ΤΣΑΠΑΡΙ - ΣΥΡΤΕΣ ΑΦΡΟΥ

ΤΣΑΠΑΡΙ - ΣΥΡΤΕΣ ΑΦΡΟΥ
Τσαπαριά σε διάφορα μεγέθη και σε πολλούς χρωματισμούς. Ιδανικά για σαφρίδια, κολιούς και άλλα ψάρια που έλκονται απο τα φτερά και απο τον συγκεκριμένο τρόπο ψαρέματος. Επίσης ποιοτικά αναλώσιμα για την κατασκευή τσαπαριών απο ψαράδες που θέλουν να τα κατασκευάζουν μόνοι τους. Δοκιμάστε τα ανεπιφύλακτα.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-51
  Νέο τσαπαρί υψηλής ποιότητας σε οικονομικη τιμή απο την Uno. Κατασκευασμένο απο πετονιά με μεγάλη αντοχή, φωσφορούχο κεφάλι απο ανθεκτική σιλικόνη το οποίο μοιάζει με γόνο ψαριού, πλαστικές χάντρες φωσφόρου, καθώς και λευκό φτερό δεμένο στο αγκίστρι. Διαθέτει ιδιαίτερα αιχμηρά αγκίστρια που δεν θα σ..
  1,20€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-63
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno σε πολύ προσιτή τιμή για όλους. Κατασκευασμένο απο ανθεκτική πετονιά, αιχμηρά αγκίστρια χρυσού χρώματος που δεν θα συγχωρήσουν την παραμικρή επαφή, καθώς και πολύχρωμες τρέσες που προκαλούν την επίθεση των ψαριών. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μ..
  1,20€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-64
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο πολύχρωμες τρέσες και χρωματιστές λωρίδες που αντανακλούν στην παραμικρή κίνηση. Τα 6 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για σαφρίδια, κολιούς και άλλα ψάρια που..
  1,20€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-72
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο τεχνητό φτερό λευκού χρώματος και φωσφορούχες μπίλιες κάτω απο κάθε αγκίστρι που προκαλούν με το χρώμα τους τα ψάρια. Τα 7 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για..
  1,20€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-73
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο συνθετικές τρέσσες και χρωματιστές λωρίδες που αντανακλούν στην παραμικρή κίνηση. Τα 7 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για σαφρίδια, κολιούς κ.τ.λ. ..
  1,20€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO 2010-090
  Νέα σειρά ενισχυμένων τσαπαριών απο την Uno. Κατασκευασμένα απο αληθινά φτερά με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, φωσφορούχες μπίλιες, ενισχυμένες πετονιές και μεγάλα αγκίστρια για να αντέχουν στα χτυπήματα δυνατών και μεγάλων ψαριών στα μεσόνερα ή στον αφρο. Ιδανικά για ψάρεμα τόσο με τον παραδοσιακό τρό..
  1,40€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-71
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο φυσικό φτερό λευκού χρώματος και τρέσες που αντανακλούν και στην παραμικρή κίνηση. Τα 7 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή σκούρου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για σαφρίδια, κολιούς και άλλα ψάρια π..
  1,40€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-53
  Νέα σειρά ενισχυμένων τσαπαριών απο την Uno. Κατασκευασμένα απο ενισχυμένη πετονιά και δυνατά αγκίστρια για να αντέχουν στα χτυπήματα δυνατών και μεγάλων ψαριών στα μεσόνερα ή στον αφρο. Διαθέτουν χταποδάκια σιλικόνης σε διαφορετικούς χρωματισμούς, καθώς και πολύχρωμες τρέσες δεμένες πάνω στα αγκίστ..
  1,60€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-101
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο φυσικό λευκό φτερό και χρωματιστές λωρίδες που αντανακλούν στην παραμικρή κίνηση. Διαθέτει επίσης 10 συρόμενες φωσφορούχες μπίλιες που προσελκύουν ακόμα περισσότερο την επίθεση των ψαριών. Τα 10 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντο..
  1,70€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question