ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Καλάμια κορυφαίας ποιότητας για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Casting, Surfcasting, Spinning, Eging, Shore Jigging, Φύλακα, Jigging, Tenya. Διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε καλαμιού και επιλέξτε μέσα απο τα φίλτρα το καλάμι για την τεχνική που χρειάζεστε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SIM SUPER GUN 1200
  Η Sim Engineering μας παρουσιάζει το Super Gun 1200. Ένα οικονομικό αλλά αξιόπιστο καλάμι για το ψάρεμα της καθετής από σκάφος. Διαθέτει μαλακή Eva λαβή, προσεγμένο φινίρισμα σε κίτρινο ευδιάκριτο χρώμα, μονοκόμματο ανθεκτικό blank από fiberglass, καθώς και δετούς οδηγούς με αντιοξειδωτική προστασία..
  10,00€
 • DAM CAMARO SPIN
  Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Dam για την τεχνική του Spinning και του Heavy Spinning. Το Dam Camaro είναι κατασκευασμένο απο εξελιγμένης γενιάς Fiberglass, με μεγάλη αντοχή αλλά ταυτόχρονα και ιδανική ευαισθησία για επιθυμητά αποτελέσματα. Η πολύ προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με την παραβολικότητα π..
  18,00€
 • SIM SPIDER SPIN
  Η Sim Engineering μας παρουσιάζει το Spider Spin. Ένα ολοκαίνουργιο καλάμι για την τεχνική του Spinning, σε πολύ προσιτή τιμή και με προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Το μεσαίας παραβολικότητας action που διαθέτει σε συνδυασμό με το ανθρακόνημα με το οποίο κατασκευάστηκε, του προσδίδουν έναν ψαρευτικό..
  20,00€
 • SIM SCIROCCO TELE
  Η Sim Engineering δημιούργησε ένα νέο τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος για την τεχνική του Casting, οικονομικό και αξιόπιστο τόσο για αρχάριους, όσο και για πιο έμπειρους χρήστε που απλά επιθυμούν ένα φθηνό και λειτουργικό καλάμι. Το ολοκαίνουργιο Scirocco έχει κατασκευαστεί απο Fiber Glass υψηλής πυκνό..
  22,00€
 • SHIMANO SONORA BOAT QUIVER
  Save 10%
  Η οικονομική σειρά της Shimano, ήρθε για να προστεθεί στα καλάμια της εταιρίας που απευθύνονται στο ψάρεμα της καθετής, της ελαφριάς συρτής επιφανείας, ακόμα και το ψάρεμα των καλαμαριών. Το Shimano Sonora Boat Quiver είναι από μίξη fiberglass με Carbon XT30, διαθέτει οδηγούς Shimano Hardlite, καθώς..
  23,40€ 26,00€
 • DAIWA SENSOR BOAT
  Save 5%
  Το νέο Daiwa Sensor Boat είναι ένα πανίσχυρο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες ψαρέματος μέσα απο σκάφος. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass το οποίο σε συνδυσμό με την προοδευτική παραβολική δράση του, το καθιστούν ιδανικό για ψαρέματα ..
  24,70€ 26,00€
 • OLYMPUS FIRE SQUID
  Save 10%
  Το Olympus Fire Squid είναι εξαιρετικό καλάμι ψαρέματος σχεδιασμένο για το ψάρεμα των καλαμαριών απο σκάφος, σε πολύ προσιτή τιμή και με μεγάλες αντοχές. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο υαλόνημα, στοιχείο που του προσδίδει τεράστιες αντοχές κάτω απο υψηλές κυρτώσεις. Ιδιαίτερα ευαίσθητο και παραβολικό..
  25,20€ 28,00€
 • SIM LEMON
  Το Sim Lemon είναι ένα πολύ οικονομικό καλάμι carbon, το οποίο δεν έχει όμως τίποτα να ζηλέψει από ακριβότερα καλάμια της κατηγορίας του. Είναι κατάλληλο για ελαφριά καθετή αλλά κυρίως για ψάρεμα καλαμαριών λόγω της μεγάλης παραβολικότητας του. Έχει φωσφοριζέ έντονο χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα,..
  26,00€
 • OLYMPUS HOOVER BOAT
  Save 10%
  Ένα οικονομικό αλλά άκρως αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές ψαρέματος απο το σκάφος όπως καθετή, καλαμάρια, τσαπαρί, συρτές επιφανείας. Το Olympus Hoover είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο fiberglass και διαθέτει προοδευτική παραβολικότητα που επιτρέπει το ψάρεμα σε νερά ανεξαρτήτου βάθους. Είναι εξοπλ..
  27,00€ 30,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2022
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question