ΑΓΚΥΡΕΣ - ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΑΓΚΥΡΕΣ - ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Άγκυρες και αλυσίδες ναυτιλίας, γαλβανισμένες εν θερμώ και κατάλληλες για σκληρή και συνεχή χρήση. Ιδανικές για όλα τα σκάφη ανεξάρτητα απο το μήκος τους. Σε διάφορα μεγέθη.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΛΥΣΙΔΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ
  Άγκυρα ναυτιλιακή γαλβανιζέ Din764. Μοναδικής ποιότητας και αντοχής. Γαλβανισμένη εν θερμώ για να αντέχει στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό. Η τιμή αναφέρεται σε πώληση ανά κιλό. ..
  5,20€
 • ΑΓΚΥΡΑ ΤΕΣΣΑΡΟΧΑΛΙ
  Άγκυρες τεσσαροχάλι. Πολύ καλής ποιότητας και με σταθερό πιάσιμο στον βυθό. Γαλβανισμένες εν θερμώ για μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  9,50€
 • ΑΓΚΥΡΑ ΟΜΠΡΕΛΑ
  Άγκυρες τύπου ομπρέλας. Πολύ καλής ποιότητας και με φαρδύ νύχι για ακόμα καλύτερο πιάσιμο στον βυθό. Γαλβανισμένες εν θερμώ για μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  14,00€
 • ΑΓΚΥΡΕΣ ΤΥΠΟΥ BRUCE
  Άγκυρες τύπου Bruce. Πολύ καλής ποιότητας και γαλβανισμένες εν θερμώ για μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση που προκαλεί το θαλασσινό νερό.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  18,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question