ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SLOW JIGGING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SLOW JIGGINGΕπιλεγμένα καλάμια και μηχανισμοί για την απαιτητική τεχνική του Slow Jigging, σεταρισμένα όλα μαζί με νήμα και σε πολύ προσιτές τιμές. Με αυτά τα πακέτα δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους να γνωρίσουν αυτή την τεχνική, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για έμπειρους ψαράδες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 2667
  Καλάμι: Η σειρά Legalis της Daiwa το κατόρθωσε και αυτό. Το ολοκαίνουργιο Legalis Oceano, είναι ένα καλάμι ψαρέματος που κατσκεύασε η Daiwa για την τεχνική του Slow Jigging συνδυάζοντας την ποιότητα με την προσιτή τιμή, έτσι όπως κανει άλλωστε η Ιαπωνική εταιρεία για όλα τα μοντέλα Legalis και για σ..
  240,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 9550
  Καλάμι: Tο ολοκαίνουργιο Okuma Tesoro Slow Jigging έφτασε και αναμένεται να αποτελέσει το Best Seller της φετινής χρονιάς για τους φίλους της συγκεκριμένης τεχνικής ψαρέματος. Κατασκευάστηκε απο 100% High Modulus Slim Carbon, για αισθητή μείωση βάρους με ταυτόχρονη αντοχή σε μεγάλες κυρτώσεις και πι..
  290,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SLOW JIGGING 3371
  Καλάμι: Νέο καλάμι ψαρέματος απο την Sim, ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Slow Jigging. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλής ποιότητας για να ανταποκριθεί επάξια σε οποιαδήποτε πρόκληση. Διαθέτει ενισχυμένους οδηγούς απο κεραμικό ζιρκονίου άριστης ποιότητας για εύκολη διέλευση νήματος, εντυπωσιακ..
  310,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question