ΑΝΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ

ΑΝΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ
Ανόδια για σκάφη σε διάφορα σχέδια. Ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτές τιμές. Απαραίτητα για την αποφυγή φθοράς στα μεταλλικά μέρη του σκάφους, απο την ηλεκτρόλυση που προκαλεί το θαλασσινό νερό.
 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΝΟΔΙΑ ΚΩΝΙΚΑ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας για πηδάλια σκαφών. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,50€
 • ΑΝΟΔΙΑ ΧΕΛΩΝΕΣ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας σε σχήμα χελώνας ή πλάκας. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,00€
 • ΑΝΟΔΙΑ ΣΕ ΡΑΒΔΟ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας σε σχήμα ράβδου μήκους 50cm. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  6,00€
 • ΑΝΟΔΙΑ ΑΞΟΝΑ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας για άξονες σκαφών. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  9,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question