ΑΝΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ

ΑΝΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ
Ανόδια για σκάφη σε διάφορα σχέδια. Ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτές τιμές. Απαραίτητα για την αποφυγή φθοράς στα μεταλλικά μέρη του σκάφους, απο την ηλεκτρόλυση που προκαλεί το θαλασσινό νερό.
 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΝΟΔΙΑ ΚΩΝΙΚΑ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας για πηδάλια σκαφών. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΙΜΗ 01 Φ..
  2,50€
 • ΑΝΟΔΙΑ ΧΕΛΩΝΕΣ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας σε σχήμα χελώνας ή πλάκας. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΛΑ ΤΙΜΗ 01 ..
  5,00€
 • ΑΝΟΔΙΑ ΣΕ ΡΑΒΔΟ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας σε σχήμα ράβδου μήκους 50cm. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΗΚΟΣ ΤΙΜΗ ..
  6,00€
 • ΑΝΟΔΙΑ ΑΞΟΝΑ
  Ανόδια αρίστης ποιότητας για άξονες σκαφών. Ελληνικής κατασκευής, μελετημένα για να απορροφούν την ηλεκτρόλυση της θάλασσας προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στα μεταλλικά μέρη του σκάφους. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΙΜΗ 01 Φ2..
  9,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question