber και Carbon για μεγάλες αντοχές και ανθεκτικότητα. Διαθέτει βάση μηχανισμού γραφίτου FPS και υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτικούς οδηγούς. Διαθέτει επίσης βάση με σταυρό για ζώνη μάχης, κ..
  20,00€22,50€
 • OKUMA G-FORCE SPIN
  Save 9.1%
  Δίσπαστο καλάμι Spinning Okuma G-Force Spin. Νέο καλάμι απο την Okuma που συνδυάζει άψογα την προσιτή τιμή με την εξαιρετική ποιότητα, ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους φίλους του Spinning. Κατασκευασμένο απο μίξη Fiberglass και Carbon, για αισθητή μείωση βάρους αλλά και μεγάλες α..
  20,00€22,00€
 • SHIMANO JOY TELE SPIN
  Save 8.7%
  Οικονομική σειρά της Shimano για τους μικρούς ή μεγάλους φίλους του Spinning. Το Shimano Joy Spin είναι ένα καλάμι ψαρέματος κατασκευασμένο απο πολύ ανθεκτικό Fiberglass, με το οποίο μπορείτε να ψαρέψετε σχεδόν όλα τα τεχνητά δολώματα (ψαράκια-καλαμαριέρες-κουταλάκια κ.τ.λ). Η παραβολική δράση του θ..
  21,00€23,00€
 • DAIWA SENSOR BOAT
  Save 8.3%
  Το νέο Daiwa Sensor Boat είναι ένα πανίσχυρο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες ψαρέματος μέσα απο σκάφος. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass το οποίο σε συνδυσμό με την προοδευτική παραβολική δράση του, το καθιστούν ιδανικό για ψαρέματα ..
  22,00€24,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2018
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question