ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Καλάμια κορυφαίας ποιότητας για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Casting, Surfcasting, Spinning, Eging, Shore Jigging, Φύλακα, Jigging, Tenya. Διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε καλαμιού και επιλέξτε μέσα απο τα φίλτρα το καλάμι για την τεχνική που χρειάζεστε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DAIKI MINEIKO
  Τα Mineiko είναι μία σειρά καλαμιών για Casting απο την Daiki σε πολύ καλή ποιότητα και οικονομική τιμή. Δοκιμασμένα με πολύ καλές κριτικές και ιδανικά τόσο για μικρά παιδιά, όσο και για αυτούς που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές Casting ή για πολυάγκιστρα. Διαθέτουν σωστή παραβ..
  14,00€
 • CARSON ANDORRA BOAT
  Το Carson Andorra Boat, είναι ίσως το κορυφαίο καλάμι της αγοράς στην κατηγορία του σε αυτή την τόσο προκλητική τιμή. Δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια με τις καλύτερες κριτικές, ιδανικό για ψαρέματα απο σκάφος όπως καθετή, τσαπαρί, καλαμάρια, αλλά και συρτές επιφανείας. Διαθέτει προοδευτική παραβολι..
  17,00€
 • DAM CAMARO SPIN
  Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Dam για την τεχνική του Spinning και του Heavy Spinning. Το Dam Camaro είναι κατασκευασμένο απο εξελιγμένης γενιάς Fiberglass, με μεγάλη αντοχή αλλά ταυτόχρονα και ιδανική ευαισθησία για επιθυμητά αποτελέσματα. Η πολύ προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με την παραβολικότητα π..
  18,00€
 • SHIMANO JOY TELE SPIN
  Save 20%
  Οικονομική σειρά της Shimano για τους μικρούς ή μεγάλους φίλους του Spinning. Το Shimano Joy Spin είναι ένα καλάμι ψαρέματος κατασκευασμένο απο πολύ ανθεκτικό Fiberglass, με το οποίο μπορείτε να ψαρέψετε σχεδόν όλα τα τεχνητά δολώματα (ψαράκια-καλαμαριέρες-κουταλάκια κ.τ.λ). Η παραβολική δράση του θ..
  18,40€ 23,00€
 • DAIWA SENSOR BOAT
  Save 9.1%
  Το νέο Daiwa Sensor Boat είναι ένα πανίσχυρο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες ψαρέματος μέσα απο σκάφος. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass το οποίο σε συνδυσμό με την προοδευτική παραβολική δράση του, το καθιστούν ιδανικό για ψαρέματα ..
  20,00€ 22,00€
 • RON THOMPSON REFINED SPIN
  Νέο καλάμι ψαρέματος Ron Thompson Refined για την τεχνική του Spinning. Οικονομικό και αξιόπιστο, τόσο για αυτούς θέλουν να γνωρίσουν αυτη την όμορφη τεχνική όσο και για πιο έμπειρους χρήστες. Κατασκευασμένο απο Slim Carbon για μεγάλες αντοχές, οδηγούς sic με αντιοξειδωτική προστασία, fast action δρ..
  22,00€
 • LINEAEFFE MUSTANG
  Το δίσπαστο καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Mustang είναι μία οικονομική και άκρως αξιόπιστη πρόταση για ψάρεμα απο σκάφος. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglas..
  23,00€
 • DAM STEEL POWER PIRATE BOAT
  Ένα καλάμι ψαρέματος που δεν πρέπει να λείπει απο καμία βάρκα. Το δίσπαστο Dam Steel Power Pirate Boat, είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για να ανταποκρίνεται απόλυτα και να αντέχει σε μεγάλες κυρτώσεις. Η μεσαία παραβολή του το καθιστά ιδανικό για καθετές ακόμα και σε βαθιά νερά, ενώ ..
  24,00€
 • SIM LEMON
  Το Sim Lemon είναι ένα πολύ οικονομικό καλάμι carbon, το οποίο δεν έχει όμως τίποτα να ζηλέψει από ακριβότερα καλάμια της κατηγορίας του. Είναι κατάλληλο για ελαφριά καθετή αλλά κυρίως για ψάρεμα καλαμαριών λόγω της μεγάλης παραβολικότητας του. Έχει φωσφοριζέ έντονο χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα,..
  24,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2020
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question