ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Καλάμια κορυφαίας ποιότητας για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Casting, Surfcasting, Spinning, Eging, Shore Jigging, Φύλακα, Jigging, Tenya. Διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε καλαμιού και επιλέξτε μέσα απο τα φίλτρα το καλάμι για την τεχνική που χρειάζεστε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DAM CAMARO SPIN
  Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Dam για την τεχνική του Spinning και του Heavy Spinning. Το Dam Camaro είναι κατασκευασμένο απο εξελιγμένης γενιάς Fiberglass, με μεγάλη αντοχή αλλά ταυτόχρονα και ιδανική ευαισθησία για επιθυμητά αποτελέσματα. Η πολύ προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με την παραβολικότητα π..
  18,00€
 • DAIKI MINEIKO
  Τα Mineiko είναι μία σειρά καλαμιών για Casting απο την Daiki σε πολύ καλή ποιότητα και οικονομική τιμή. Δοκιμασμένα με πολύ καλές κριτικές και ιδανικά τόσο για μικρά παιδιά, όσο και για αυτούς που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές Casting ή για πολυάγκιστρα. Διαθέτουν σωστή παραβ..
  19,00€
 • SIM FISH HUNTER TELE
  Η Sim Engineering κατασκεύασε τα Fish Hunter Tele, μία σειρά οικονομικών καλαμιών από Fiberglass για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την τεχνική του Casting χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Ιδανική σειρά επίσης για παιδιά και αρχάριους αφού διατίθενται σε πολύ προσιτή τιμή αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστη ποι..
  19,00€
 • DAIWA SENSOR BOAT
  Save 10%
  Το νέο Daiwa Sensor Boat είναι ένα πανίσχυρο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες ψαρέματος μέσα απο σκάφος. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass το οποίο σε συνδυσμό με την προοδευτική παραβολική δράση του, το καθιστούν ιδανικό για ψαρέματα ..
  21,60€ 24,00€
 • RON THOMPSON REFINED SPIN
  Νέο καλάμι ψαρέματος Ron Thompson Refined για την τεχνική του Spinning. Οικονομικό και αξιόπιστο, τόσο για αυτούς θέλουν να γνωρίσουν αυτη την όμορφη τεχνική όσο και για πιο έμπειρους χρήστες. Κατασκευασμένο απο Slim Carbon για μεγάλες αντοχές, οδηγούς sic με αντιοξειδωτική προστασία, fast action δρ..
  22,00€
 • LINEAEFFE MUSTANG
  Το δίσπαστο καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Mustang είναι μία οικονομική και άκρως αξιόπιστη πρόταση για ψάρεμα απο σκάφος. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglas..
  23,00€
 • SIM LEMON
  Το Sim Lemon είναι ένα πολύ οικονομικό καλάμι carbon, το οποίο δεν έχει όμως τίποτα να ζηλέψει από ακριβότερα καλάμια της κατηγορίας του. Είναι κατάλληλο για ελαφριά καθετή αλλά κυρίως για ψάρεμα καλαμαριών λόγω της μεγάλης παραβολικότητας του. Έχει φωσφοριζέ έντονο χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα,..
  24,00€
 • OLYMPUS FIRE SQUID
  Save 10%
  Το Olympus Fire Squid είναι εξαιρετικό καλάμι ψαρέματος σχεδιασμένο για το ψάρεμα των καλαμαριών απο σκάφος, σε πολύ προσιτή τιμή και με μεγάλες αντοχές. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο υαλόνημα, στοιχείο που του προσδίδει τεράστιες αντοχές κάτω απο υψηλές κυρτώσεις. Ιδιαίτερα ευαίσθητο και παραβολικό..
  25,20€ 28,00€
 • OKUMA WAVE POWER SPIN
  Save 10.3%
  Ένα νέο μοντέλο απο την Okuma ήρθε για να προστεθεί στην συλλογή των Spinning καλαμιών. To ολοκαίνουργιο Okuma Wave Power αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής, κατασκευασμένο απο Carbon Υψηλής ποιότητας, διαθέτει οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία, αντιολισθητικό φελό Eva, καθώς κ..
  26,00€ 29,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question