ΜΠΟΜΠΑΡΔΕΣ - ΦΕΛΛΟΙ

ΜΠΟΜΠΑΡΔΕΣ - ΦΕΛΛΟΙ
Μπομπάρδες αφρού ή βυθού για Spinning, άθραυστα buldo για τεχνικές Heavy Spinning, φελλοί Εγγλέζικου εξαιρετικής ποιότητας και φελλοί νερού για διάφορες τεχνικές ψαρέματος. Επιλέξαμε για εσάς επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές και σας τα παρουσιάζουμε.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΕΛΛΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ
  Κλασσικός φελλός απο φελιζόλ, με την εγγύηση κατασκευής της UNO. Απαραίτητο αξεσουάρ για όλους όσους ψαρεύουν με φελλό, αφού είναι οικονομικός, εύχρηστος και πολύ αξιόπιστος. Διατίθεται σε κόκκινο-άσπρο χρώμα και σε διάφορα γραμμάρια ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξετε. ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙ..
  0,20€
 • ΦΕΛΟΣ ΝΕΡΟΥ PLASTILYS ΑΘΡΑΥΣΤΟΣ
  Ξεχάστε τους ραγισμένους ή σπασμένους πλαστικούς φελούς απο τα χτυπήματα στα βράχια ή στους λιμενοβραχίονες, κατα την διάρκεια της προσπάθειας σας κάνετε κάποια ρίψη. H Plastilys κατόρθωσε κάτι μοναδικό. Δημιούργησε φελούς νερού για spinning, θεωρητικά και πρακτικά άθραυστους. Χτυπήστε τους με όση δ..
  0,80€
 • ΜΠΟΜΠΑΡΔΕΣ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΕΣ
  Μπομπάρδες βυθιζόμενες σε διάφορα μεγέθη. Ιδανικές για Spinning στον αφρό ή στα μεσόνερα. Με γρήγορη και σταθερή ανάκτηση οι μπομπάρδες ανεβαίνουν στον αφρό, ενώ με μικρές παύσεις οι μπομπάρδες βυθίζονται βοηθώντας μας έτσι να ψαρέψουμε και στα μεσόνερα. Εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση κατασκευ..
  1,40€
 • ΦΕΛΛΟΣ ΝΕΡΟΥ BULDO ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ
  Φελλός νερού κορυφαίας ποιότητας απο την Γαλλική Buldo. Διαθέτει εσωτερική οπή μέσα απο την οποία περνάτε την πετονιά σας, προκειμένου να ρυθμίσετε μόνοι σας το επιθυμητό ύψος στο οποίο θέλετε να επιπλεύσει ο φελλός. Εξαιρετικής αντοχής και με μεγάλη διάρκεια ζωής στον χρόνο και την συνεχή χρήση. Σε..
  1,40€
 • ΦΕΛΛΟΣ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟΥ STICK
  Φελλός stick για Εγγλέζικο ψάρεμα απο την Match Fishing. Πολύ ανθεκτική κατασκευή για να αντέχουν στην συχνή χρήση. Στέκονται εξαιρετικά καλά στα επιφανειακά ρεύματα και μας προσφέρουν μακρινές και εύκολες ρίψεις. Διαθέτουν inox κρικάκι για το πέρασμα της παραμάνας, υποδοχή για σιαλούμ, ενώ η στεγαν..
  1,60€
 • ΜΠΟΜΠΑΡΔΕΣ ΑΦΡΟΥ
  Μπομπάρδες αφρού σε διάφορα μεγέθη για την τεχνική του Spinning. Κατασκευασμένες να επιπλέουν μέσα στην θάλασσα ακόμα χωρίς να κάνετε ανάκτηση. Διαθέτουν εξαιρετικό ζύγισμα και είναι ιδανικές για ψάρεμα στον αφρό. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με το Casting Weight του καλαμιού που θα κάνει τ..
  1,70€
 • ΦΕΛΛΟΣ BALSA UNO
  Φελλός ψαρέματος Balsa κορυφαίας ποιότητας απο την Uno. Επιπλέει ζυγισμένα και αντέχει στην συνεχόμενη χρήση. Ιδανικός για κρεμαστά πολυάγκιστρα με νωπό δόλωμα στα μεσόνερα, ή γενικότερα για ψαρέματα στα οποία θέλουμε απο τον φελλό μας να σηκώσει αρματωσιές ή πολυάγκιστρα αρκετά μεγάλου βάρους. Διαθ..
  1,90€
 • ΦΕΛΛΟΣ BALSA GRALUSSO
  Φελλός ψαρέματος Balsa κορυφαίας ποιότητας απο την Gralusso. Κατασκευασμένος να επιπλέει ζυγισμένα και να αντέχει στην συνεχόμενη χρήση. Ιδανικός για κρεμαστά πολυάγκιστρα με νωπό δόλωμα στα μεσόνερα, ή γενικότερα για ψαρέματα στα οποία θέλουμε απο τον φελλό μας να σηκώσει αρματωσιές ή πολυάγκιστρα ..
  3,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question