ΝΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΝΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑΣ
Νήματα αλιείας τετράκλωνα ή οκτάκλωνα, ιδανικά για όλες τις τεχνικές ψαρέματος παράκτιες ή απο σκάφος. Εξαιρετικής ποιότητας, με μηδενική ελαστικότητα, σε ποικιλία χρωμάτων και διαμέτρων. Διαλέξτε μέσα απο κορυφαίες εταιρίες του χώρου σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΝΗΜΑ MASAMI JIGGING LINE ΓΙΑ ASSIST ΚΑΙ ΖΟΚΕΣ
  Κορυφαίας ποιότητας 100% Dyneema απο την Masami. Ιδανικό για κατασκευή assist και παράμαλων σε ζόκες. Διαθέτει μαλακή υφή και απίστευτη αντοχή τόσο στις τριβές όσο και στα δυνατά δαγκώματα μεγάλων ψαριών. Εξασφαλίζει επιτυχίες με ψάρια τρόπαια όπως συναγρίδες, ροφούς, μαγιάτικα, τσαούσια και όχι μόν..
  6,00€
 • ΝΗΜΑ CARBOTEX ΓΙΑ ASSIST ΚΑΙ ΖΟΚΕΣ
  Νέο νήμα απο την Carbotex υψηλής ποιότητας, ιδανικό για κατασκευή assist hook, παράμαλλων σε ζόκες, καθώς και αρματωσιών για Heavy Casting. Είναι οκτάκλωνο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή και με απίστευτες αντοχές που θα σας εκπλήξουν. Διατίθεται σε συσκευασία των 10 μέτρων και είναι απαραίτητο για ..
  6,90€
 • SUFIX GYRO
  Οικονομικό αλλά πανίσχυρο νήμα ψαρέματος Sufix Gyro. Ιδανικό για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, απο Lrf μέχρι και μολύβι φύλακα. Μεγάλης αντοχής, με μικρή ελαστικότητα και πάνω απο όλα πολύ προσιτή τιμή. Κατασκευασμένο με την ειδική τεχνική της περιστροφής των ινών, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ευα..
  7,80€
 • POWERFLEX ΝΗΜΑ ΓΙΑ ASSIST ΚΑΙ ΖΟΚΕΣ
  Νήμα Powerflex σε συσκευασία 5 μέτρων, για κατασκευή assist hook και παράμαλων για ζόκες. Απίστευτα δυνατό και ανθεκτικό για να αντέχει μάχες με μεγάλα αρπακτικά, καθώς και σε δαγκώματα ή τριβές σε δύσκολους βυθούς όπου άλλα νήματα κόβονται σχετικά εύκολα. Σας εξασφαλίζει πολλές επιτυχίες με ψάρια ό..
  8,40€
 • BERKLEY FIRELINE CRYSTAL
  Νήμα κορυφαίας ποιότητας Berkley. Το Fireline Crystal κατασκευάστηκε με σχεδόν μηδενική μνήμη και ιδιαίτερη αντοχή στην σκληρή χρήση. Ιδανικό για παράμαλα αφού οι μικρές διαμέτρους που διαθέτει σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα, το καθιστούν πολύτιμο όπλο για όλους τους παράκτιους ψαράδες. Το πρ..
  9,50€
 • OWNER ΝΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ASSIST
  Κορυφαίας ποιότητας νήμα απο την Owner για κατασκευή Assist Hook με μονό αγκίστρι. Σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη χρήση και απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να κατασκευάσουν πανίσχυρα και εξειδικευμένα Assist για οποιαδήποτε τεχνική ψαρέματος. Έχει αντοχή 110 lbs, μήκους 5 μέτρων, ..
  13,00€
 • RELIX FANTASTIC 8 BRAID 300m
  Το Relix Fantastic 8 Braid είναι ένα πολύ αξιόπιστο οκτάκλωνο νήμα ψαρέματος σε εκπληκτική τιμή. Διαθέτει εξαιρετική δύναμη στον κόμπο και στην τριβή, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται εντελώς αδιάβροχο λόγω της κατασκευής του με περιέλιξη απο Teflon. Η σπειροειδής οκτάκλωνη πλέξη του σας εγγυάται την μέγιστ..
  25,00€
 • SHIMATSU 4 BRAID
  Save 16.7%
  Νέο 100% PE Ιαπωνικό τετράκλωνο νήμα απο την Shimatsu. Κατασκευασμένο για να αντέχει στο θαλασσινό νερό και στον ήλιο, με μηδενική μνήμη και ελαστικότητα. Εξαιρετικό για χρήση (σε μικρές διαμέτρους) για Spinning και Shore Jigging, αλλά ιδανικό (σε μεγάλες διαμέτρους) ακόμα και για συρτές βυθού. Δοκι..
  25,00€30,00€
 • ΝΗΜΑ DACRON 500m
  Υψηλής ποιότητας νήμα Dacron, κατασκευασμένο με υψηλή τεχνολογία Anti-Stretch. Είναι ιδανικό για ηλεκτρικούς μηχανισμούς βαθιάς καθετής (μπαλαδομηχανές), συρτές επιφανείας ή βυθού, και γενικότερα όπου απαιτείται μεγάλη αντοχή στις τριβές και ελλατωμένη ελαστικότητα. Διατίθεται σε συσκευασία 500 μέτρ..
  25,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question