ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Καρέκλες ψαρέματος σε διάφορα σχέδια, αναπαυτικές και απαραίτητες για τις εξορμήσεις σας στην θάλασσα. Ιδανικές επίσης και για το camping, αφού είναι εύκολες στην μεταφορά και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ UNO
  Καρεκλάκι ψαρέματος, με την εγγύηση κατασκευής της Uno. Μικρό και ανθεκτικό, εύκολο στην μεταφορά, και πολύ αξιόπιστο αφού είναι δοκιμασμένο εδώ και χρόνια στην Ελληνική αγορά. Ιδανικό για την τεχνική του Εγγλέζικου, λόγω των μεταλλικών θηκών για καλάμια που διαθέτει στην βάση του. Κάντε εγ..
  19,00€
 • ΚΑΡΕΚΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ BEHR
  Καρέκλα ψαρέματος αναδιπλώμενη με την εγγύηση κατασκευής της Γερμανικής Behr. Ιδιαίτερα αναπαυτική και ιδανική τόσο για το ψάρεμα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Ανθεκτική κατασκευή για να αντέχει στην σκληρή χρήση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube..
  23,00€
 • ΚΑΡΕΚΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHIMATSU
  Καρέκλα σκηνοθέτη, ιδανική για ψάρεμα και για οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα σας. Σχεδιασμένη με εργονομικές θήκες για να μπορείτε να βολέψετε σχεδόν τα πάντα. Ανθεκτική και πολύ αναπαυτική. Με την εγγύηση κατασκευής της Shimatsu. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtu..
  32,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2018
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question