ΚΑΜΑΚΙΑ - ΧΟΥΦΤΕΣ

ΚΑΜΑΚΙΑ - ΧΟΥΦΤΕΣ
Καμάκια αλιείας και χούφτες περισυλλογής απο τον βυθό, σε μοναδική ποιότητα και εξαιρετικές τιμές. Ιδανικά για το υποβρύχιο ψάρεμα και όχι μόνο. Με ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΜΑΚΙ TIXI ΜΕ 3 ΜΥΤΕΣ
  Καμάκι αλιείας ενισχυμένο, πολύ καλής ποιότητας και δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει 3 μύτες σκληρές και ιδιαίτερα αιχμηρές, διαμέτρου 6mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,00€
 • ΚΑΜΑΚΙ TIXI ΜΕ 4 ΜΥΤΕΣ
  Καμάκι αλιείας ενισχυμένο, πολύ καλής ποιότητας και δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει 4 μύτες σκληρές και ιδιαίτερα αιχμηρές, διαμέτρου 6mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,50€
 • ΚΑΜΑΚΙ TIXI ΜΕ 5 ΜΥΤΕΣ
  Καμάκι αλιείας ενισχυμένο, πολύ καλής ποιότητας και δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει 5 μύτες σκληρές και ιδιαίτερα αιχμηρές, διαμέτρου 6mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  6,50€
 • ΧΟΥΦΤΑ ΜΕ 5 ΜΥΤΕΣ
  Χούφτα αλιείας ενισχυμένη, πολύ καλής ποιότητας και δοκιμασμένη εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει 5 μύτες σκληρές και ιδιαίτερα αιχμηρές, διαμέτρου 6mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  7,50€
 • ΚΑΜΑΚΙ TIXI ΜΕ 6 ΜΥΤΕΣ
  Καμάκι αλιείας ενισχυμένο, πολύ καλής ποιότητας και δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει 6 μύτες σκληρές και ιδιαίτερα αιχμηρές, διαμέτρου 6mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  8,00€
 • ΚΑΜΑΚΙ TIXI ΜΕ 7 ΜΥΤΕΣ
  Καμάκι αλιείας ενισχυμένο, πολύ καλής ποιότητας και δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τις καλύτερες κριτικές. Διαθέτει 7 μύτες σκληρές και ιδιαίτερα αιχμηρές, διαμέτρου 6mm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  9,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question