ΑΓΚΥΡΕΣ - ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΑΓΚΥΡΕΣ - ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Άγκυρες και αλυσίδες ναυτιλίας, γαλβανισμένες εν θερμώ και κατάλληλες για σκληρή και συνεχή χρήση. Ιδανικές για όλα τα σκάφη ανεξάρτητα απο το μήκος τους. Σε διάφορα μεγέθη.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΛΥΣΙΔΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ
  Άγκυρα ναυτιλιακή γαλβανιζέ Din764. Μοναδικής ποιότητας και αντοχής. Γαλβανισμένη εν θερμώ για να αντέχει στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ 01 6mm 3,40€ 02 ..
  3,40€
 • ΑΓΚΥΡΑ ΤΕΣΣΑΡΟΧΑΛΙ
  Άγκυρες τεσσαροχάλι. Πολύ καλής ποιότητας και με σταθερό πιάσιμο στον βυθό. Γαλβανισμένες εν θερμώ για μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΛΑ ΤΙΜΗ 01 1,5kg 6,50€ 02 ..
  6,50€
 • ΑΓΚΥΡΑ ΟΜΠΡΕΛΑ
  Άγκυρες τύπου ομπρέλας. Πολύ καλής ποιότητας και με φαρδύ νύχι για ακόμα καλύτερο πιάσιμο στον βυθό. Γαλβανισμένες εν θερμώ για μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΛΑ ΤΙΜΗ 01 1,5kg 8,..
  8,00€
 • ΑΓΚΥΡΕΣ ΤΥΠΟΥ BRUCE
  Άγκυρες τύπου Bruce. Πολύ καλής ποιότητας και γαλβανισμένες εν θερμώ για μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΛΑ ΤΙΜΗ 01 2kg 12,00€ 02 3kg 17,00€ ..
  12,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question