ΤΑΠΕΣ - ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ

ΤΑΠΕΣ - ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ
Τάπες και μεντεσέδες ειδικά κατασκευασμένοι για χρήση σε σκάφη. Τάπες σε πολλά σχέδια και μεντεσέδες πλαστικοί ή inox σε μεγάλη γκάμα για επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε. Εξαιρετική ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΑΠΑ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΟΒΑΛ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  Τάπα στεγανών για σκάφος βιδωτή, κατασκευασμένη απο ανθεκτικό πλαστικό. Η διάμετρος της είναι 23mm και διατίθεται σαν ζεύγος με το αρσενικό και το θυληκό μέρος της. Κλασσική και σίγουρη λύση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,50€
 • ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ 1050-40
  Μεντεσές πλαστικός κορυφαίας ποιότητας, με διαστάσεις 70mm μήκος, 40mm πλάτος και 4mm πάχος. Κατασκευασμένος για να αντέχει στην φθορά και στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Ιδανικός για χρήση σε σκάφη και όχι μόνο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,70€
 • ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ 1050-60
  Μεντεσές πλαστικός κορυφαίας ποιότητας, με διαστάσεις 110mm μήκος, 60mm πλάτος και 5mm πάχος. Κατασκευασμένος για να αντέχει στην φθορά και στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Ιδανικός για χρήση σε σκάφη και όχι μόνο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,70€
 • ΤΑΠΑ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  Τάπα στεγανών για σκάφος βιδωτή, κατασκευασμένη απο ανθεκτικό πλαστικό. Η διάμετρος της είναι 23mm και διατίθεται σαν ζεύγος με το αρσενικό και το θυληκό μέρος της. Κλασσική και σίγουρη λύση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,80€
 • ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ 1054-14
  Μεντεσές πλαστικός κορυφαίας ποιότητας, με διαστάσεις 125mm μήκος, 40mm πλάτος και 5mm πάχος. Κατασκευασμένος για να αντέχει στην φθορά και στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Ιδανικός για χρήση σε σκάφη και όχι μόνο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,20€
 • ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ 1054-10
  Μεντεσές πλαστικός κορυφαίας ποιότητας, με διαστάσεις 98mm μήκος, 40mm πλάτος και 5mm πάχος. Κατασκευασμένος για να αντέχει στην φθορά και στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Ιδανικός για χρήση σε σκάφη και όχι μόνο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,40€
 • ΤΑΠΑ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ
  Τάπα περιστροφική για σκάφος, διαμέτρου 25,4mm, πολύ καλής ποιότητας. Γυρίζοντας την πεταλούδα η τάπα διογκώνεται στο εσωτερικό της και σφραγίζει την υδρορροή. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,00€
 • ΜΕΝΤΕΣΕΣ INOX 1081
  Μεντεσές ανοξείδωτος κορυφαίας ποιότητας, με διαστάσεις 100mm μήκος, 30mm πλάτος και 2mm πάχος. Κατασκευασμένος για να αντέχει στην φθορά και στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Ιδανικός για χρήση σε σκάφη και όχι μόνο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,80€
 • ΜΕΝΤΕΣΕΣ INOX 1082
  Μεντεσές ανοξείδωτος κορυφαίας ποιότητας, με διαστάσεις 72mm μήκος, 40mm πλάτος και 2mm πάχος. Κατασκευασμένος για να αντέχει στην φθορά και στην διάβρωση που προκαλεί η θάλασσα. Ιδανικός για χρήση σε σκάφη και όχι μόνο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,90€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question