ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ

ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ
Σουγιάδες και μαχαίρια, ιδανικά για το ψάρεμα, το κυνήγι, αλλά και οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι για να αντέχουν στην φθορά και την καταπόνηση απο την συνεχή χρήση.
 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΟΥΓΙΑΣ UNO A-950
  Ένας οικονομικός και πολυχρηστικός σουγιάς, ιδανικός για το ψάρεμα, το κυνήγι, αλλά και οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Διαθέτει inox λάμα μήκους 8cm, καθώς και εργονομική λαβή από σκληρό abs για να αντέχει στην σκληρή χρήση. Το ολικό του μήκος (ανοιχτός) είναι 18cm.   Κάντε εγ..
  5,50€
 • ΜΑΧΑΙΡΙ MUSTAD MTB002
  Ένα μαχαίρι της Mustad απόλυτα χρηστικό και απαραίτητο όχι μόνο για το ψάρεμα αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Διαθέτει λαβή από αντιολισθητικό υλικό, πλαστική θήκη που προσαρμόζεται προαιρετικά στην ζώνη, είναι ιδιαίτερα κοφτερό και έχει μεγάλη αντοχή στην φθορά από το αλμυρό νερό. Το ολικό του..
  6,00€
 • ΣΟΥΓΙΑΣ ANDRE VERDIER 345 ALPAGE
  Ένας στιβαρός και ευέλικτος σουγιάς, κατασκευασμένος στη Γαλλία από τoν κορυφαίο κατασκευαστή μαχαιριών Αndre Verdier. Η γραμμή παραγωγής πληρεί κορυφαίες προδιαγραφές, με κάθε κομμάτι να περνά έως και 50 στάδια ελέγχου. Η λαβή του είναι από ξύλο sapelli για μεγάλη αντοχή και καλαισθησία, ενώ η λάμα..
  9,00€
 • ΣΟΥΓΙΑΣ OPINEL INOX
  Γαλλικός σουγιάς Opinel με inox λάμα. Ο πιο κλασσικός και διαχρονικός σουγιάς με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδανικός για χρήση σε βουνό ή θάλασσα, πρακτικός, καθώς και ιδιαίτερα ανθεκτικός στην δύσκολη και συχνή χρήση. Διαθέτει περιστρεφόμενο δακτύλιο ..
  11,00€
 • ΣΟΥΓΙΑΣ OPINEL OUTDOOR 08
  Η Γαλλική Opinel πρωτοπορεί ξανά, δημιουργώντας έναν σουγιά ιδανικό για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα. Ο νέος Opinel Outdoor 08 διαθέτει ανοξείδωτη λάμα μήκους 8,5cm και πάχους 2,5mm, οδοντωτό τμήμα για να κόβει αποτελεσματικά και γρήγορα σχοινιά, καθώς και οπή για άνοιγμα ναυτικών κλειδιών διαμέτρου ..
  28,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question