ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SLOW JIGGING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SLOW JIGGINGΕπιλεγμένα καλάμια και μηχανισμοί για την απαιτητική τεχνική του Slow Jigging, σεταρισμένα όλα μαζί με νήμα και σε πολύ προσιτές τιμές. Με αυτά τα πακέτα δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους να γνωρίσουν αυτή την τεχνική, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για έμπειρους ψαράδες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 9550
  Καλάμι: Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Lemax για τεχνικές Slow Jigging. Απίστευτα δυνατό και ελαφρύ, το Lemax No Escape δεν αφήνει κανένα περιθώριο διαφυγής όπως ομολογεί και η ονομασία του. Ιδανικό για πλάνους μέχρι 140 γραμμάρια και δράση που απελευθερώνει τεράστια δύναμη κατα την διάρκεια της μάχης..
  270,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 3371
  Καλάμι: Tο Slow Jigging είναι μία απαιτητική τεχνική που προέρχεται απο την Ιαπωνία, κερδίζοντας σε πολύ σύντομο χρόνο και τους Έλληνες ψαράδες με την αποτελεσματικότητα της. Η Major Craft κατασκεύασε την νέα σειρά Crostage για Slow Pitch, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Light Jigging..
  415,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 2667
  Καλάμι: Σειρά Giant Killing κορυφαίας ποιότητας απο την Major Craft για την τεχνική του Slow Pitch απο σκάφος. Πολύ ελαφριά, με ευαισθησία,  προοδευτική παραβολικότητα και αντοχές όπως μόνο η Major Craft ξέρει να δίνει στα καλάμια της. Οι οδηγοί και η βάση μηχανισμού σε αυτή την σειρά καλαμιών ..
  610,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question