ΣΑΛΑΓΚΙΕΣ - ΔΙΧΑΛΑ

ΣΑΛΑΓΚΙΕΣ - ΔΙΧΑΛΑ
Σαλαγκιές κάθε μεγέθους και κάθε σχήματος απο τις πιο γνωστές εταιρίες του χώρου, για οποιαδήποτε ψαρευτική χρήση και σε εξαιρετικές τιμές. Πολύ αιχμηρές και ανθεκτικές στο θαλασσινό νερό.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • VMC 9617 BZ
  Σαλαγκιές VMC 9617 BZ. Μία σαλαγκιά κλασσικού σχήματος, πολύ ανθεκτική και ιδανική για πολλά είδη ψαρέματος. Δοκιμασμένη πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά με τις καλύτερες κριτικές. Χρώματος Bronze (καφέ). Πωλείται ανά τεμάχιο. ..
  0,30€
 • VMC 9651 BZ
  Σαλαγκιές VMC 9651 BZ, πολύ ανθεκτικές και ισχυρές για διάφορες χρήσεις. Είναι extra κοντόλαιμη και ανοιχτή (φαρδιά) στο κάτω μέρος που έχει τις ακίδες, καθώς και ενισχυμένη για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες. Χρώματος Bronze (καφέ). Πωλείται ανά τεμάχιο. ..
  0,30€
 • VMC 9626
  Σαλαγκιές VMC 9626 πολύ ανθεκτικές και ιδανικές για αντικατάσταση σαλαγκιών σε τεχνητά δολώματα. Με πολύ ενισχυμένο σκελετό και ιδιαίτερα ανθεκτικές στην συνεχή χρήση. Carbon και χρώματος γαλβανιζέ. Δοκιμάστε τις ανεπιφύλακτα και διαπιστώστε αμέσως την διαφορά στο κάρφωμα που θα αποκτήσουν τα τεχνητ..
  0,40€
 • OWNER DOUBLE SD-36TN
  Τα δίχαλα Owner Double SD-36TN, είναι πολύ αξιόπιστη λύση για όλους αυτούς που χρησιμοποιούν δίχαλα στο ψάρεμα τους. Ιδανικά για αντικατάσταση αγκιστρίων σε σιλικόνες τύπου Raglou αλλά και σαλαγκιών σε τεχνητά δολώματα. Τα Owner Double είναι πολύ ενισχυμένα και ιδιαίτερα ανθεκτικά στην συνεχή χρήση ..
  4,90€
 • OWNER TREBLE ST-36BC
  Αν ψάχνετε για κορυφαίας ποιότητας σαλαγκιές, τότε οι νέες Owner ST-36BC είναι αυτό που χρειάζεστε. Ο σκελετός τους είναι πολύ ενισχυμένος χωρίς να είναι ιδιαίτερα χοντρός, το κάρφωμα τους μοναδικό και η αντοχή στην αλλοίωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Είναι ιδανικέ..
  6,00€
 • MUSTAD 3551
  Οι σαλαγκιές Mustad 3551, είναι ενισχυμένες και δοκιμασμές στην Ελληνική αγορά εδώ και χρόνια. Είναι σχετικά μακρύλαιμες και με τα αρπάδια κοντά στον κορμό της σαλαγκιάς, κάτι το οποίο τις κάνει πολύ δυνατές ακόμα και στα μικρά νούμερα. Κατάλληλες για να δολώνουμε ζύμη ψαροτροφής ή διάφορα άλλα ζυμά..
  7,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question