ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ
Επιλεγμένα εργαλεία, κοφτάκια και inox ψαλιδάκια, άκρως απαραίτητα για το ψάρεμα σας και σε πολύ καλές τιμές. Εύχρηστα και με αντοχή στην διάβρωση του θαλασσινού νερού, απαραίτητα στην εργαλειοθήκη κάθε ψαρά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΟΦΤΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
  Οικονομικό κοφτάκι ψαρέματος απο την UNO, ιδανικό για το κόψιμο των δολωμάτων ή των πετονιών. Καλής ποιότητας και πολύ απαραίτητο στην εργαλειοθήκη όλων των ψαράδων, λόγω της πολλαπλής χρησιμότητας του. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,80€
 • ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ UNO
  Νέο και πρωτοποριακό ψαλιδάκι ψαρέματος απο την UNO. Μικρό και εύχρηστο, πολύ απαραίτητο σε κάθε ψαρευτικό εξοπλισμό. Λειτουργει τόσο σαν κανονικό ψαλιδάκι για κόψιμο πετονιάς, όσο και σαν λαβίδα για ξεψάρισμα ή άλλες χρήσεις. Οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό αφού αντέχει στην φθορά που προκαλεί τ..
  3,70€
 • ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΨΑΡΙΩΝ
  Ένα εξειδικευμένο εργαλείο από την Primus, ειδικά σχεδιασμένο για την εύκολη αφαίρεση των λεπιών απο τα ψάρια, καθώς και το αποτελεσματικό καθάρισμα τους πριν το μαγείρεμα ή το ψήσιμο. Απαραίτητο σε κάθε νοικοκυριό, τόσο για μικρού όσο και για μεγάλου μεγέθους ψάρια με σκληρά λέπια. Σε πολύ προσιτή ..
  4,50€
 • ΛΑΒΙΔΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ PRIMUS
  Πολυχρηστική λαβίδα ψαρέματος απο την Primus. Πολύ ανθεκτική στην συνεχή χρήση, σε προσιτή τιμή και άκρως απαραίτητη στην εργαλειοθήκη κάθε ψαρά. Κατασκευασμένη να αντέχει στην φθορά που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Έχει μήκος 15cm και εργονομική λαβή για εύκολο και πρακτικό πιάσιμο. Ένα εργαλείο ειδ..
  5,50€
 • ΠΕΝΣΑΚΙ MUSTAD MTB007
  Ένα πενσάκι από την Mustad, σχεδιασμένο για το κόψιμο πετονιά ή νήματος αλλά και άνοιγμα κρίκων split. Διαθέτει εργονομική λαβή για ασφαλές πιάσιμο, καθώς και μεγάλη αντοχή στην οξείδωση αλλά και την συνεχή χρήση. Ένα εργαλείο άκρως απαραίτητο για όλους τους φίλους του ψαρέματος με πλάνους, είτε από..
  5,50€
 • ΠΕΝΣΑΚΙ UNO ΓΙΑ ΚΡΙΚΑΚΙΑ
  Νέο πενσάκι ψαρέματος απο την UNO. Ειδικό για εύκολο άνοιγμα κρίκων (Split Ring) στα τεχνητά δολώματα, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τις παλιές σαλαγκιές με καινούργιες. Μικρό σε μέγεθος και εύχρηστο για να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στις αποσκευές. Λειτουργεί επίσης σαν κοφτάκι για πετον..
  6,00€
 • ΨΑΛΙΔΙ ΝΗΜΑΤΟΣ MUSTAD MT112
  Ένα εξαιρετικό ψαλιδάκι από την Mustad, πολύ χρήσιμο και απαραίτητο στον εξοπλισμό όλων των ψαράδων. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα για να αντέχει στην οξείδωση από το θαλασσινό νερό αλλά και στην συνεχή χρήση. Είναι ιδανικό για την κοπή πετονιάς, νήματος, ακόμη λεπτών συρμάτων. Διαθέτει..
  8,50€
 • ΠΕΝΣΑΚΙ BEHR ΓΙΑ ΚΡΙΚΑΚΙΑ
  Πενσάκι κορυφαίας ποιότητας απο την Behr. Ιδανικό για το εύκολο ανοιγμα των split κρίκων. Κατασκευασμένο απο inox υψηλής ποιότητας για αντέχει στις φθορές που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Απαραίτητο αξεσουάρ για τους φίλους του Spinning, του Shore ή Slow Jigging και όχι μόνο. Διαθέτει εργονομική αντι..
  11,00€
 • ΠΕΝΣΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ RAPALA
  Πολυχρηστική πένσα ψαρέματος, με την εγγύηση κατασκευής της Rapala. Κατασκευασμένη απο ατσάλι για μεγάλες αντοχές στην χρήση. Ιδανικό σαν κοφτάκι ελαφριάς χρήσης, για σχιστά μολύβια και οποιαδήποτε άλλη χρήση για παράκτιο ή απο σκάφος ψάρεμα. Έχει μήκος 16,5cm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του ..
  13,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question