ΤΣΑΠΑΡΙ - ΣΥΡΤΕΣ ΑΦΡΟΥ

ΤΣΑΠΑΡΙ - ΣΥΡΤΕΣ ΑΦΡΟΥ
Τσαπαριά σε διάφορα μεγέθη και σε πολλούς χρωματισμούς. Ιδανικά για σαφρίδια, κολιούς και άλλα ψάρια που έλκονται απο τα φτερά και απο τον συγκεκριμένο τρόπο ψαρέματος. Επίσης ποιοτικά αναλώσιμα για την κατασκευή τσαπαριών απο ψαράδες που θέλουν να τα κατασκευάζουν μόνοι τους. Δοκιμάστε τα ανεπιφύλακτα.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-69
  Νέο τσαπαρί απο την Uno σε πολύ προσιτή τιμή και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η συγκεκριμένη εταιρεία άλλωστε, πλέον έχει καθιερωθεί ως μία απο τις κορυφαίες στην Ελλάδα στην κατασκευή τσαπαριών σε εξαιρετικές τιμές. Κατασκευασμένο απο συνθετικές τρέσες κίτρινου χρώματος, καθώς και απο φωσφορούχ..
  1,50€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO 2010-090
  Νέα σειρά ενισχυμένων τσαπαριών απο την Uno. Κατασκευασμένα απο αληθινά φτερά με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, φωσφορούχες μπίλιες, ενισχυμένες πετονιές και μεγάλα αγκίστρια για να αντέχουν στα χτυπήματα δυνατών και μεγάλων ψαριών στα μεσόνερα ή στον αφρο. Ιδανικά για ψάρεμα τόσο με τον παραδοσιακό τρό..
  1,60€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-62
  Νέο τσαπαρί απο την Uno σε πολύ προσιτή τιμή και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Κατασκευασμένο απο συνθετικό φτερό, καθώς και απο κρόσια χρυσού χρώματος σε κάθε αγκίστρι. Διαθέτει πολύ αιχμηρά τσαπαρίσια αγκίστρια χρυσού χρώματος και είναι ιδανικό για σαφρίδια, κολιούς και όχι μόνο. Ένα εξαιρετικό..
  1,60€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-64
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο πολύχρωμες τρέσες και χρωματιστές λωρίδες που αντανακλούν στην παραμικρή κίνηση. Τα 6 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για σαφρίδια, κολιούς και άλλα ψάρια που..
  1,60€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-72
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο τεχνητό φτερό λευκού χρώματος και φωσφορούχες μπίλιες κάτω απο κάθε αγκίστρι που προκαλούν με το χρώμα τους τα ψάρια. Τα 7 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για..
  1,60€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-73
  Τσαπαρί κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Κατασκευασμένο απο συνθετικές τρέσσες και χρωματιστές λωρίδες που αντανακλούν στην παραμικρή κίνηση. Τα 7 κοφτερά αγκίστρια είναι δεμένα με κλωστή έντονου κόκκινου χρώματος. Ιδανικό για ψάρεμα στα μεσόνερα και όχι μόνο, για σαφρίδια, κολιούς κ.τ.λ. ..
  1,60€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ UNO S-51
  Νέο τσαπαρί υψηλής ποιότητας σε οικονομικη τιμή απο την Uno. Κατασκευασμένο απο πετονιά με μεγάλη αντοχή, φωσφορούχο κεφάλι απο ανθεκτική σιλικόνη το οποίο μοιάζει με γόνο ψαριού, πλαστικές χάντρες φωσφόρου, καθώς και λευκό φτερό δεμένο στο αγκίστρι. Διαθέτει ιδιαίτερα αιχμηρά αγκίστρια που δεν θα σ..
  1,80€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ MUSTAD CL-RIG 15
  Νέο ενισχυμένο τσαπαρί απο την Mustad, ιδανικό για κάθε είδους ψάρια στα μεσόνερα και όχι μόνο. Είναι κατασκευασμένο απο ανθεκτική πετονιά μεγάλων αντοχών, ενώ αποτελείται απο 5 πολύ αιχμηρά αγκίστρια επενδεδυμένα με λευκές συνθετικές τρέσες, τα οποία καρφώνουν ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα. Διαθέ..
  1,90€
 • ΤΣΑΠΑΡΙ MUSTAD CL-RIG 16
  Νέο ενισχυμένο τσαπαρί απο την Mustad, ιδανικό για κάθε είδους ψάρια στα μεσόνερα και όχι μόνο. Είναι κατασκευασμένο απο ανθεκτική πετονιά μεγάλων αντοχών, ενώ αποτελείται απο συνθετικά φτερά μώβ χρώματος και 5 πολύ αιχμηρά αγκίστρια τα οποία καρφώνουν ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα. Διαθέτει επίση..
  1,90€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question