ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ
Επιλεγμένα εργαλεία, κοφτάκια και inox ψαλιδάκια, άκρως απαραίτητα για το ψάρεμα σας και σε πολύ καλές τιμές. Εύχρηστα και με αντοχή στην διάβρωση του θαλασσινού νερού, απαραίτητα στην εργαλειοθήκη κάθε ψαρά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΟΦΤΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
  Οικονομικό κοφτάκι ψαρέματος απο την UNO, ιδανικό για το κόψιμο των δολωμάτων ή των πετονιών. Καλής ποιότητας και πολύ απαραίτητο στην εργαλειοθήκη όλων των ψαράδων, λόγω της πολλαπλής χρησιμότητας του. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,70€
 • ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHARK
  Ένα ψαλιδάκι ψαρέματος απο την Shark, κορυφαίας ποιότητας και σε πολύ προσιτή τιμή. Ιδανικό για οποιαδήποτε ψαρευτική χρήση όπως το κόψιμο δολωμάτων, πετονιών ή νημάτων και όχι μόνο. Πολύ ανθεκτικό στην σκουριά και χωρίς να χάνει την αιχμηρότητα του απο την χρήση. Ένα αξεσουάρ που πρέπει να λείπει α..
  2,20€
 • ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ COLMIC
  Οικονομικό ψαλιδάκι ψαρέματος, πολύ οικονομικό και με υψηλή ποιότητα κατασκευής απο την Ιταλική εταιρία Colmic. Πολύ κοφτερό και με μεγάλη αντοχή στην σκουριά. Ιδανικό για πολλαπλές χρήσεις και απαραίτητο σε όλους τους ψαρευτικούς εξοπλισμούς. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Y..
  2,60€
 • ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ UNO
  Νέο και πρωτοποριακό ψαλιδάκι ψαρέματος απο την UNO. Μικρό και εύχρηστο, πολύ απαραίτητο σε κάθε ψαρευτικό εξοπλισμό. Λειτουργει τόσο σαν κανονικό ψαλιδάκι για κόψιμο πετονιάς, όσο και σαν λαβίδα για ξεψάρισμα ή άλλες χρήσεις. Οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό αφού αντέχει στην φθορά που προκαλεί τ..
  3,70€
 • ΛΑΒΙΔΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ UNO
  Πολυχρηστική λαβίδα ψαρέματος απο την Uno. Πολύ ανθεκτική στην συνεχή χρήση, σε προσιτή τιμή και άκρως απαραίτητη στην εργαλειοθήκη του κάθε ψαρά. Έχει μήκος 13,5cm και εργονομική λαβή για εύκολο και πρακτικό πιάσιμο. Ένα εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για πολλές χρήσεις είτε μέσα σε σκάφος, είτε σε πα..
  4,50€
 • ΛΑΒΙΔΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ BEHR
  Πολυχρηστική λαβίδα ψαρέματος απο την Behr. Πολύ ανθεκτική στην συνεχή χρήση, σε προσιτή τιμή και άκρως απαραίτητη στην εργαλειοθήκη του κάθε ψαρά. Έχει μήκος 15cm και εργονομική λαβή για εύκολο και πρακτικό πιάσιμο. Ένα εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για πολλές χρήσεις είτε μέσα σε σκάφος, είτε σε παρ..
  4,80€
 • ΣΟΥΓΙΑΣ UNO A-950
  Οικονομικός και αξιόπιστος πολυχρηστικός σουγιάς απο την Uno. Μικρού όγκου για τον μεταφέρετε εύκολα παντού. Έχει βάρος 55gr, μήκος λάμας 8cm και ολικό μήκος (ανοιχτός) 18cm. Ιδανικός για το ψάρεμα, το κυνήγι, αλλά και για οποιαδήποτε καθημερινή χρήση. Με εργονομική πλαστή λαβή για σίγουρο κράτημα. ..
  4,80€
 • ΠΕΝΣΑΚΙ UNO ΓΙΑ ΚΡΙΚΑΚΙΑ
  Νέο πενσάκι ψαρέματος απο την UNO. Ειδικό για εύκολο άνοιγμα κρίκων (Split Ring) στα τεχνητά δολώματα, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τις παλιές σαλαγκιές με καινούργιες. Μικρό σε μέγεθος και εύχρηστο για να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στις αποσκευές. Λειτουργεί επίσης σαν κοφτάκι για πετον..
  5,50€
 • ΨΑΛΙΔΑΚΙ P-LINE ΓΙΑ ΝΗΜΑ ΚΑΙ SPLIT
  Πρωτότυπο και πολυχρηστικό ψαλιδάκι ψαρέματος απο την P-Line. Διαθέτει ειδικό δόντι για το εύκολο άνοιγμα split κρίκων, αλλά ταυτόχρονα κόβει και με χαρακτηριστική ευκολία κάθε νήμα και οποιασδήποτε διαμέτρου. Με εργονομική λαβή και μεγάλη αντοχή στην οξείδωση. Ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ αλιείας που ..
  6,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question