ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ TRAILER

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ TRAILER
Εξοπλισμός για τρέιλερ στις καλύτερες τιμές. Εργάτες, χούφτες, φώτα, πρίζες, ράουλα και άλλα χρήσιμα αναλώσιμα για το τρέιλερ του σκάφους σας. Επιλέξτε μέσα απο την γκάμα μας και επωφεληθείτε σε ποιότητα και τιμή.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΙΣ ΓΙΑ TRAILER ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ
  Φίς για τρέιλερ αρσενικό, μεταλλικής κατασκευής με μεγάλες αντοχές στην οξείδωση. Ευρωπαικής προέλευσης. Συνδέεται με την αντίστοιχη θηλυκή πρίζα του αυτοκινήτου, για να ρευματοδοτηθούν τα φώτα του τρέιλερ.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  4,00€
 • ΦΙΣ ΓΙΑ TRAILER ΠΛΑΣΤΙΚΟ
  Φίς για τρέιλερ αρσενικό, πλαστικής κατασκευής με μεγάλες αντοχές στην οξείδωση. Ευρωπαικής προέλευσης. Συνδέεται με την αντίστοιχη θηλυκή πρίζα του αυτοκινήτου, για να ρευματοδοτηθούν τα φώτα του τρέιλερ. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  4,00€
 • ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΡΟΧΟΥ
  Πλαστικό καπάκι για την προστασία του ρουλεμάν στον τροχό. Εφαρμόζει ιδανικά, σφραγίζοντας στην ουσία το ρουλεμάν και προστατεύοντας το απο την είσοδο του θαλασσινού νερού. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  4,50€
 • ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ TRAILER ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ
  Πρίζα για τρέιλερ μεταλλικής κατασκευής με μεγάλες αντοχές στην οξείδωση. Τοποθετείται στο αυτοκίνητο κάτω απο τον κοτσαδόρο. Ευρωπαικής προέλευσης. Συνδέεται με το αντίστοιχο αρσενικό φίς της πλεξούδας, για να ρευματοδοτηθούν τα φώτα του τρέιλερ. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain σ..
  4,50€
 • ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ TRAILER ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  Πρίζα για τρέιλερ πλαστικής κατασκευής με μεγάλες αντοχές στην οξείδωση. Τοποθετείται στο αυτοκίνητο κάτω απο τον κοτσαδόρο. Ευρωπαικής προέλευσης. Συνδέεται με το αντίστοιχο αρσενικό φίς της πλεξούδας, για να ρευματοδοτηθούν τα φώτα του τρέιλερ. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στ..
  4,50€
 • ΡΑΟΥΛΟ ΤΡΕΙΛΕΡ
  Πλευρικό ράουλο για τρέιλερ όλων των διαστάσεων. Σε πολύ προσιτή τιμή, ιδανικό για την αντικατάσταση των ράουλων που υπάρχουν στο τρέλερ σας, έτσι ώστε να το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση για την εύκολη ανέλκυση ή καθέλκυση τους σκάφους σας. Διαστάσεις 110mm x 68mm και με εσωτερική οπή για άξονα δι..
  7,40€
 • ΧΟΥΦΤΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ
  Χούφτες κοτσαδόρου ασφαλείας, κορυφαίας ποιότητας για ασφαλή ρυμούλκηση του σκάφους ή της μπαγκαζιέρας σας. Σχεδιασμένες για εφαρμογή σε τετράγωνο κιλοδοκό, με ικανότητα ρυμούλκησης 800 κιλών, θερμογαλβανισμένες και κατασκευασμένες απο πολύ ισχυρό μέταλο, καθώς και με σίγουρο κλείδωμα στην μπίλια το..
  27,00€
 • ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ TRAILER
  Εργάτες για τρέιλερ σκάφους. Πολύ δυνατοί και αξιόπιστοι για οποιοδήποτε σκάφος. Επιλέξτε τον σωστό εργάτη, αφού πρώτα γνωρίζετε το βάρος τους σκάφους σας. Πάντα να επιλέγετε εργάτη με περισσότερη ελκτική δύναμη (σε κιλά) απο ότι το βάρος του σκάφους.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-..
  34,00€
 • ΠΟΔΙ ΓΙΑ TRAILER
  Πόδι για τρέιλερ σκάφους ή μπαγκαζιέρας, ρυθμιζόμενο και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Αντέχει σε κάθετο βάρος 150kg, κάτι που το καθιστά πολύ ισχυρό αφου στα περισσότερα τρέιλερ η κάθετη δύναμη στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπερβαίνει τα συγκεκριμένα κιλά. Η διάμετρος του άξονα είναι 48mm και δια..
  40,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question