ΣΑΛΑΓΚΙΕΣ - ΔΙΧΑΛΑ

ΣΑΛΑΓΚΙΕΣ - ΔΙΧΑΛΑ
Σαλαγκιές κάθε μεγέθους και κάθε σχήματος απο τις πιο γνωστές εταιρίες του χώρου, για οποιαδήποτε ψαρευτική χρήση και σε εξαιρετικές τιμές. Πολύ αιχμηρές και ανθεκτικές στο θαλασσινό νερό.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • VMC 9626
  Σαλαγκιές VMC 9626 πολύ ανθεκτικές και ιδανικές για αντικατάσταση σαλαγκιών σε τεχνητά δολώματα. Με πολύ ενισχυμένο σκελετό και ιδιαίτερα ανθεκτικές στην συνεχή χρήση. Carbon και χρώματος γαλβανιζέ. Δοκιμάστε τις ανεπιφύλακτα και διαπιστώστε αμέσως την διαφορά στο κάρφωμα που θα αποκτήσουν τα τεχνητ..
  0,30€
 • VMC 9617
  Οι σαλαγκιές VMC 9617, είναι ιδανικές για αυτούς που ψάχνουν ενισχυμένες σαλαγκιές μεγάλου μεγέθους. Κατάλληλες για αυτούς που ψαρεύουν με την τεχνική ''καρφώματος'' στον αφρό ή στον πάτο για κέφαλους ή άλλα ψάρια. Πολύ καλές επίσης για το ψάρεμα των χταποδιών και γενικότερα όπου χρε..
  0,50€
 • UNO ΣΑΛΑΓΚΙΕΣ 4351
  Σαλαγκιές μεγάλου μεγέθους απο την UNO γαλβανιζέ, για πολλές χρήσεις όπως το ψάρεμα χταποδιών ή την παραδοσιακή μέθοδος του ''καρφώματος'' για ψάρια που βρίσκονται κοπαδιαστά στον αφρό ή στον βυθό. Οικονομικές αλλά ταυτόχρονα πολύ αιχμηρές και αξιόπιστες. Σε 3 διαφορετικά μεγέθη ανάλ..
  0,80€
 • OWNER DOUBLE SD-36TN
  Τα δίχαλα Owner Double SD-36TN, είναι πολύ αξιόπιστη λύση για όλους αυτούς που χρησιμοποιούν δίχαλα στο ψάρεμα τους. Ιδανικά για αντικατάσταση αγκιστρίων σε σιλικόνες τύπου Raglou αλλά και σαλαγκιών σε τεχνητά δολώματα. Τα Owner Double είναι πολύ ενισχυμένα και ιδιαίτερα ανθεκτικά στην συνεχή χρήση ..
  4,90€
 • OWNER TREBLE ST-36BC
  Αν ψάχνετε για κορυφαίας ποιότητας σαλαγκιές, τότε οι νέες Owner ST-36BC είναι αυτό που χρειάζεστε. Ο σκελετός τους είναι πολύ ενισχυμένος χωρίς να είναι ιδιαίτερα χοντρός, το κάρφωμα τους μοναδικό και η αντοχή στην αλλοίωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Είναι ιδανικέ..
  6,00€
 • MUSTAD 3551
  Οι σαλαγκιές Mustad 3551, είναι ενισχυμένες και δοκιμασμές στην Ελληνική αγορά εδώ και χρόνια. Είναι σχετικά μακρύλαιμες και με τα αρπάδια κοντά στον κορμό της σαλαγκιάς, κάτι το οποίο τις κάνει πολύ δυνατές ακόμα και στα μικρά νούμερα. Κατάλληλες για να δολώνουμε ζύμη ψαροτροφής ή διάφορα άλλα ζυμά..
  7,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question