ΒΑΣΕΙΣ - ΤΡΙΠΟΔΕΣ

ΒΑΣΕΙΣ - ΤΡΙΠΟΔΕΣ
Βάσεις και τρίποδες για καλάμια ψαρέματος απο πλαστικό ή αλουμίνο, στην καλύτερη ποιότητα και πάντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Εύκολες στην μεταφορά και ιδανικές για στήριξη καλαμιών στην άμμο ή σε προβλήτες λιμανιών, για να μπορείτε να ψαρεύετε με ασφάλεια και ευκολία.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΛΑΜΟΘΗΚΗ UNO A-519
  Μία απλή και οικονομική αλλά πολύ ισχυρή καλαμοθήκη σκάφους, κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό για να αντέχει στην φθορά και την συνεχή χρήση. Μπορεί να προσαρμοστεί με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τον τρόπο και το σημείο που σας βολεύει να τον στηρίξετε μέσα στο σκάφος. Διαθέτει εγκοπή όπου ασ..
  1,80€
 • ΒΑΣΗ ΑΜΜΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  Βάση για καλάμια απο ενισχυμένο πλαστικό. Ιδανική για τοποθέτηση στην άμμο, με αλουμινένια αποσπώμενη μύτη για εύκολη και ασφαλή μεταφορά. Σε έντονο κίτρινο χρώμα για να την διακρίνετε απο μακριά. Απαραίτητη στον εξοπλισμό όλων των παράκτιων ψαράδων. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountai..
  4,00€
 • ΚΑΛΑΜΟΘΗΚΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΗ
  Καλαμοθήκη για σταθερή πλευρική τοποθέτηση σε σκάφος. Κατασκευασμένη απο ανθεκτικό πλαστικό για να αντέχει στην φθορά που προκαλεί ο ήλιος και η αλμύρα. Την τοποθετείτε πολύ εύκολα σε σταθερό σημείο με κλίση ή χωρίς, ανάλογα με τον τρόπο που θα την χρησιμοποιήσετε. Ιδανική για τοποθέτηση σε κονσόλα ..
  8,50€
 • ΒΑΣΗ ΑΜΜΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Βάση άμμου για καλάμια ψαρέματος απο την Top One, κατασκευασμένη απο ενισχυμένο άκαμπτο αλουμίνιο και υποδοχές απο σκληρό πλαστικό για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ιδανική για όλους τους φίλους του Casting. Ολικού μήκους 1 μέτρου, με ρυθμιζόμενο κάτω στέλεχος, για να μπορείτε να ρυθμίζετε μόνο..
  12,00€
 • ΚΑΛΑΜΟΘΗΚΗ 3 ΘΕΣΕΩΝ
  Εργονομική καλαμοθήκη ψαρέματος 3 θέσεων για το σκάφος ή στο σπίτι σας. Τοποθετείται στην πλαϊνή εσωτερική πλευρά του σκάφους για οριζόντια και ασφαλή μεταφορά των καλαμιών. Ιδανική για να μην προεξέχουν τα καλάμια όπως συμβαίνει όταν τα τοποθετούμε σε κάθετες βάσεις, καθώς και για την μεταφορά τους..
  14,00€
 • ΚΑΛΑΜΟΘΗΚΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ
  Μία απο τις καλύτερες καλαμοθήκες της αγοράς σε πραγματικά απίστευτη τιμή. Κατασκευασμένη απο αντιδιαβρωτικό χυτό πλαστικό για μέγιστες αντοχές στην συνεχή χρήση αλλά και τις καιρικές συνθήκες (ήλιο-αλμύρα κτλ). Ρυθμιζόμενη προς πάσα κατεύθυνση έτσι ώστε να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σα..
  15,00€
 • ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΛΑΜΙΩΝ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
  Νέα επιτοίχια βάση καλαμιών από την Sim Engineering. Μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια και να βιδώσει με τις βίδες και τα ούπα που διατίθενται στην συσκευασία της. Επίσης αν η κονσόλα του σκάφους το επιτρέπει, μπορείτε να την στερεώσετε και μέσα στο σκάφος ώστε να μην χτυπιούνται τα καλάμια σας στο εσ..
  16,00€
 • ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ
  Οικονομικός τρίποδας ψαρέματος απο την Primus. Πτυσσόμενος και κατασκευασμένος απο αλουμίνιο για να αντέχει στην σκληρή χρήση. Διαθέτει γάντζο για να κρεμάσετε βάρος προκειμένου να σταθεροποιηθεί καλύτερα εκεί όπου θα τον τοποθετήσετε, και μπορεί να υποδεχθεί μέχρι 4 καλάμια. Το μέγιστο ύψος που μπο..
  16,00€
 • ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ
  Η Rapala κατασκεύασε μία βάση στήριξης απο ανθεκτικό πλαστικό, ιδανική για την τοποθέτηση μέχρι 6 καλαμιών στον εσωτερικό σας χώρο. Τοποθετείται πολύ εύκολα στον τοίχο με τις βίδες και τα upat που περιλαμβάνονται στην συσκευασία, αρκεί να μετρήσετε σωστά το ύψος που θα βιδώσετε στον τοίχο (ανάλογα μ..
  29,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question