ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Καλάμια κορυφαίας ποιότητας για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Casting, Surfcasting, Spinning, Eging, Shore Jigging, Φύλακα, Jigging, Tenya. Διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε καλαμιού και επιλέξτε μέσα απο τα φίλτρα το καλάμι για την τεχνική που χρειάζεστε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DAIKI MINEIKO
  Τα Mineiko είναι μία σειρά καλαμιών για Casting απο την Daiki σε πολύ καλή ποιότητα και οικονομική τιμή. Δοκιμασμένα με πολύ καλές κριτικές και ιδανικά τόσο για μικρά παιδιά, όσο και για αυτούς που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές Casting ή για πολυάγκιστρα. Διαθέτουν σωστή παραβ..
  14,00€
 • CARSON ANDORRA BOAT
  Το Carson Andorra Boat, είναι ίσως το κορυφαίο καλάμι της αγοράς στην κατηγορία του σε αυτή την τόσο προκλητική τιμή. Δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια με τις καλύτερες κριτικές, ιδανικό για ψαρέματα απο σκάφος όπως καθετή, τσαπαρί, καλαμάρια, αλλά και συρτές επιφανείας. Διαθέτει προοδευτική παραβολι..
  17,00€
 • LINEAEFFE SEA BOAT
  Το Sea Boat της Lineaeffe είναι ένα οικονομικό καλάμι, απαραίτητο μέσα σε κάθε βάρκα. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για μεγάλη αντοχή στην σκληρή χ..
  17,00€
 • DAM HYPRON SPINNING
  Νέα σειρά δίσπαστων καλαμιών ψαρέματος Dam Hypron Spin. Οικονομικά και πολύ αξιόπιστα, με μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικό φινίρισμα. Χάρη στο action κορυφής, μπορούν εύκολα να κάνουν μακρινές βολές και ταυτόχρονα να καρφώσουν το θήραμα. Το ανθεκτικό Fiberglass υλικό σε συνδυασμό με τις κεραμικές θη..
  18,00€
 • SHIMANO TC CX 11
  Το νέο Shimano TC CX 11 είναι ένα οικονομικό καλάμι ψαρέματος για την τεχνική του Casting. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass και σχεδιασμένο να εξυπηρετεί ρίψεις με μολύβια 50 έως 100 γραμμάρια. Ιδανικό επίσης και για πολυάγκιστρα με νωπά ψάρια ή μπάλες ψαροτροφής. Οικονομική και αξιόπιστη λύ..
  18,00€
 • SHIMANO JOY TELE SPIN
  Save 8.7%
  Οικονομική σειρά της Shimano για τους μικρούς ή μεγάλους φίλους του Spinning. Το Shimano Joy Spin είναι ένα καλάμι ψαρέματος κατασκευασμένο απο πολύ ανθεκτικό Fiberglass, με το οποίο μπορείτε να ψαρέψετε σχεδόν όλα τα τεχνητά δολώματα (ψαράκια-καλαμαριέρες-κουταλάκια κ.τ.λ). Η παραβολική δράση του θ..
  21,00€23,00€
 • LINEAEFFE MUSTANG
  Το δίσπαστο καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Mustang είναι μία οικονομική και άκρως αξιόπιστη πρόταση για ψάρεμα απο σκάφος. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglas..
  22,00€
 • OKUMA G-FORCE LIGHT BOAT
  Ένα πανάλαφρο καλάμι βάρκας, υψηλών δυνατοτήτων και σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Κατασκευασμένο απο υλικό μίξης Fiber και Carbon για μεγάλες αντοχές και ανθεκτικότητα. Διαθέτει βάση μηχανισμού γραφίτου FPS και υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτικούς οδηγούς. Διαθέτει επίσης βάση με σταυρό για ζώνη μάχης, κ..
  22,00€
 • OKUMA G-FORCE SPIN
  Δίσπαστο καλάμι Spinning Okuma G-Force Spin. Νέο καλάμι απο την Okuma που συνδυάζει άψογα την προσιτή τιμή με την εξαιρετική ποιότητα, ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους φίλους του Spinning. Κατασκευασμένο απο μίξη Fiberglass και Carbon, για αισθητή μείωση βάρους αλλά και μεγάλες α..
  22,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question