ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SLOW JIGGING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SLOW JIGGINGΕπιλεγμένα καλάμια και μηχανισμοί για την απαιτητική τεχνική του Slow Jigging, σεταρισμένα όλα μαζί με νήμα και σε πολύ προσιτές τιμές. Με αυτά τα πακέτα δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους να γνωρίσουν αυτή την τεχνική, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για έμπειρους ψαράδες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 2667
  Καλάμι: Η νέα πρόταση της Winner για την τεχνική του Slow Jigging, ονομάζεται Winner Expert Light Jigging. Ένα δίσπαστο καλάμι ιδανικό για να ξεκινήσετε και να γνωρίσετε την συγκεκριμένη τεχνική ψαρέματος, αφού μπορεί να διαχειριστεί μεγάλο εύρος πλάνων με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Αποτελεί..
  225,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 3371
  Καλάμι: Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Sim, ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Slow Jigging. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλής ποιότητας για να ανταποκριθεί επάξια σε οποιαδήποτε πρόκληση. Διαθέτει ενισχυμένους οδηγούς απο κεραμικό ζιρκονίου άριστης ποιότητας για εύκολη διέλευση νήματος, εντυπωσιακ..
  285,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 9550
  Καλάμι: Νέο μοντέλο απο την Okuma για την τεχνική του Slow Jigging. Το Okuma Metaloid Slow Jigging σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη τεχνική με απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής. Είναι κατασκευασμένο απο Hi Modulus Slim Carbon με 11 οδηγούς Fuji K-Wag Alconite για άριστη διαχείριση νήματ..
  395,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2022
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question